Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 136 247
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 12 840
Става с топлене на 1 стая, вероятно нужна, на нормални градуси, не голям апартамент на високи. И по-малка експлоатация на другите уреди.

# 12 841
  • някъде по морето
75 лв и стотнки за декември.....как ги отчитат ако мога да им хвана спатиите...
толкова беше и септември......а тогава бяхме двама, повече къпане пране и много гладене на униформи...
а декември съм сама, на Коледа ме нямаше два дена, на Нова година също....
ЕВН..... Sad

# 12 842
Обсъждано е многократно, зимата пералните и бойлерите харчат повече, защото водата е по-студена и иска доста по-сериозно загряване.
...на Коледа ме нямаше два дена, на Нова година също....
Тези дати не са ли към следващия период?
От коя до коя дата е сметката?

# 12 843
  • някъде по морето
Обсъждано е многократно, зимата пералните и бойлерите харчат повече, защото водата е по-студена и иска доста по-сериозно загряване.
...на Коледа ме нямаше два дена, на Нова година също....
Тези дати не са ли към следващия период?
От коя до коя дата е сметката?
От 1 до 31 декември....ама май не е точно така... Simple Smile
Човече, колко според теб харчи едно радио.....старичко...пускам го в кухнята и го забравям....

# 12 844
86 лева за декември. Всичко е на ток и климатикът не е изключван.
Не знам как става това....
50 лева за периода ОТ 18.11.2017 ДО 18.12.2017
Ми много ми се струва!  Sad

Отоплението и топлата вода са ни към Топлофикация....
Готвим веднъж на ден, пускам 4 перални седмично- 2 от тях със сушилня. Телевизор по 3 часа на ден, бойлер, миялна, хладилник, конвектор в едната стая, който се включва 5-6 дни месечно, климатик на 22 градуса през деня и на 20 през нощтта. В момента не ползваме лаптопи и компютри, само телефони и до скоро един таблет. Топлавода ползваме само за ежедневно къпане, но за бебето отива малко. Чинии не мием на ръка с големи изключения. Всички уреди са нови.

# 12 845
Zvezdna, много бързо ви излизат сметките, странна работа.
При нас например периодът е от 12 до 12-ти, обаче сметката излиза чак на 21-ви. Т.е. повече от седмица за засичане и обработка. Хич не си ги представям как са се юрнали да засичат в новогодишната нощ, а вчера са обработили всичко Simple Smile виж следващата, там ще трябва да се усети.
За радио нямам представа. Огледай по него дали не пише колко консумира.

amonqk, нормална ви е сметката предвид това, че се топли основно една стая и се харчи малко топла вода Hands Plus1

# 12 846
  • някъде по морето
И аз така си мисля, не са се юрнали, просто си правят сметките.... Wink
При нас май дистационно ги отчитат....

# 12 847
Zvezdna,

amonqk, нормална ви е сметката предвид това, че се топли основно една стая и се харчи малко топла вода Hands Plus1

Да, аз не съм спорила, че е нормална. Просто някой по- горе се чудеше защо е такава и аз детайлно посочих разхода.

# 12 848
  • от Луната
25.11.2017 до 23.12.2017 - 27.88 лв

Отопление и топла вода ТЕЦ, но имаше аварии и поне 4 дена в този период отоплението беше на духалка и климатик

# 12 849
  • София
212 лева + пелети

# 12 850
  • Бургас
Малко в страни от темата.
От няколко месеца не ми изпращат смс за сметката.
Писах им имейл,но без отговор.
И в сайта немога да вляза.
Изписва ми ,,Достигнат е максималният брой опити.,,
Някой да има представа защо е така?

# 12 851
Малко в страни от темата.
От няколко месеца не ми изпращат смс за сметката.
Писах им имейл,но без отговор.
И в сайта немога да вляза.
Изписва ми ,,Достигнат е максималният брой опити.,,
Някой да има представа защо е така?
На кой доставчик сте?

# 12 852
  • Пловдив
От 23.11 до 22.12 - 51,35 лева. Доволна съм. Хладилник, компютър, 2 телевизора, кафемашина, котлон и абсорбатор ежедневно, осветление, почти нямам ден без пералня и сушилня. Ако пропусна, компенсирам с по две. Всеки ден минимум по една съдомиялна, почивните дни - по няколко, фурна се ползва през ден-два. Дребни уреди като чопър, миксер, пасатор, сокоизтисквачка и подобни се ползват ежедневно, но не мисля, че се отразяват кой знае колко. Отопление и топла вода - ТЕЦ.

# 12 853
  • до най-прекрасния мъж
Трябва да са на ЕВН. Аз също получавам, когато им скимне.  ММ получи този месец, аз не. Но пък той от 4-5 месеца не беше получавал, а аз получих последно преди 2 месеца.

# 12 854
  • Бургас
Да. На ЕВН сме.

Общи условия

Активация на акаунт