Отговори
# 585
Малееее, Еди, Бънси, завдях ви за големите нощни паузи...
Дано и на нашата улица слънце да огрее скоро
Еди, с иван правих някакви неуспешни опити,но педито каза, че на годинка ще я оправим тая работа. Преди това не било добра идея насилствено да се отлепи. На годинка я свърши и нямаше нито кръв, нито болка. 1 компрес реванол вечерта, че мен ме беше шубе и с това прикючи драмата. Питай педито следващия път като отидете.
Адри, значи твоят приятел в пубертета въобще не се е справял с ръчните задачи  Joy Joy Joy. дано скоро се оправят нещата при него, ама и аз не посмях да оставя тая работа на природата. Е, благодаря ако трябва да се стигне до ножа.
Нора, супер е идеята за детски клуб. Аз бих предложила Цар Лъв в Манастирски ливади. Частта за родители (и колички) е доста просторна, а и клубчето не е лошо. Аз съм за.

# 586
Добро утро мамита  Hug

Силванче  Wink...ти си знаеш  Peace
Ани бани, имаме я вече 5 дена и сме направили 4 хляба от тогава. Друг не сме купували. Все още ни е голям кеф и правим различни хлебчета. Peace И наистина е много вкусен Grinning А пък като ти замирише на прясно печен хляб....мммм...Марката и е Zelmer, на промоция в магазините Денси с подарък везна Peace

Еди, за бубата на Ники- имах големи проблеми ooooh! На 6. му я забели уролог, беше такава драма...ужас....няма такъв рев при всяко пишкане в продължение на няколко дни Confused. В последствие пак му се залепи. Айде пак забелване на 1 година. Айде пак ужас. Идеята ми е , че има различни степени на фимоза и нашата беше много силна. И лошото в случая , е че след определен период пак се залепва, та така до почти 4 годишна възраст. А се стараех да я мия почти всеки ден Naughty. Та случаи колкото искаш, дано вие не сте така Peace Hug

Нинче, браво на детето, знам какво ти е като не се изхожда детето Peace

Герчо Hug

Норе, и аз съм за!!! Peace Peace Peace

# 587
Добро утро.
Мами,действайте смело с пишките,бебоците не ги боли толкова много.На Боби е готова може би от месец,годинка е късно.
Еди,не се притеснявай,всяка вечер по-малко и ще стане.Ако не смееш или не ти е удобно по време на баня,после на хавлийката го прави.С чашка или капкомер с вода си поливай,с баткото така правехме и беше по-лесно.Ще се справиш.Аз пък се чудя ако имах момиче след момчето,как ще успея хубаво да го мия-струва ми се доста трудно.Но се учи.
Норче,ти си с опит кажи кое  миене е по-лесно.Както и мамите с различнополови дечица.
Стайли, радвам се, че вашият татко си е вече у дома,поглезете го.
Нинче,щом сте на кърма лапкай ти разхлабващи-сливи,круши,киви,кисело мляко и повече водица,супи.Бебо ще се оправи.
Мегс,незнам как устояваш на хлебчетата.Аз имам чувството,че цял ден ще лапкам,с тия вкусни аромати.Само като чета ми потичат лигите.
Герчо,и на твойта улица ще огрее т.е луната LaughingЩе си направи режим Ева и ще поспива.И аз се побърквах за сън,а сега-ляга в 22 ч,та до 6.30.През деня си наваксва с яденето.Лапка на 3 ч.Баткото до 6-я месец не спря нощното хранене,сега направо е рахат.

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 09:00 от dessy77

# 588
Момичета, днес нашата кака Никол става на две годинки  Laughing Почерпете се за нейно здраве!

# 589
Никитали   bouquet
Много да ви радва малката Никол и само усмивки да има по лицето и!!! Да е здрава и много добричка кака  Peace

# 590
Никитали, Да ви е жива и здрава и все така красива каката Никол!
Ще те глобявам с тези вкусотии, вчера горих калории, а сега ми тече слюнката, но Благодаря за почерпката!

Гер4о, изглежда добре този парти клуб "Цар Лъв", но достъпът до него дали е добър, че там улиците нещо не бяха направени май  newsm78, а е добре да мислим и за майчета без коли. Ако е ОК и имаш възможност, попитай за уикенда след Ивановден - 9 и 10 януари- дали е свободно от 13 до 15 ч (тези часове и дни ОК ли са момичета?). Аз за всеки случай ще говоря с "Нинджите" за да имаме вариант, да не би да искат да плащаме много да "затваряме" клуба. Идеята е да има свободен достъп за нас с количките, а ще си платим само за големите, които ще играят.

# 591
Нора, да ти кажа не съм съвсем наясно без кола как е. Нали задника ми е все на седалката и нямам и на идея как са тротоари и т.н. Май Чоко живееше в манастирски ливади. Ако се вкючи може да каже. Иначе уикендите правят партита май ама ще питам
Мами, аз съм с голям проблем. Електрическата ми помпа почва да сдава багажа. Прави супер слаб вакум и не мога да се изцедя. Намерих си гаранционната карта от Палечко, ама тя е с един кирлив подпис - няма ни касова бележка, ни печат... В условията на гаранционната карта пише, че са дръжни да ми я оправятп до 30 РАБОТНИ дни. Аз незнам как ще издържа с тези напращели цици до 11 часа (тогава отварят малечко, нали са баровци), а тея ми обясняват как 30 дни ще чакам. Незнам как ще стане просто. Това е помпа мамка му стара. Ползва се ежедневно и в моя случай ако не я ползвам отивам в болницата. От сега се притеснявам, че гаранционната карта не е в ред, а още 250 лева не ми се дават та ако ще турско да е. Ако ми откажат да ми я оправят на момента незнам какво мога да направя обаче. Данъчни, комисия за защита на потребители. Незнам и аз... Екшъна в офиса вчера беше с пърлна сила, днес продължава. А аз по средата на деня ще се разхождам напред назад да правя рекламация... И това на помпа, купена на 20 октомври - 2 месеца и сдаде багажа. Егати реномираната марка....

# 592
Костенурките Нинджа са по-близо до Чоко (тя живее до зала Триадица), на ДесиХ3 също и е удобно, дори пеша, аз също съм с  кола, на до там има и удобен транспорт (кв. Емил Марков, сега Гоце Делчев) и улиците са асфалтирани. То ако падне голям сняг, никой няма да дойде, затова може би е по-добре да не правим "голяма" организация от сега, а да импровизираме след Нова Година в зависимост от времето.

Да отговоря на деси777 за миенето - в началато ми се струваше много странно с девойките и досега ми е малко по-сложно и ги измивам при всяко пълнене на памперса, докато батковците ги карах по джаста-праста. Абе, все са деца -  момчета, момичета - искат си грижите, но искрено се надявам, както всичките ми приятелки с момичета, и на мен с момичетата да ми е по-леко.

# 593
Здравейте, Марина също понесе в един ден превенар и пентаксим и нямаше проблем. Аз също не давам нищо до 38 градуса, а ако даже детето е живичко и яде не давам до 38,5. Ама първият път си е страшно, все се чудиш, да не му стане нещо. После се свиква.
Даже понякога на 38 само и мия очичките и челото с хладка вода, и мокра ръчичките.. Веднага се успокоява.
Герчо, ако е гаранционен сервиза, задължително ще те мотат поне 20-тина дена. Има вариант ако имаш познат ел техник, да му я дадеш да я погледне, може да е елементарно и да не се наложи да чакаш. Представям си какъв е ужас, пълни гърди, а да няма облекчение.  Sad
Нашият рекорд за нощна пауза е 6 часа, еднократно. Буди се смуква малко и пак заспива. Някои нощи яде през 2-3 часа по 150 грама. В къщи само дуднат че щяла да стане много дебела, аз пък и се радвам на милата бузанка Simple Smile
/аз бях на рожден ден в Патетата 2, часта за родители е много просторна, има място и за колички.

# 594
Герчо, лоша работа  ooooh!, ако не ти я сменят или не искат да я вземат поради не написана или нещо такова, пиши ми, може нещо да измислим. Имам познати Wink

# 595
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Жива съм Grinning

Норче Hug
По празниците бяхме у майка ми и не ми оставаше много време за форума.Всъщност работих пред пс,но правих едни реферати,които са ми за след ваканцията Laughing
Сега след празниците мъжът ми е в отпуска и няма дореждане до компютъра Crossing Arms

Герчо,много кофти работа с тази помпа Rolling Eyes.Дано да я оправят бързичко,дори и ако не уважат гаранцията,биха могли да я оправят срещу заплащане ooooh!.

Деси777   и на мен ми беше по-лесно с момченцето,но е права Норчето като казва,че всички си искат грижите и вниманието Heart Eyes

....
Хайде ще ви оставям и ще се приготвяме да ходим на разходка ,защото днес времето тук обещава да бъде чудесно Simple Smile

...
Поздрави на всички Hug

# 596
Здравейте  и от нас  Simple Smile
Никитали,да ви е жива и здрава рожденничката и много усмихната!   bouquet  Hug
Герчо,ако наистина нямаш касов бон към гаранцията ,значи тя не важи....но все пак пробвай ,ако не стане имаш два варианта вземи си нова/може и някоя друга по евтина/ или дай тази да ти я ремонтират....но в случая те ще се забавят с този ремонт--според мен това не те устройва,но ти си решаваш за твоето здраве става дума все пак ..дано ти я сменят  Hug
За спането,като чета значи не само ние си спинкаме толкова много...не знам но ние още като се прибрахме от болницата Велиана само първите два дена яде в 00часа,на третия ден взе да отказва и това ядене и се хранехме чак в 5-6 часа сутрин.Много приятелки и докито включително ме караше да я будя първия месец в 00часа защото трябвало да яде тв този час/00часа/ поне да втория месец...аз много се зачудих ,защото то детето ако беше гладно нямаше да спи ами щеше да се сабужда да яде ..не е ли така...но хайде реших да ги послушам всичките и една вечер си викам ще го събудя мъничето да яде..и започвам великото събуждане  ooooh! от 23:45 до 00:10 .....оо да не си мислите че тя се събуди...нищо подобно..спинка си детето... Thinking...никакво събуждане вече...и така сме до сега само дето наскоро взе и по 10 часа сън да прави пък онзи ден би рекорда 12часа...ама не спрях да обяснявам и аз...спрете ме Joy
Ще трябва да ставам малката ме вика ...иска малко разходка...преди поредното плюскане.До скоро момичета  Grinning

# 597
Здравейте мамчета  Hug

Честит Рожден Ден на кака Никол на Никитали  Heart Eyes Да ви е жива и здрава принцесата  Hug

Ние у дома се грижим за нашия тате, доста сили е изгубил като се има предвид неговите 100 кила и сега нещо не му минава номера с препечените филийки и пилешка супа  Laughing Иска мръвка и това е  Crazy Сега ще си купя уред за готвене на пара и ще му приготвям ястия от месо иначе ще почне нас да ръфа  hahaha
Андреа веднага го дари  усмиви и лицето му грейна от кеф, че не го е забравила  Laughing

Като чета как вашите бебенца спинкат или пък си лежат самички в шезлонгите направо ви завиждам  Laughing Моята спинка малко, 2-3 часа сутринта от към 11 до към 14 и после аааако случайно й се приспи към 17 заспива и така до банята. През другото време гледа да ни занимава случайно да не би да скучаем  Laughing Добре, че кака й няма нищо против и си пеят и се носят през цялото време та не се оплаквам  Heart Eyes

# 598
ФИМОЗА
КЪСНО ЗАХРАНВАНЕ
ЗАПЕК ПРИ БЕБЕТО

Нкитали,да ти е жива и здрава  малката рожденичка!  bouquet  bouquet  bouquet
Среща с колички-за. Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 11:42 от ДесиХ3

# 599
  • София
Здравейте и от нас Hug
Честит рожден ден на малката Никол,да е здрава и щастливо детство и желая Hug  bouquet
Честито и на всички други с повод bouquet
За пишката - разбрах,че трябва по-смело да дърпам.Таткото е оставил тая работа на мен.Като каза д-ра,че момченцата се нуждаят от чекии Joy,той веднага каза:Ааааа ти ще ги правиш #Crazy hahaha
Герчо,много ядове в края на годината,дано поне да си останат в старата.Успех с помпата.Няма ли кой да ти услужи временно.Аз имам на Авент,но не е електрическа,ако ти върши работа - давам ти я веднага,но едва ли с твоя млеконадой Grinning.Стискам палци.
За срещата - и на мен ще ми е удобно,ако е в Емил Марков.
За спането - бебо тази нощ се буди през 4 часа,което пак ме устройва.Единственото лошо,че аз не мога да спя денем Sad,но....няма как ,а и май посвикнах.
Ето малко снимки на моите двама красавци Heart Eyes
Теди на първите снимки  е с баба си, а на другите с гаджето на дядото Laughing
http://picasaweb.google.com/dragozov/281209?authkey=Gv1sRgCLS928 … p;feat=directlink
А ето го и другия красавец:
http://picasaweb.google.com/dragozov/28120902?authkey=Gv1sRgCPzy … p;feat=directlink
Доскоро Hug
П.П.Две поредни сутрини забравям...Силванче Hug,благодарско за кафенцето,а днешната закуска.......жалко,че не е на живо

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 12:01 от ANI BANI

Общи условия

Активация на акаунт