Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Добре,да приемем че не ги знаят,но все пак не играеш на живо,могат са ти подават репликите и да снимат кадър по кадър,да режат, сгобяват и нтн. #Crazy #Crazy #Crazy
И след като е толкова взискателен към ролите си,защо аджеба не положи малко усилие да понаучи текста? newsm78 newsm78 newsm78
Една серия я снимат цяла седмица Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes,не е толкова трудно.
Сега всеки път ще се чудя как изглежда дубльора-нисък,плешив и дебел като Дани Де Вито или пич като Ръсел Кроу? newsm78 newsm78
А-А-А-А-А-А  smile3511 smile3511ТО ИЛЮЗИЯ ИЛЮЗИЯ,НО ТОТАЛНО НИ ПРЕЦАКАХА smile3515 smile3514 smile3515 smile3514

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 17:59 от dalbokovoden makarikut

# 346
Аз си мисля, че не може причината да е това, че не си знае репликите. Струва ми се, че не можеш да пресъздаваш такива силни чувства и през това време да говориш глупости. Пък и нали така ще разсейва другите актьори, освен ако и те не са с дубльори.  newsm78 newsm78 newsm78 Може би според г-жа Сергин и режисьорите, гласът му не пасва на образа, който трябва да пресъздаде. Просто не ми се вярва, че ще прояви такава немърливост, че да не си учи репликите, при положение, че наистина е толкова взискателен към работата си. Нали беше казал, че държи на качетвото, не на количеството. Аз харесах гласа на Есмер и направо се почувствах измамена, като разбрах, че не е на Сарухан.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 347
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз си мисля, че не може причината да е това, че не си знае репликите. Струва ми се, че не можеш да пресъздаваш такива силни чувства и през това време да говориш глупости. Пък и нали така ще разсейва другите актьори, освен ако и те не са с дубльори.  newsm78 newsm78 newsm78 Може би според г-жа Сергин и режисьорите, гласът му не пасва на образа, който трябва да пресъздаде. Просто не ми се вярва, че ще прояви такава немърливост, че да не си учи репликите, при положение, че наистина е толкова взискателен към работата си. Нали беше казал, че държи на качетвото, не на количеството. Аз харесах гласа на Есмер и направо се почувствах измамена, като разбрах, че не е на Сарухан.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Вени ...без да изпадам в някви полемики....бих казала че така съм чувала...чела някъде и тн. Кво па толко ти се види невероятно....човек прави тва което му казват...ако така е решил екипът...иначе защо да не си играе с неговия глас....и кво  общо има тука тембъра ??? Човек е такъв какъвта е....Дане би тези който нямат хубав глас...да не се влюбват...че те не изпитват ли силни чувства.... newsm78 newsm78 newsm78 (Сори...лично мое мнение)...не ангажирам никого с него.  bowuu bowuu bowuu

# 348
Явно такава е практиката, едва ли гласът му не е подходящ. Пък и Бризчето ще се изкаже най-компетентно за гласа на Сарухан бей... Wink

# 349
Аз си мисля, че не може причината да е това, че не си знае репликите. Струва ми се, че не можеш да пресъздаваш такива силни чувства и през това време да говориш глупости. Пък и нали така ще разсейва другите актьори, освен ако и те не са с дубльори.  newsm78 newsm78 newsm78 Може би според г-жа Сергин и режисьорите, гласът му не пасва на образа, който трябва да пресъздаде. Просто не ми се вярва, че ще прояви такава немърливост, че да не си учи репликите, при положение, че наистина е толкова взискателен към работата си. Нали беше казал, че държи на качетвото, не на количеството. Аз харесах гласа на Есмер и направо се почувствах измамена, като разбрах, че не е на Сарухан.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Вени ...без да изпадам в някви полемики....бих казала че така съм чувала...чела някъде и тн. Кво па толко ти се види невероятно....човек прави тва което му казват...ако така е решил екипът...иначе защо да не си играе с неговия глас....и кво  общо има тука тембъра ??? Човек е такъв какъвта е....Дане би тези който нямат хубав глас...да не се влюбват...че те не изпитват ли силни чувства.... newsm78 newsm78 newsm78 (Сори...лично мое мнение)...не ангажирам никого с него.  bowuu bowuu bowuu
Аз поставям въпроса принципно,дали и Онур,Мурат и другите персонажи от турските сериали също са с дубльори или Есмер е изключение от правилото? newsm78 newsm78 newsm78
И ако е така,ще го преглътна някак си Hug Hug Hug ,но Naughty Naughty Naughtyако важи само за нашия човек,Зизу-у-у-у пращаме ви с Чили,Тонката,Бризка и Вени да го доведете тук,да му спретнем един курс по дикция и актьорско майсторство.Аз през това време ще събирам екипа от лектори. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 18:24 от dalbokovoden makarikut

# 350
Титиии...единствения начин да се разбере дали тва е практика е да се гледат филми с гореопоменатите актьори на турски....ина че само че си гъдаеме... newsm78 newsm78 #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 351
Гледала съм, Зизу и интервютата на Халит и Бергюзар,не може да се каже със сигурност,все пак и нашите актьори в ролите си звучат по един начин,а при интервютата по съвсем друг.
Интересна ми е тази практика Thinking Thinking Thinking
Все пак не мисля,че гласовете им са толкова неподходящи,че да имат тотална нужда от дубльори.Всеки актьор е уникален и със самия си глас -вземи един Крис Рок,Дъстин Хофман,Робърт Де Ниро или Мел Гибсън.Техните гласове са част от техния талант и затова напоследък анимационните филми се озвучават именно от изявени актьори.Като гледаш Шрек и магарето говорещо с гласа на Еди Мърфи ти става весело и от асоциацията на гласа с личността на актьора Joy Joy Joy Joy

# 352
Гледала съм, Зизу и интервютата на Халит и Бергюзар,не може да се каже със сигурност,все пак и нашите актьори в ролите си звучат по един начин,а при интервютата по съвсем друг.
Все пак не мисля,че гласовете им са толкова неподходящи,че да имат тотална нужда от дубльори.Всеки актьор е уникален и със самия си глас -вземи един Крис Рок,Дъстин Хофман,Робърт Де Ниро или Мел Гибсън.Техните гласове са част от техния талант и затова напоследък анимационните филми се озвучават именно от изявени актьори.Като гледаш Шрек и магарето говорещо с гласа на Еди Мърфи ти става весело и от асоциацията на гласа с личността на актьора Joy Joy Joy Joy
Титиии...аз викам да примем реалноста....нема кво да се косиме с неща дет по никакъв начин не зависят от нас... Naughty
За мене Сару си е ТОП актьор....и дали ще говори той или не ми е се тая...няма да престана да го гледам заради тез подробности..... Blush...Смятам че и при тебе е така...!!! Hug

# 353
Титиии...аз викам да примем реалноста....нема кво да се косиме с неща дет по никакъв начин не зависят от нас... Naughty
За мене Сару си е ТОП актьор....и дали ще говори той или не ми е се тая...няма да престана да го гледам заради тез подробности..... Blush...Смятам че и при тебе е така...!!! Hug
Така е аз май в другата тема се изказах по-въпроса newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
ми толкова сме запленени от играта му,че ако има трета тема и там ще препускаме да го обсъждаме #Crazy #Crazy #Crazyи все пак иска-а-а-а-м си го Praynig Praynig с неговия глас,ако ще и да ръмжи smile3508 smile3508

# 354
Абе не мисля че е с дубльор в сцената в тоалетна...или поне не искам да си развалям фантазиите Crazy
Не ме вълнува какъв му е гласа, няма да си хортуваме много, епидермиса е важно да е негов Mr. Green

# 355
Абе не мисля че е с дубльор в сцената в тоалетна...или поне не искам да си развалям фантазиите Crazy
Не ме вълнува какъв му е гласа, няма да си хортуваме много, епидермиса е важно да е негов Mr. Green
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 356
Гле'й ся ...ко са хилиш...лъжа ли казвам, всичките си го мислите, ма не си казватеее Whistling
Е я цедка на устата немам....каквото ми е на душата туй ми е  на устата...голям кусур ми е.....затуй, кат' закеркенечим Сару (нема значка къде Mr. Green) мислим безмълвно да го употребим, да не зема да се изходя неподходящо и без време да вземе да ви дойде реда Joy Joy Joy

# 357
Гле'й ся ...ко са хилиш...лъжа ли казвам, всичките си го мислите, ма не си казватеее Whistling
Е я цедка на устата немам....каквото ми е на душата туй ми е  на устата...голям кусур ми е.....затуй, кат' закеркенечим Сару (нема значка къде Mr. Green) мислим безмълвно да го употребим, да не зема да се изходя неподходящо и без време да вземе да ви дойде реда Joy Joy Joy
Аз почти кат тебе се изходих(Чили Hug)... в съседната тема...и за тва сега се хилим... hahaha Joy
Бай дауей...прочете ли ми вчерашния пост..посветен на тебе и Сару?....Ако не си ....молим те горещо да му обърнеш внимание... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

# 358
Малейййййй....закъсала съм го.... smile3514....нема кой една снимкя да ми качи...!!!

# 359
....Малееее изпаднаха и двете теми......бай дауей...ако се чудите кво си говорим до кат карам....псуем... hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт