Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 338
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Къде изчезнаха всички  newsm78
Ааааа, чак сега разбирам кво става, като най-нов член на село ме постайхте нарядр да ме пробвате дали ставам да браним селото  hahaha
Те сега се преобличам и застъпвам

# 511
Къде изчезнаха всички  newsm78
Ааааа, чак сега разбирам кво става, като най-нов член на село ме постайхте нарядр да ме пробвате дали ставам да браним селото  hahaha
Те сега се преобличам и застъпвам
smile3521 smile3521 smile3532 smile3532
Ай как ни разконспирира.
Зизууу ади давай превода, че след малко се гътвам да приспивам поколението и ме отървате Tired
А за онуй дето викате че е етикет, моля прегледайте серийката и пак че си хортуваме, кожено е и не е етикет Naughty

# 512

Зизке, кмет на наше село    bowuu
 и сърцето ти е смело  Hug Hug
 дарбата ти несравнима   Naughty
 прави те незабравима   Grinning Laughing

# 513
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааа.....че обобщим фотото... Thinking
(малко предистория)... Mr. Green
Д- Са мислим да водим Врабка...малко на чифлика.. Wink...да се маанеме малко от родата...така да се каже...да я  предразположим... newsm08...
В- Еййй...мойчкия решил да ме води на почивкя...тоз пак се нада ...ама да видиме са до къде че стигне... tooth
(в чифлика...)
Д- Оуууу...ква маса сме спретнали...свещи, вино,...некви нещааа...лелелеее...ква романтика... Blush...е са ако не ми върже....нема... кога... Heart Eyes...малеее...Врабке кво ти мислим.... smile3508
В- Ееее...постарал се е...кво да кажем... Mr. Green...сега има некви очаквания... ooooh!....офффф...и сега кво че прайм...как че избегам от тая ситуация... Crazy
ама поне дзверо (свекито) не е тукя... newsm53
Офффф...седаме на масата...малеее...ква романтика... Blush
Д- Ейййй...ма неможе да се отрече...много убава тая Врабка беййй.... newsm08...са вечеряме ...малко танци-манци....и айде у креватя...
В- Ама аз за кво се притеснявам...сега че го залъжем...че го гушнем...че го погалим...че го цунем...(евентуално)...и дзверо че се обади...и че развали работата... tooth...ми аз съм патка ...що се косим....нещата на финала че са си същите...кат в момента... newsm44
Д- Са че я поканим на танц...ето нави се ...ллеле...и тоя парфУм...е са я катурнах на масата е тукя те... #Crazy
В- Абе ....нали си го кльопам мъжо...аре ако е много настоятелен че се навием(ама дзверо че се обади...нема как да пропусне)...тя се грижи за непорочноста ми повече от мене... Joy
Д- Ади беее...тая песен нема ли да свърши....немам търпение вече... #Cussing out...и тая майка ми дано не ме е надушила кво и мислим на Врабка...най-после.... newsm44...най-ПОСЛЕ... newsm44
В- Етоооо....знаех си.... джесемето дрънка...ейййй дзверо е кат хрътка....преди да си помислим за секс...она вече знае...мани ама аз верно се навих сега...  #2gunfire
Д- Знаех си....майка звъни...егати тая мисли преди мене...хахаха...(изсмя се графа на развален испански...и смехът му се разнесе по ревера на сакото...)...и на  кво разчитах кат я доведох тукя на саме...пак си останах само с мераците...голем съм ХИЛИПОАС...(нещастник).... Crossing Arms
Сори за дългия пост...ако на някой му идва в повече МОЛЯ да бъда извинена... bowuu bowuu bowuu

# 514

Зизу  newsm20  

# 515
  • Варна
Зизу, newsm20 newsm20   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
вече се чудим newsm78 дали да не ти спретнем линкче на първа страничка на темата- ма ти си невероятна, джанъм беним!  love001

# 516
вече се чудим newsm78 дали да не ти спретнем линкче на първа страничка на темата- ма ти си невероятна, джанъм беним!  love001
Мерси...мерсииии....  love001  love001  love001  love001  love001...ако не беше ти да ме насърчиш... newsm51 smile3525

# 517
  • Варна
Мерси...мерсииии....  love001  love001  love001  love001  love001...ако не беше ти да ме насърчиш... newsm51 smile3525
bowuu за преводите говоря, джанъм bowuu

# 518
Ма и з тва в дъното си ти....дали едното ...дали другото се тая....просто требеше да се отприщим...а кой е виновен....ТИ...  love001 newsm51 smile3525

# 519
  • Варна
Ма и з тва в дъното си ти....дали едното ...дали другото се тая....просто требеше да се отприщим...а кой е виновен....ТИ...  love001 newsm51 smile3525

smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 всеки да ме обвинява в товаааааааааааааааааа newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 520
Чшшшшш....къде се денахте пак бре....само я и Бризка ли че лафиме.... Crossing Arms
Я слизайте от балконя бърже.... Naughty

# 521
Зизка
Предлагам да подхващаш Врабчето отначало и да превждаш наред. После, ако Бризчето все пак изрови визитката, ще го пратиш на кака Сергин да види що е то сценарий  Joy Joy Joy

Бризче  как вървят мероприятията? Обра ли овациите?

# 522
Зизка
Предлагам да подхващаш Врабчето отначало и да превждаш наред. После, ако Бризчето все пак изрови визитката, ще го пратиш на кака Сергин да види що е то сценарий  Joy Joy Joy

Венииии...па яз кво съм се отприщила...тоя сценарий требе с ТИР да и го доставят....глей кво прайм от 3-4 снимки.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 523
  • Варна
Зизка

Hug Благодаря! М- дааа, снощи шефката реши че ще ме уволнява! #Crazy Каза, че корем не и останал от смях! Развика се по едно време: Вземете и микрофона- не мога повече! newsm78 Кво да напрайм- тежка е короната царска! Важното е, че кмета на Варна Ареса сценарийо дето го прайхме при него, па шефката кат ме изволни после че ме търси, ма нема се върнем при нея newsm78

# 524
Малеееееееее Зизу ти си гениална. newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 пред твоя талант - страшна си мила. Hug

Общи условия

Активация на акаунт