Отговори
# 615
Хахахаха...тези нашите търговци да егати смешниците.прецакала се от батериите.Ми ти какво си виновна,да не я продават тогава. :0

# 616
Адри честито ти свинче  hahaha Това щото кърмата не е хранителна да знаеш hahaha
За петна аз пера с течния Ариел, но честно казано риванол досега не съм разливала.
Норче включвай се по-често, голям кеф е човек да те чете.
А за майчиното сърце...никога не съм се съмнявала че не мога да обичам малкото, колкото голямото ми кюфте.
Друг е въпроса, че малкото си седи кротко спи и все едно го няма, а голямото къса нерви като за световно.
Сега е на ски училище и у дома и мир и тишина. В момента в който се върне настава хаос, кочина и се свири какафония на високи децибели.
Ама деца какво да правиш, ще си го изкарваме на снахите като пораснат   newsm53
Честито на малката Никол. Пожелавам й много щастливо детство.
Хахахаха...тези нашите търговци да егати смешниците.прецакала се от батериите.Ми ти какво си виновна,да не я продават тогава. :0
Мдааааам, подкрепям напълно.

# 617
  • София
Честито на красивата Никол Hug lovekiss да е жива , здрава и много щастлива!

Пристигнаха ми нещата от поръчката, всичко е супер , ето снимчици -цялото албумче са нещата от поръчката http://picasaweb.google.bg/beloslava2009/UK#5420624055344467954
Не бях пазарувала с тоя посредник досега ,но вече мога спокойно да го препоръчам, много мил човек, супер бързо действа и доставя и от Kiddicare  Winkфирмата е  easilyshopping Peace

# 618
Искре,вече имате солиден женски  'гардероб'. Mr. Green
Много са хубави обувките,но аз не смея да взимам толкова рано .Дани имаше много голвям  крак на годинката,когато проходи.

# 619
  • София
Деси ,помниш ли кой номер е било крачето на Дани?
На тая снимка гардероба е след разчистването на малките дрешки Joy

Момичета знаете ли дечицата забавляват ли се наистина с тоя "Лунен пясък", трябва да купя за подарък ама не мога да преценя забавен ли е newsm78

# 620
Iskre, зависи за колко голямо дете става въпрос. В отчетната на Ема/3г. и 5м./ децата не се забавляват особено, само разхвърлят, а почистването му е много трудно. Confused
Отивам да ти разглеждам покупките. Peace
Завидно богат гардероб има малката Беличка. Peace С момиченцата е така....Ема също бе наблъскана яко с дрешки, повече от половината обличани само за снимки. Mr. Green Сега с Криско съм доста по-практична, но на Ема продължавам да купувам и купувам-кипрата на мама. Heart Eyes

Герчо, канех се от онези дни да ти пиша за мазането със зехтин и все забравям. Сигурно е късно вече, но да си кажа. На Криско кожичката доста се изсуши, и 2 пъти мазах със зехтин, за съжаление положението се усложни. Както беше само сухичка, сега е червен като раче и още по-суха. Мажа обилно с А-Дерма и като, че ли е по-добре. Rolling Eyes На 5-ти сме на консултация и ще питам педиатъра с какво да го мажа.

Днес ми пристигна писмо от тукашната здравна каса. Всеки месец ми изпращат писма-разпечтка на това къде съм ходила на лекар, колко пари съм дала, колко са поели те и т.н. Та сега ми пристигна за раждането, цялото раждане+пресоя в болницата, хонорара на анестезиолога и лекаря/като лекаря не ми таксува пари за родилна зала, защото не бях усигурена на 100%/, та всичко това е струвало на касата 2500Е, а на мен нито стотинка. Peace Харесва ми тукашнната система, като изключим спешният им център и като цяло държавните болници. Stop

# 621
Деси ,помниш ли кой номер е било крачето на Дани?
над 20-ти номер със сигурност,но не помян точно кой.Трябва да му изровя някои стари обувки от преди прохождането,да видя кой номвер са били.
Харесва ми тукашнната система, като изключим спешният им център и като цяло държавните болници. Stop
В Испания и Англия е същото положението с медицинската помощ.Да не се повтарям какво преживях докато ме прегледат и настанят в болница,заради счупен крак.Само ще кажа,че отидох в болницата към 13ч.,а ме приеха за постъпване в 22ч. Имала съм още няколко спешни случаи ,рпи които си чаках с часове прес Спешния кабинет,както и няколко пъти се е случвало и с детето:crazy:Тъпото е,че и нашата система искат да я скапят,а си беше много добра преди години.

# 622
  • София
Рони ,благодаря, явно не е добър избор пясъка на 4г е момиченцето newsm78 пак ще ровя да намеря нещо по-хубаво.
За дрешките си права, момиченцата трябва да имат повече, ама и моето прасенце с тоя рефлукс -всичко е носено,на моменти даже не ми стигат, нови са само тези дето са и големи още. На ден по няколко пъти може да се наложи да се преобличаме Joy И сега имам за цяла пералня дрешки, няма край,слагам и лигавник ,ама и харесва да си играе с него,та вечно се е изплюла на дрехите си. wash

# 623
Ронка това при вас звучи супер.
За дрешките, някой си ни останаха необлечени. Моето кюфтенце нито повръща нито се лигави и може да си изкара и 3 дена с едни дрехи. Отделно на мен май ми е по-удобно да го облека с дрехите от сушилнята, че са ми по подръка и в крайна сметка се оказва, че съм забравила тези които са по-навътре и изобщо не съм му ги обличала. Отделно с бременния си мозък съм купиля някой твърде тънки, да не кажа летни  Laughing Добре, че кумата и една приятелка са бременни, та сега ги пренасочвам натам. Мисля вече да не му купувам нищо предварително, нито пък в големи количества.

# 624
  • Лавал-Пловдив
При нас е същото положение - целия ми престой барабар с мъжа ми в болницата ми стува 4 $ ( такса да ползвам телефон ), но недай боже да идеш да чакаш на спешен - поне 3-4-5-6 часа ще си дремеш. Благодаря на бога, че досега не ми се е налагало.
Току що мъжа ми отиде да кара татко на автогарата, свършиха ми гостите Sad
Ама и едно време е при нас - вчера +1 днес -14  Sick

# 625
Искричка, не става ли с наложен платеж, че ми е най-удобно?
Ронка има едно вълшебно масло за баня - Линола фет.Една приятелка си оправи детето с него, а днес и аз реших да го купя, защото въпреки, че къпя Дара вече през ден кожичката и е много суха.А след това с А-Дерма.Не знам дали маслото го има при вас, попитай.Слага се една капачка във водата, държи се детето около 3-4мин  и после се вади без да  се облива.Ефекта е страшен.А как миришеееее...

# 626
Здравейте,

Нинче тя и Деси е пуснала линк за запека, ама и аз да кажа, при кърмачетата съм чела, че е нормално и акане 7 пъти на ден, както и 1 път на 7 дни. Деян също ака много рядко (последният път даже направи 10 дни), но пръцка постоянно, не изглежда да се мъчи, спокоен и доволен е, акито е с кашава консистенция, което за мен в никакъв случай не е запек. Само да споделя-не му давам нищо-лекарства, сокове, бъркане с термометри и т.н. С овесената вода внимавай, не си спомням какво беше писала - дали пиеш ти или даваш на бебето, но овесът съдържа глутен и е опасен за толкова малки бебета.  Хапвай ти повече разхлабващи неща-Активия, кисело мляко с мюсли и мед, круши, сок от круши, сини сливи, тиква.
Iskrichka страхотни са обувките Simple Smile

За пишките-и двамата са с фимоза-вижда се само точица както описва Едира. Ние не пипаме, баткото сега така си я дърпа, че може и да е свършил работа, но не дава да проверя. Според мен при тежка фимоза ако сте решили да забелвате, по-добре да го направи специалист, така казва и нашата педиатърка, а иначе тя е на мнение да не се насилва, само леко да се опъва кожичката докъдето е възможно и да се измива. Случаи всякакви, четох доста неща покрай баткото, има ужасии и при забелени и при незабелени пишки Crazy.

# 627
Ронка,Герчо,аз къпя Велиана все още всяка вечер да не казвам ,че един месец съм я къпала и сутрин  и вечер...къпя я само с шампоан на Тео Бебе,после я мажа с олиото на Хип,през известен период от време сменям с масчица...да чукна на дърво отначало имаше тук таме някои сухи очастъци по кожичката ,но сега е много мекичка Grinning Значи моята доки ми изписа едно мазило ако стане суха/проблемна/ кожичката и каза че това става за лице и тяло казва се Вита-Мерфен.Ползвах го докато се беше зачервила по веждичките и започна да се бели там ...като я намазах няколко пъти с това нещо..проблем нямаше.

# 628
  • Пловдив
Пак съм аз.

Мъжо слезе до колата Crazy ,а пък яденето къкри на печката,та да ви хвърля едно оченце.

На Криско буйките от прохождането са 18 номер,а пък на неговото приятелче(родени през 2 седмици)- 21 Peace.На моето момче много бавно му расте крачето,сега е едва на 22 номер-една година по-късно.За сравнение,другото детенце-26-7 вече.Това според мен е строго индивидуално и не може да се предвиди предварително.Аз винаги съм го водила с мен,когато купувам обучки,защото номерациите дори при различните произвдодители са различни и само на номер не може да се разчита Rolling Eyes.Това е моя скромен опит.

От маслата за баня съм много доволна от Балмадол(от серията Ексипиал-на фирма Спириг,много дълго,но който го иска да знае какво да търси Laughing).Адашчето ,Рони ,имаше същия проблем ,когато беше 6-7 месечен.Тогава кожен лекар му го изписа и останах възхитена.Слага се по една капачка във ваничката и само с тази вода се къпе детето.Стиган ми за около 10-15 дни,но кожата почти се беше възстановила.После почнах да го къпя с А-дерма и проблемът съвсем отшумя.А до това тежко положение ни докара Бюбхен-а Sick.От тогава не ги признавам грам и без това много натрапчиво ми миришеха.Все пак си е до дете. Peace

За Плевен-мъжът ми е оттам,но за съжаление само един път съм била там и то само за няколко часа.Дори Панорамата не видях,но пък останах възхитена от града ви(Мон,Чипче Hug),много ми хареса.Друг мой много любим град е Велико Търново-дори ми харесва повече от Пловдив Crazy

Разказвам аз на мъжът ми за захранването и той каза,че нямало да ме чака до 6-тия месец да съм я захранвала.Щял тези дни да и дава вече мръвки и червено вино hahaha Laughing

Забравих да ви кажа,че вчера бяхме и на консултация-малката е вече 5800(качила е 800 гр.) и  59 см(+3).Не плачка изобщо на Пентаксима.Изобщо много смело момиченце е ,на мама дундата Heart Eyes

пп:Норче,не мога да не отбележа,че лъха невероятно коледно настроение,любов и уют от снимките ви.Искрено ви се радвам и възхищавам Blush

# 629
Monnn, благодаря ти за съвета, ще го потърся това масло, дано го има тук. Но ако не е това, друго ще взема. Wink
Явно спешните центрова навсякъде са под всякаква критика. Хубавото е, че тук здравната ми застраховка важи и в частните клиники, докато в Париж не е така. Confused

Аз нали си отвисях 6ч. с Кристиан в спешното. След този случай педиатъра ми ни предупреди да звъним в клиниката, ако има нящо притеснително. Той е младичък и съм много доволна от него. Peace

Искричка, има хбави играчки с пластелин Плей До. Момичетат от др. отчетна казаха, че сладоледа не бил хубав, но са доволни от зъболекаря и маймунката. Сега нямам време да се ровя да ти покажа нагледно, малко по-късно ще е, като заспи малкия змей.

Общи условия

Активация на акаунт