Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 136 366
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 255
Е не- Тайна - искаш да кажеш,че при тези сибирски студове стои през деня без печка?? Ти ме уби ако е така.
И нашия апартамент е невероятно топъл-без отопление държи около 14-16, особено ако има слънце. Но все пак това не е подходяща темп. за стоене, особено за дете..
Мдам.. При нас сградата е с ТЕЦ, въпреки че ние нямаме радиатори, но има вътрешна и външна изолация и минават и тръбите все пак .. та температурата е около 12-15 градуса ако не се отоплява... Как се стои на такова чудо идея нямам.. На мен ми е перманентно студено - ама съвсем наистина - пръстите са ми сини .. с климатика става на около 20-22 градуса..

# 256
  • София
   Температурата, без да е включено нищо е 18-19-20 градуса у нас.Ей сега обиколих да видя термометрите. И аз цяла нощ спя на отворена балконска врата. Не мръзне, ако това те притеснява  Peace. И понеже не се спира, все си е потен. Joy Ама имаме и вътрешна и външна изолация.А в хола като грейне слънце, направо става жега.

# 257
Е бих те поканила у нас- да поспиш на отворена балконска врата при минус 22,5, както беше.  Hug

Не се сърди де-шегувам се   bouquet
Вероятно има такива хора, аз не съм от тях просто  Hug

# 258
  • град-държава
 Shocked 22 градуса за мен си е клинчарник,а под тази Т не знам как се стои...и при нас конвекторите са включени есента и ще се спират пролетта.

# 259
Shocked 22 градуса за мен си е клинчарник,а под тази Т не знам как се стои...и при нас конвекторите са включени есента и ще се спират пролетта.
Че 22 градуса си е нормална температура дори при включено отопление,от там нагоре просто не е здравословно...

# 260
  • град-държава
galinna_pj ,за мен това е студено,добре ми е на 24-25 градуса и такава Т подържаме,за тази зима и настинка не сме изкарали...

# 261
Въпрос на вкус Peace

# 262
  • София
Е бих те поканила у нас- да поспиш на отворена балконска врата при минус 22,5, както беше.  Hug

Не се сърди де-шегувам се   bouquet
Вероятно има такива хора, аз не съм от тях просто  Hug
На минусите, не я отварях цялата, а само я открехвах.Така е, всеки е различен. Аз на жега не мога да вирея.И внука в нас не боледува, за три дни, на жега в градината и веднага се разболява.Пижамката, която е лятна,и потничето, всеки ден ни ги връщат мокри от пот.След спане го преобличат.Ама се отплеснахме от темата за тока, и минахме на отоплението. Joy

# 263
  • София

На 19-20 градуса си гледам детето(забележи на 8 месеца)цяла зима и ми е жив и здрав.
Прави ми впечатление,че много от пишещите тук обясняват как са на 25 0С и са пуснали духалки.
Аз икономии на ток не правя,но 20 градуса е идеалната температура у нас.
п.п. даже в момента съм по къс ръкав.

# 264
  • Mediterraneo
Много хубаво, и в нас в момента е 20 градуса, бебето ми е на един месец, но така или иначе аз по къс ръкав не мога да се съблека. С топли пантофи и жилетка съм...

Сметката ми за миналия месец е 220 лв.

# 265
Няма смисъл да се спори на тази тема. Някои са по-зиморничави, други на по-ниска температура се чувстват по-добре  Peace
Вкъщи поддържаме 24-25 градуса. На 22 и на мен ми е студено, а мъжът ми вече е готов по потник да се съблече  Laughing

# 266
  • град-държава
Хората са различни,аз дете на 20 градуса не бих гледала,след като аз не мога да стоя и на 22,но всеки си решава за себе си  Peace

Вкъщи поддържаме 24-25 градуса. На 22 и на мен ми е студено, а мъжът ми вече е готов по потник да се съблече  Laughing

...а моя само ходи да гледа термометрите,че му се струвало хладно  Laughing при майка ми е 27 градуса постоянна Т и тя е жива и здрава жената,от години не е боледувала да чукам на дърво...

# 267
Да се вкюча и аз при вас.
Ние плащаме между 50-70лв,но се отопляваме на дърва.
А това дали в стаята е 15 ил20 градуса без затопляне е от голямо значение изложението на апартамента/къщата.Например едната ни стая е северна и е винаги с 2-3 градуса по студена от другата,която е изток-юг.Затова,който има възможност да избира никога да не се спира на северно изложение или западно,където лятото е адска жега а зимата студ.

# 268
Повече от очакваната ,но се оказа че е надписана  сметката.Трябва да подаваме жалба защото такъв бил реда и не сме били единствени го добавиха за успокоение.

# 269
  • София
Сега погледнах и изравнителната ни сметка.72лв.Доволна съм.Предните два месеца беше по 53,значи средно по около 60лв месечно.Очаквах повече,най-вече заради сушилнята.

Общи условия

Активация на акаунт