Как да изпитам оргазъм?

• 61 120
  • 234
  •   1
Отговори
# 60
Тук май взехте да говорите глупости ей тъй,за спорта!

# 61
Тук май взехте да говорите глупости ей тъй,за спорта!

Темата е глупост, което съответно значи, че е разрешено да се говорят глупости.

# 62
Имаше преди месеци тема,една мацка спореше,че изпитвала оргазъм докато пикаела,та и вие сега ooooh!

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 21:31 от Маргало

# 63
  • Пловдив / София
ние сме 11г заедно с моя мъж и аз съм в същото положение Rolling Eyes

newsm09
Боже! Разговаряли ли сте с мъжа ти?
Експериментирали ли сте?
Изобщо как си се омъжила за него при това положение?

# 64
Имаше преди месеци тема,една мацка спореше,че изпитвала оргазъм докато пикаела,та и вие сега ooooh!

Е, то може да получи оргазъм и докато гледа документален филм за Галапагоските костенурки, но това вече е въпрос на чувтсвителност или друго... Laughing

Мастурбацията отдавна не е табу, има доста материали, също така и не само за мастурбацията, а и авторката като гледам не е опитала всички методи. Не сме поставени пред съвършения заплетен житейски казус, че да го разискваме детайлно, така изглежда.

# 65
Мъжа ти прави ли си труда да те възбуди или почва и си свършва самичък? Наистина добър съвет са ти дали-опознай тялото си, къде ти доставя най-голямо удоволствие, как и дори по колко време.
Никъде не е казано, че е правило една двойка да намери веднага най-добрия взаимно-задоволяващ секс, но наистина 8 години..И на мен ми се струва, че той не се и старае много.

# 66
Освен да дойда до вас,а ти да гледаш...Как да ти кажа...ръце нямате ли,езици нямате ли, той член няма ли?

# 67
  • София
Дюрекс Плей О плюс вибриращ пръстен ще свършат чудеса. Особено, ако мъжът е седнал на дивана или стол и ти се вихриш отгоре. Пробвайте и анален секс. Може пък това да е твоя начин. Има жени, на които това им харесва повече от нормалния начин. И трябва да си максимално отпусната по време на секс. Аз точно когато съм искала най-силно да изпитам оргазъм съм "Забивала" и не съм успявала. Колкото по-малко очаквания имаш за секса, толкова по-хубаво е!

# 68
А може би проблемът ти се крие някъде тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103721.0

# 69
Просто бъди честна пред себе си и партньора си,кажи му го и ако той те обича ще опита всичко за да те "намери",двамата ще го направите заедно и предполагам ще е хубаво Peace

# 70
  • в провинцията
Докъм 25-та си година нито веднъж не изпитах оргазъм. Когато се стигна до интимност с настоящия ми партньор, рекох да го предупредя, че съм фригидна, да не се разочарова излишно човекът. Ами какво да ви кажа, още на втория път всичко си дойде на мястото. Който му разбира, му разбира.
Искам да кажа, че обичта няма нищо общо с чисто мъжкото умение да усетиш жената. Той може и да иска да й помогне, горкичкият, ама като не му се удава...  ooooh!

# 71
Искам да кажа, че обичта няма нищо общо с чисто мъжкото умение да усетиш жената. Той може и да иска да й помогне, горкичкият, ама като не му се удава...  ooooh!

Ми може и да не знае човекът, че има проблем жена му, ама ей го на - цял форум вече знае, друго си е!

# 72
Муза,
не съм съгласна с теб!
Защото...мъжът може да е изключителен майстор,надарен,с умения,но ако аз нямам тръпка към него,ако ще и на черешките дръжките с език да ги върже на джувка,нищо няма да стане!!!!
Може да е смотан и милият непохватен,но искам ли го ще стане!
Всичко е в главата на жената,не толкова в уменията на мъжът!

# 73
Мъжът това, мъжът онова. А ако самата жена е дърво какво? Не виждате ли че тя самата нещо съвсем не е ориентирана къде и как да си посегне, камо ли да си размърда дупето в леглото. Вземете едно филмче и качете в нетЯ как става номера, щом толкова желаещи да помагат има. Успех.

# 74
  • в провинцията
Може да е смотан и милият непохватен,но искам ли го ще стане!
Че ако е смотан и непохватен, как изобщо ще ти мине през ума мисълта за интимност?

Общи условия

Активация на акаунт