Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 128 774
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 12 450
Нашата последната, както излезе по-висока от предходната, си беше направо шок! Хубаво, че все заделям малко пари отгоре... Grinning

# 12 451
ММ я плаща. Все ме пита колко била. Казвам малко отгоре, завишавам демек, че като иде на гише, да се изненада приятно  Mr. Green

# 12 452
  • София
На вас поне звънят, на нас ни го резнаха директно. А сметки да се сетят да пратят - не, защо им е? После се оправдаваха с куриерите - входа се заключвал и не можели да влязат. Ами, ок, заключва се (не от вчера и днес, но карай), ама имаме външна кутия Simple Smile Не я били видели. Joy hahaha
Сладури наистина Simple Smile За ЧЕЗ става дума, да кажа Simple Smile

# 12 453
teta75, не излизат в интернет или на хартия се бавят?

# 12 454
За май-105 лв.Всичко на ток.

# 12 455
  • София
Нали знаете, че може да я получите и на имейл. И то без забавяне, освен че е био-еко-.

# 12 456
В нета ги няма. На хартия не получаваме. А до първо число трябва да сме платили.

# 12 457
Е не ви ли агитират да преминете на електронна фактура? Аз получавам ф-те по имейл в момента на издаването им. И в банката си имам сметка от която си дърпат пари за всички и комунални и телефони и прочие сметки, струва ми по 30стотинки за плащането на всяка фактура. Най-редовната клиентка съм хахах
Само на топлофикация не плащам така щото съм им сърдита  Mr. Green

# 12 458
Е,те не са ги сметнали още...дали на ел.фактура или не...все тая не е ли..

# 12 459
Най- накрая летни сметки. 77 лв справката показва миналата година по това време отново са били толкова.

# 12 460
Е,те не са ги сметнали още...дали на ел.фактура или не...все тая не е ли..
Да не би просто да не са дошли хартиените сметки? Като отидеш на каса какво казват?
Можеш да си направиш само регистрация в epay примерно, и ще можеш да виждаш веднага като излезе.
Ако имаш карта на ОББ те също предлагат такава опция.
Няма да виждаш подробности, но ще излиза сумата и ще можеш да си я платиш и онлайн, ако искаш.

# 12 461
Да бе...
ще се разкарвам и до кюшето им /гишето/..на крака да им ходя....как пък не. Crossing Arms
Да си ги вкарват онлайн и да си спозват сроковете,а не да се моткат...

# 12 462
Да бе...
ще се разкарвам и до кюшето им /гишето/..на крака да им ходя....как пък не. Crossing Arms

Излязоха в нета!

# 12 463
Да бе...
Няма нужда да се разкарваш, 2 мин. за регистрация в посочените и ще я виждаш веднага.
Иначе и за плащане не се разкарвам, безсмислено е като може с едно щракване да се плати.

# 12 464
Да, човече, разбрах те аз  Hug...ама бях набрала и да си ги оплюя, че да ми олекне  Mr. Green

Бенжо, отивам.....брей, 67.15 лв...много малко бе, чак не ми се вярва. като се има предвид, че климатик съм пускала на топло, и духалката чаааат-паааат мъничко, че все ми е хладно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт