Как да изпитам оргазъм?

• 61 148
  • 234
  •   1
Отговори
# 75
В смисъл,че примерно нищо не ще да опитва,традиционалист Joy
Без опит...
Обаче имам ли тръпка си го хващам и си го изнасилвам и програмата се развива както аз искам и изобщо не се съобразявам с него Peace

# 76
Айде да спим,че кучетата много ги разлаяхме Joy
Да ходим да правим секс,стига сме писали hahaha
То май ние сме смотаните,правим се на отворки,секса това,секса онова,а висим в бг-мама Joy

# 77
Фен съм ти споко. Simple Smile

# 78
  • в провинцията
То май ние сме смотаните,правим се на отворки,секса това,секса онова,а висим в бг-мама Joy[/b][/color]
hahaha

# 79
На мен ли glumper ?
Ето и късмета ми излезе Joy Joy Joy Joy
Отивам да спя аз,че съм стара вече за тия щуротии  bouquet

# 80
Теб, теб, има нещо супер привличащо в ника ти.

# 81
А кат си стара къде си тръгнала да скачаш от мостовете?

# 82
Еми hahaha hahaha hahaha
Стара съм,ама ме хапи щъркела.
Пожелах си за Новата Година да ставам все по луда и никога нормална Peace
Пожелавам го и на вас!!!
Цун по муцун!
Айде лека!!!  bouquet

# 83
Задявките на ЛС, тука си говорим за оргазми, моля!
Това е фроум за взаимопомощ, преди всчко. Нека бъдем от полза!

# 84
Задявките на ЛС, тука си говорим за оргазми, моля!
Това е фроум за взаимопомощ, преди всчко. Нека бъдем от полза!

love001

# 85
Авторката или не се отпуска достатъчно,или всеки път си мисли"ще има ли оргазъм или не".Струва ми се че проблема й е в главата.

# 86
Според мен след като мъжа ти не иска да ходи на сексолог, може ти да отидеш, после да му казваш / показваш / разказваш... Ако и така не е съгласен, може да прочетеш няколко книги по темата за задоволяване на жените и да му подариш най-подходящата, според теб.
Може да спреш да се бориш за секс с него (доколкото разбрах ти си активната страна), да си купиш вибратор и да започнеш да се самозадоволяваш. Може и секси нощница да си купиш. Но не му налитай на мъжа си, остави го да те пожелае. Когато това се случи (а то ще се случи) и той дойде за секс, тогава го насочвай към ерогенните си зони и не му позволявай да започвате същинската част преди да си "загрята". Разбира се, отблъсквай го игриво. Трябва да спре да ти пука как изглеждаш в неговите очи по време на секса. Отпусни се и осигури достатъчно време, удобство... Надявам се, че не си била възпитана в това, че секса е нещо мръсно и низшо и ... Дано и партньора да не е някой задръстеняк, но дори и да е така пак ще успеете, само че ще трябва много да го учиш. Първо ти трябва да се образоваш по темата.
Успех ти желая силно   bouquet И да добавя, че щом си осъзнала, че има проблем, със сигурност ще успееш да го решиш!!!

# 87
Аз що си мисля, че първо сама трябва да се научи  newsm78

# 88
  • Варна
Авторката или не се отпуска достатъчно,или всеки път си мисли"ще има ли оргазъм или не".Струва ми се че проблема й е в главата.
Разбира се, че проблемът е в главата! Peace
Има един стар, изтъркан, но много верен лаф: "Оргазмът не е между краката, а в главата!"
Вероятните причини за проблема са много, няма как да ги изброя, а и не съм специалист. Определено промяната трябва да дойде първо от теб, от твоите нагласи и очаквания. Мъжът е просто инструмент за по- пълен и удовлетворяващ завършек.

Хе-хе, ама се изказах и аз като завършена мъжемразка.

# 89
Мъжът е просто инструмент за по- пълен и удовлетворяващ завършек.

Хе-хе, ама се изказах и аз като завършена мъжемразка.

То си е точно така, нищо мъжемразко няма  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт