АПРИЛки коледен подарък имат вече - те знаят пола на малкото човече! - 13

• 24 168
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро  Mr. Green
За коластра и аз нямам и незнаех,ч е още сега може да има  Whistling
За проблема на Данчето -не прекалявате ли със съветите от рода - "аз няма да отстъпя". Едно е на приказка, друго е на практика. Все пак никой от нас не я познава от близо и не може да и влезне напълно в положението. Аз напълно я разбирам и бих и казала как бих постъпила аз, но се въздържам. Нека я подрепяме без да я объркваме. Данче гуш  Hug Hug Hug
Момичета не се заяждам или нещо, просто изказвам мнение, наистина не елесно, а когато някой ти говори как да постъпиш, може да стане по-зле - лично мнение.
Айде хубав ви уикенд, погалете пупите от мен  Hug Hug

# 556
Привет и от мен!
Честита нова година, много здраве и хубави моменти през нея.
Аз съм добре, бебчо расте бързо, много е активен. Постоянно от някое краче или рачичка се издува коремът ми. Докато бях в България понапазарувах някои неща, само да се наканя да ги снимам. Коремът ми е голям, дупето също Laughing ама след две седмици прекарани в България, все с вкусни тестени нещица ме угояваха...
Данче ясно е, че един от двамата трябва да направи компромис. Ситуацията ти не е лесна, но излишен инат няма да ти е от полза. Ти най-добре знаеш какво ти е в къщата, дали ако кръстиш на своя глава цял живот (семеен) няма да ти създава проблеми, или ако не кръстиш цял живот ще съжаляваш. Какви ли не истории съм слушала по темата и предполагам, че каквото и решение да вземеш няма да ти е лесно.
И моето течение напоследък се усили доста, но направих микробиология и всичко е наред. За гледането на децата, аз също съм по-спокойна, когато съм сама. За малкия не съм позволяла да ми се помага, но сега мисля да привикам бабите за по десетина дена докато нагодим режимите.

# 557
  • Бургас
Добро утро  Mr. Green
За коластра и аз нямам и незнаех,ч е още сега може да има  Whistling
И аз не знаех, докато не ми се наложи да се поразтърся и интересувам. Данче, дано да се разберете с родата. За течението и аз имам (както почти всички), но нищо притеснително не излезе на вагиналния секрет.

# 558
Здравейте,моми4ета  Hug  Hug   Hug
Табу,къде се беше позагубила  Hug  И аз съм то4но като теб Simple Smile))Корема ми расте,дупето също Simple Smile))))Но най-хубавото е като видя издутинка по корема ми от бебка  Hug
Дан4е,гледай да се поуспокоиш ,мила,4е наистина най -важното е ти и беб4ето да се 4увствате добре!аз вярвам,4е ще се разберете някак!  Hug
Днес отново съм си сами4ка,мъжа ми утре ве4е ще си идва  Laughing Днес съм си поканила една гостенка,тъкмо и времето ще мине по-бързо Simple Smileсега я 4акам  Flutter
целувки на вси4ки  Hug

# 559
tabu Привет! Радвам си че отново си сред нас. Ще чакам снимчици на покупките и на коремчето  Mr. Green
anni2002 Добре си направила,ч е ще си имаш компания поне. Покажи коремчето де  Crazy
Мамчета, аз си позволих да изтрия албума за коедните снимки, защото само една моя имаше  Crazy
Моята бебка от вчера е страшно кротка  Confused това дете ще ме побърка, тъкмо се беше активизирала предните дни и бях доволна че нон-стоп я усещам и сега пак се кротна  Sad . Да ви кажа много искам да ме рита постоянно, може да не ме оставя на мира, но поне няма да си мисля глупости и ще съм по-спокойна  Laughing

# 560
Здравейте и от мен Hug.
Искам да ви  питам усещате ли още бебетата ниско долу в корема.Аз все още от време на време.Глава ли се върти там какво е newsm78 ама много боли.
Като е по горе ми е приятно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама долу Rolling Eyes
За трета ФВ още се чудя и докато се чудя ще изпусна срока май newsm78
И аз почнах да чета при Януарки ама много информация за болници и лекари не открих Rolling Eyes
Болките в кръста и таза при мен от три дена са просто ужасни.Разтъпквам се ама не помага.Уж и някаква домакинска работа да свърша, но ужасно се изморявам.нито да лежа, нито да ходя никак не става.
И друго щях да питам ама забравих ooooh!

# 561
Здравейте и от мен Hug.
Искам да ви  питам усещате ли още бебетата ниско долу в корема.Аз все още от време на време.Глава ли се върти там какво е newsm78 ама много боли.
Да има моменти когато усещам в средата долу , все едно върти нещо  Crazy и е неприятно наистина  Rolling Eyes

# 562
здравейте милички
това с имената е много неприятно, аз първо си бях решила че бебо няма да го кръстим на никого, но поговорихме веднъж с милото и той ми сподели, че винаги е мечтал да спази поне първата буква. разбира се че щом той така иска поне първата буква ще е с Г, пък и свекъра и майка ми са с Г така че остава само да се спрем на име, обаче нещо много ме е страх още да си мисля за име, нахвърляла съм си няколко имена, но наистина с тези мои проблеми все още не смея дори да си мечтая за бебчо

днес д-р сигридов беше в русе и се възползвах да ми направи ФМ, с бебчо всичко си е наред пу пу пу, няма заболявания, малоформации, обаче аз съм с много околоплодни води, от доста време ми се подуват ужасно пръстите на ръцете, нисък хемоглобин и той каза, че имам предпоставка за преекламсия. ето отново проблем, тъкмо се успокоих че плацентата се е вдигнала и сега отново се налага да влизам в аг-то за вливания. напоследък започнах наистина много бързо да качвам килца и това не е на добре. за сега нямам завишен или нисък общ белтък, почти е в нормите, но ще се наложи да вливам кормагнезин отново, смениха ми хапчетата, спряха ми гинипрала, верапамила, ношпа, спазмалгон и сега започвам нова терапия.
доктора ми обясни понеже съм имала много околоплодни води, те притискали пъпната връв и може бебчо да страда и да не се храни добре, ще следим дали си е в нормите. за сега върви с  1 седмица напред, но ако нещо започне да изостава със седмиците сигурно ще го извадят . толкова ме е страх, мъча  се да не плача ама те сълзите сами си тръгват. как има момичета които въобще никакви проблеми нямат, дори не усещат че са бременни пък аз само с проблеми от деня на теста за бременност. вече толкова месеци все сме на тръни и вече наистина нямам нерви.

моля се при вас всичко да е наред милички, дано бебчовците ни да се родят живички и здравички

# 563
MOLI_B,споко не си единствена.и аз като теб карам цялата си бременност на тръни от самото начало.не посмях да се похваля на никого като забременях,знаехме само аз ,мъжът ми и майка ми.даже свеки и зълва ми научиха чак в 5-ти месец и то само ,защото малкият ми палавник ме издаде един ден.чак когато взе да ми личи ,и започнаха познатите да ме разпитват подозрително-тогава ща-неща си признах.и аз не смея да си мечтая за бебчето все още,така съм се настроила психически че всеки следващ момент може всичко да приключи фатално,че дори не можах да усетя аз самата ,че съм бременна,а когато мина покрай голямото огледало в къщи и си погледна порастналия тумбак,чак тогава се осещам,че все още съм с бебчо в корема и че все още имаме шанс.като знам с 1-та бременност колко приятно и различно се чувствах,с тази просто и само броя дните,седмиците,прегледите и съм постоянно на тръни.ами така ще е -какво да се прави,гледам да съм по-спокойна ,за да се чувства и бебка добре вътре.ходя по-често на прегледи,за да хванем навреме нещата ако се влошат и чакам финала,надявам се все по-силно ,че ще е щастлив.аз имам 3 сп.аборта,антифосфолипидни антитела и ген.тромбофилия.на инжекции и какви ли не хапове съм вече повече от 6 месеца.за тая си бременност също нямах кой знае какви надежди,но ето,че стигнахме почти до края.това ме кара лично мен ,най-накрая да се осъзная и да повярвам,че ще успея,въпреки всичките притеснения и страхове.ИСКРЕНО ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ И НА ТЕБ!!спри да го мислиш и не се притеснявай  повече!! Hug PeaceУСПЕХ!!
п.п.:ПРИ мен бебка има изоставане от 5-7 дни,но   доки ми кказа че засега не е проблем,нормално било до +,- 14 дни.засега само ще се следим по- честичко!

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 17:38 от ASITA5

# 564
Здравейте.На патерици много здраве и късмет на всички именници от изминалите дни.
На мамите с болежки-бързо оздравяване. Относно болките в гърба и кръста-при мен са търпими за сега.Напоследък изпитвам неудобство със спането на една страна-болки в таза,ако пък в съня си легна по гръб ме боли корема,но и това е търпимо,справям се и се нагаждам някак.
Данче,стискам ти палци името на бебето да не е причина за семейни скандали.Няма да си позволя да ти давам съвети,защото не знам дали имам и бегла представа в какво положение си.И все пак се успокой,за да не навредиш на бебето,това ще е едно от най-хубавите неща в живота ви и не би трябвало да се превръща в причина за семейни раздори.Дано го разберат скоро  newsm10 Flowers Four Leaf Clover
Moli_B -  Hug  newsm17 Стискам палци всичко да се оправи и на финала да гушнеш едно здраво бебенце. Бъди силна и доколкото можеш спокойна.  newsm51
При мен всичко е наред за сега,в понеделник ще ми вземат кръв за да ме изследват за гестационен диабет. Усещам бебето всеки ден,но в някои дни много слабо.Иначе го усещам ниско долу(но усещането не е неприятно) и около пъпа.

# 565
Moli_B ASITA5 и всички мами, които треперят всеки ден от бременността, стискам ви палци и вярвам,ч е финала за всички ни ще е успешен и когато видим нашите бебчовци ще забравим за всичко сега.
За болките в гърба аз ги имам от 5 месец зависи как сядам и дори как лежа, но ме отпускат ако сменя позата.
Мойта беба я усетих ама много слабо някъде навътре -все ми изкарва акъла а така искам да е много активна. Да ви кажа ние се спряхме на ново и съвсем различно име от досегашните оспорвани  Crazy за сега ми харесва , дано до края да е така  Whistling
Аз трябва да ида на лекар тия дни, защото тук не съм ходила от 4 декември (е в Бг правих изследвания и преглед на ехограф при моя си док там) обаче не мога да си открия албанския лекар и в понеделник Дими ще ходи до клиниката. Много гадно така като нямаме ча а все трябва да го търсим преди да идем, дори той последно в 21 г.с. като го питахме кога да отидем пак -каза  след 6 седмици и те май си станаха горе-долу  Crazy луда работа
Много искам да правя покупки за бебето ама не още защото тук не си заслужава, надявам се да ми свърши работа един колега на мъжа ми за количката да ни я докара направо от Италия ама ще видим.
Мамчета исках да ви питам за обичайте след като се роди детето, какво се прави, не съм много наясно със питки, чисти молитви и т.н. и има ли нещо което се прави като обичай като се роди бебето -споделете опит ще е интересно  Hug

# 566
здравейте,много сте писали днес
Данчето,моите свекър и свекърва още преди 27 г са кръстили дъщеря си на баща и ,та когато разбрах първия път че съм бремена им заявихме че няма да си кръщаваме децата на тях,и нямаше сърдити,но с една братовчедка беше голяма история за това че момчето трябвало да е на свекъра(а името е доста хубаво)но тя доста се цупи и все пак го кръсти,важното е мъжа ти да те подкрепи,а да не се влияе от родителите си,ако отсега им отстъпвате винаги ще е така и за всичко,надявам се да се споразумеете.
Колкото до коластрата предния път едва след като родих потече а сега вече е факт ,а съм още в 6 -я месец newsm78
Аз днес имах среща с леля ми която преди 4 -и години ми каза че бебето което чакам е момче,даже и не ме попита какво ще е това,а ме наръсила със сол и само заподскача,а момиченце,и сега малкия още повече се навива за сестричка,но аз продължавам да не вярвам,след 3 м ще разбера.

# 567
благодаря ви милички, сега съм малко по-добре, гледам да се държа понеже много се разтройва милото пък и за бебчето никак не е добре като сме тъжни или ядосани. те милите всичко усещат. явно ще е така до края. аз така съм се настроила де, ама все си мечтая, че поне няколко седмици ще изкараме без притесснения.
„най-важното е бебчетата да са живи и здравички, а ние ще стискаме със зъби до края. само за това се моля.

силно ви прегръщам и се моля след някоя и друга седмица да си гушнем живите и здрави бебчета

# 568
Момичета изследването за гестационен диабет прави ли се в БГ newsm78.
Знам, че в чужбина го правят, но тук май не.На мен никой не ми е споменавал досега за него.
Хубав сайт с именни дни, имена и тяхното значение имате ли newsm78

# 569
  • София
Момичета изследването за гестационен диабет прави ли се в БГ newsm78.
Знам, че в чужбина го правят, но тук май не.На мен никой не ми е споменавал досега за него.
Хубав сайт с именни дни, имена и тяхното значение имате ли newsm78

Аз го правих с първите изследвания по ЗК. На по-късен етап не сме повтаряли, а и аз не се натискам. Мразя да ме бодат!

Към линковете от 1-ва страничка бих добавила и този:
http://www.angelfire.com/ca6/ivayla/bgnames.htm

Избираш си буква и разглеждаш. Струва ми се, че тук се показва най-пълния списък от имена.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт