Как да изпитам оргазъм?

• 61 093
  • 234
  •   1
Отговори
# 105
За мен оргазма е единствено и само в главата на всеки. Въобще не е до умения на партньора.

Извинявай, но това са пълни глупости! Ако си падам по грубия секс дали ще получа оргазъм от мъж, който цял час ме лигави? Най-много да задремя....

Причината е, че на човек му трябва партньор, който му пасва и е по негов вкус. Тогава всичко е като верижна реакция.

Подкрепям с две ръце!

# 106
А аз започвам да се чудя, какъв пък е този мъж, който 8г ще знае, че жена му не получава нужното удоволствие....и той ще продължава да си кара както преди.
Не искал да сменя пози, места и т.н. Ами пълен мухльо.
Смени мъжа. )) Най-сериозно казано.

# 107
А аз започвам да се чудя, какъв пък е този мъж, който 8г ще знае, че жена му не получава нужното удоволствие....и той ще продължава да си кара както преди.

И аз това се чудя...толкова да не му пука Rolling Eyes

# 108

И аз това се чудя...толкова да не му пука Rolling Eyes
ми може и тя на него да му е първата Whistling

# 109
Защо обвинихте мъжа след като тя и сама не може да достигне?  newsm78
Той може и да е опитал всичко, на което е способен, ама като не става какво да прави ? И да смени мъжа каква е гаранцията, че няма да е пак така?

# 110
  • Germany
За мен оргазма е единствено и само в главата на всеки. Въобще не е до умения на партньора.

Извинявай, но това са пълни глупости! Ако си падам по грубия секс дали ще получа оргазъм от мъж, който цял час ме лигави? Най-много да задремя....

Причината е, че на човек му трябва партньор, който му пасва и е по негов вкус. Тогава всичко е като верижна реакция.

Ами аз мога да получа оргазъм и от груб секс и от нежен такъв. Когато си наясно със себе си предаваш настроението и нагласата си за нещата и на другия. Мисълта ми беше, че за 8 години, ако не си успял да покажеш на партньора си какво ти харесва или не, проблема определено е в твоята глава, а не в неговите умения.

# 111
A защо не си помогнеш /мастурбираш докато правите секс? Кучешката е една от най-удобните пози за целта.

А позата, която най-силно стимулира клитора е ти да си отгоре.

Стигаш ли до оргазъм като мастурбираш?

# 112
 Пробвай със сексуални фантазии те могат да те стимулират допълнително.
Не мисли за оргазъма.
 Фантазиите могат да бъдат толкова различни и необятни колкото е необятно човешкото въображение.Щом мъжа ти не обича да експериментира в секса и доколкото разбирам  секса ви е рутинен - по едно и също време, на едно и също място и толкова  насочен към финала имате нужда да говорите за фантазиите си. Според мен това ще помогне.
Както са те съветвали и другите пробвай да опознаеш себе си и тялото си.
Фантазиите са полезни и необходими, за да превърнеш рутината в едно ново, вълнуващо приключение..... Ако желаеш да споделиш сексуалните си фантазии с мъжа ти, трябва да го направиш във времето и да не прибързваш, преди да разбереш ограниченията му, които предполагам ти знаеш, така че да си сигурна, че двамата ще  се чувствате комфортно в противен случай рискуваш да предизвикаш ревност и недоверие . Поискай и ти да узнаеш неговите фантазии.
Оргазъма, както и фантазиите е в главата на всеки!

# 113
Много е тъпо когато авторът на някоя тема я остави да хваща вируси....

И к'во се хванахте всички за нейната глава и мозък...
Ако сте нямали любовници - пълни дървета, нямате идея какво е това. Колкото и оргазъма да ти е в мозъка, ако го правиш с дърво, по-добре и по-скоро ще изпиташ оргазъм с вибратор или дезодорант!!!!
И май съм пропуснала да прочета, че авторката сама никога не е стигала до оргазъм. Написала ли го е изобщо??  Thinking

# 114

И май съм пропуснала да прочета, че авторката сама никога не е стигала до оргазъм. Написала ли го е изобщо??  Thinking

Да бе хора за тея осем години никога не съм изпитвала оргазъм под каквато и да е форма и никога не съм била с друг мъж

Както и уточнение, че е опитвала да мастурбира, но опитвала не е като да е свършвала.

# 115

Да бе хора за тея осем години никога не съм изпитвала оргазъм под каквато и да е форма и никога не съм била с друг мъж

Както и уточнение, че е опитвала да мастурбира, но опитвала не е като да е свършвала.

pasinet, благодаря!
Уж чета всичко, а съм пропуснала най - важното!  ooooh!

И все пак мисля, че е от значение и възрастта и сексуалния опит на мъжа й...

# 116
  • Бу-у-урга-а-ас
Ето като за начало една хубава книжка: "Предназначено за удоволствие"

# 117

Подкрепям с две ръце!

да, ама не

преди да легна с жена съм си докарал стотици оргазми сам

ако жената и тя е свършвала толкова пъти сама, а не може с мен, ще се съглася, че не си пасваме или че аз съм смотан

не разбирам защо мъжете трябва да обясняват и да показват на жените как да стигат до оргазъм?

# 118
Истината е, че има страшно много жени, които никога не стигат до оргазъм.....причините за всеки са различни, но е факт.http://www.bulgar-bg.com/news/index.php?option=com_content&t … =246&Itemid=1

Идейка  Whistlinghttp://lovestyle.org/forum/showthread.php?t=2178

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 18:47 от L e o

# 119
Истината е, че има страшно много жени, които никога не стигат до оргазъм.....причините за всеки са различни, но е факт.http://www.bulgar-bg.com/news/index.php?option=com_content&t … =246&Itemid=1

Идейка  Whistlinghttp://lovestyle.org/forum/showthread.php?t=2178

Това е хубаво Peace
Браво на момчето  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт