Пишката няма да пипам.
Мъжът ми щеше да ме убие с поглед при въпросът ми какво ще правиш пишката на малкото.
Разбира се всеки сам решава как да процедира. 
Аз не мога да кажа с кого ми е било по-лесно. Може би с Крис, защото нямах проблеми откъм кърменето. Иначе всичко ми е еднакво...май си е до дете. Ема не ми е толкова капризна и не е ревала и за най-малкото нещо както го прави пикльото ми, но деца различни.
Знам, че и двамата ме радват еднакво. Малкото с неверятната усмивка с която ме дарява всеки път когато го погледна, с гукането и сукането.
А голямото ми змейче с приказките....толкова е мило като дойде и ме гушне с думите"мамо, много те обичам", вчера пък ме вижда по една нощничка и ми казва"мамо, ти си истинска принцеса, много си красива".
След точно 5 минутки идва да се гушка и отбелязва колко ми е голям корема, въпреки, че Криси вече не е вътре и че трябва да ям по-малко. 
Стайли, готви му нещо по-така на твоят мъж, че току виж ви хапнал за закуска.

Герчо, много кофти работа с помпата. Опитай се да намериш касовата бележка, ако не опитай и така да видиш дали няма да ти я приемат. Въпреки, че се съмнявам, тъй като на гаранционната карта едва ли е отбелязано кога е закупена и т.н. А докато ти я оправят, използва ли ти се използвана вече помпа? Някое от момичетата, ако е навито да ти направи тази услуга. Аз бих с удоволствие, но си ми презръки.

Никитали, жива и здрава да е кака Никол! Желая й весело и безгрижно детство.

. за пръв път чувам такава глупост. Щом има опция за батерии не разбирам защо да не се ползва на батерии. Както и да е - няма да се дам без бой и няма да платя една стотинка за ремонт. А за касовата бележка - много е вероятно да не са я издали, но на гаранционната карта има дата на закупуване. Според тях проблема е, че е засмукала кърма или се е прецакал мотора от ползването на батерии.