Мира мерси

На Ева нищо няма да й стане като не излиза някокло дни. И криско днес не съм го извеждала, и утре ще си дам почивка, от други ден при нас Т се повишават, дават го 15 градуса, направо си е за хора. 

( радвам се, че имате напредък с мъжа ти, дано всико се нареди както ти искаш!!!
)

Е, не че не си купи нова игра за Плейстейшъна ( Плами, душата, разбирам те!!!
), но все пак благодаря на Господ, че няма хобито на мъжа на Герчо, че да съм го удушила, аз съм на принципа колкото и за него-толкова и за мене, така че ако даваше по 1000 лева за колички-да му мисли и на мен откъде ще намира по 1000 лева за мои си глупости, отделно от нормалните ежемесечни покупки 

Пхуууу, накрая пък дойдоха едни семейни приятели, които донесоха разни играчко от тяхното дете-4 торби
Аз искам да чуя жената, дето има дете на 2 годинки, тая ми обяснява за преди 30 години 

, та вие сте на пангара!

. Така че - вярвайте! 

ах тиииии, добре че Герчо те е спасила, а ти добре си пиинала и за нас!
Да се оправяш бързо!!! 

.
.
(баба му го била правила едно време).Взима се метличка и се пръска вода през нея върху детенцето.Нямам представя какъв е този ритуал
.Когато Криси беше много мъничък,бяха идвали гости и след тях детето се скъса да реве.После нашия ме издебна и зад гърба ми тръгна да го извършва.Хванах го посредата на деянието 

.Няма от какво да се притесняваш.Има място всеки да си сподели мислите,чувствата и неволите 
,заради лекциите в събота и неделя)
Здравейте моми4ета 
и много целувки за малките слън4ица.

та се замислям как ли ще я махнем след месец
да го похваля малко момчето: снощи сме си легнали в 8, яде в 12,30 и в 5 и сега още спи
мамин 
и аз подкрепям мнението - постовете ти са много зареждащи и свежи 

Бих се "прежалила".

друго няма да казвам, че ти самичка заключи темата 

. Днес трябваше да я водя на преглед, че не са ни били още втората ваксина, нали я отложихме заради сополките, но при -15 градуса няма как да излезем, че и колата да разривам и с двете деца...не...по-добре утре 
, в 3, в 6 и така. А беше започнала да поспива и пропускаше това в 3
Но каквото такова, ще папкаме и така 
. Суровата риба няма нищо общо със смрадта на печената
. Мъж ми и суши не яде, ама аз съм пристрастена. От всички морски дарове ям само октопод с кеф и сурова риба.
.
. 
))))).
Така ми се дояде,че щях да колабирам вкъщи и мъжо ми е обещал да ми направи 
,казвай поне твоя на какво играе на Плейстейшън-а да ги събираме да си играят,а ние да си пием кафето
Такава купа щях да му дам,с все яденето в нея
Добре,че март излиза мойта игра и не ме интересува,но ще си вземе отпуска и ще гледа бебишко,докато аз играя 
Това само в Булгаристан може да стане 
Нашия дебелан и без това трудно се стопля-така си му остана от родилното (там седя 3 дни на термоплот) и хич не ми се иска да го изстудявам 
Все минават какви ли не изследвания и тестове,а накрая я пастьоризират,та май не е толкова страшно