Как да изпитам оргазъм?

• 61 129
  • 234
  •   1
Отговори
# 90
Никой не се сети да попита авторката мъжът й на колко години е и имал ли е други сексуални партньорки преди нея...  Whistling

# 91
Това е наистина много кофти проблем...
И зависи от мъжа ти по скоро....,каквото и да направиш- от неговата глава и умения зависи.
Според мен е много важно един мъж да познава жената /като тяло/ и да е запознат с доста неща за да докара жена си до седмото небе.
Много е важно дали винаги е било така или се е променило с времето.
Според мен той трябва да знае,че не те задоволява и да вземе мерки сам за себе си....
Пожелавам ти нещата да се променят.  bouquet

Не съм съгласна,че една жена ако не се е задоволявала сама и не е достигнала сама връхна точка е фригидна!!!

# 92
  • София - Бургас
Не знам, лично аз, само докато четох статията се подмокрих Blush Laughing

# 93

Подмокрянето не е оргазъм!  Joy  Peace

# 94
Темата вече е скучна...  Whistling

# 95
  • Germany
За мен оргазма е единствено и само в главата на всеки. Въобще не е до умения на партньора. Важното е да можеш да се отпуснеш и да се наслаждаваш на секса с този човек. Ако непрекъснато мислиш - ще свърша ли?, а той свърши ли? - няма да се получи никога. И наистина е много важно сама да откриеш ерогенните си зони и да насочиш съпруга си.
Успех!

# 96
Авторката, явно се потайва и само чете мненията.Дано има нещо полезно, което е намерила, че е добре за нея и да са достигнали вече до оргазъм.
И ние след раждането на дъщеря ми имаше един такъв период, в който просто той беше задоволения, но и честно казано той не се страеше много.Седнахме поговорихме, за щастие ме рабра веднага и сега всичко си е ок.Понякога има такива периоди, но наистина си е проблем, когато никога не си...Ако наистина искаш да постигнеш орагазъм точно с този мъж трябва да говорите по въпроса и да не го подценявате! Ако  той не иска да те чуе, значи не те заслужава и мисли само за себе си....

# 97
То е ясно,че всичко е главите ни но аз определено вече не подценявам уменията на самият мъж.Според мен и те са от съществено значение.Виждала съм и 2 и 200.Не,че с един мъж , който не знае от къде да те подхване не можеш да свършиш но е различно просто.

# 98
  • Linz
Може да е смотан и милият непохватен,но искам ли го ще стане!
Че ако е смотан и непохватен, как изобщо ще ти мине през ума мисълта за интимност?
Ами това се разбира след като го употребиш Laughing

# 99
  • София - Бургас

Подмокрянето не е оргазъм!  Joy  Peace
Laughing
Аз, не съм казала, че е...Имах предвид, че ми се прави секс само дакато чета по темата...

# 100
cold
Сега неща никой!

# 101
Ами отпусни се и се наслаждавай ...................
Ако само  мислиш дали ще се получи най- вероятно нищо няма да стане   newsm78
8-11 години са много време, абе момичета вие сте много търпеливи и издържливи жени   ooooh! ooooh! как го постигате не знам  newsm78

# 102
ние сме 11г заедно с моя мъж и аз съм в същото положение Rolling Eyes

newsm09
Боже! Разговаряли ли сте с мъжа ти?
Експериментирали ли сте?
Изобщо как си се омъжила за него при това положение?

ами защото го обичам txtloves

# 103
  • out of space
За мен оргазма е единствено и само в главата на всеки. Въобще не е до умения на партньора.

Извинявай, но това са пълни глупости! Ако си падам по грубия секс дали ще получа оргазъм от мъж, който цял час ме лигави? Най-много да задремя....

Причината е, че на човек му трябва партньор, който му пасва и е по негов вкус. Тогава всичко е като верижна реакция.

# 104
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Лелеее, вие ме убихте! 8, 11 години без оргазъм!?
 И аз мисля, че проблемът си е основно във вас - първо научете кое, как и колко време ви трябва, а после включете и мъжете си. Май ви е крайно време вече да стигнете до края!
 Успех!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт