Ето сутришната доза

Искаше само да суче и нищо друго не го успокояваше. Сега се чудя дали да дам АМ тази вечер (досега не съм давала, а проблема с отказа на шише дори с кърма стои и пред мен) или да изчакам да премине ако отново е лактационна криза. Ама то имам чувството, че това бебе все е в такива кризи, вече не знам направо, под 8 хранения на денонощие никога не сме имали, иначе си наддава добре, вече е 6 кг. и е бузанчето на мама
. Оф не знам направо, но ми се спии много 
. Дано и моето се научи някога
!

Сега от .... не знам колко време не съм давала шише и не съм се цедила и вичко си стои в стерилизатора непокътнато
Как усети бибата в устата и е готова да повърне всичко
Имам почти всички модели и марки и пробвам един ден с една другият с друга ама .....
Да сте живи и здрави и много щастливи 
Свеки прави пуйка 
И аз мислех да ги сменям с Авент, но след като прочетох какво сте писали, май ще мисля друг вариант
Тук имам мннннного помагачи, така че ще се включвам. Нека ви похваля моето мъжле, започна да влиза в час и постоянно ме пита дали искам нещо да помогне за бебето
Няма все да го плюя е
То вярно, че и не е използвано много де, но все пак.
Много правилно са ти написали,че не трябва да даваш АМ за да може да "събудиш" необходимото количество за засищане и повярвай ми и добавката няма да ти помогне да не се събуди.Колко пъти съм пробвала да му додавам и няма шанс-става си като пич в 2,3,5,7ч.....Побъркващо е и още по-лошото е,че на мен наистина ми намаля кърмата и се тъпча с всякакви глупости за да пусне кранчето 
Всяки ден ги стерилизирам дали за чай,водичка или АМ и съм много доволна.Един път само пробвах на Авент и то щото ме мързеше да стерилизарам и напълних бебешката чанта с чай 
Много миличък ми стана и ми стана чак криво как само крещя и му се карам,а бях позабравила колко много го обичам
. После пия кафе, малкия взема да се смее, и си казвам, че като иска да го кърмя, ще го кърмя щом трябва и през час
.
, предполагам, че това предопредели и по-некачествения сън през нощта. Абе определено голямо нерваче си отглеждаме вкъщи, да ни е живо и здраво само.

Иначе, в събота и неделя поне го взема в хола сутрин, докато аз си доспивам, затова мога и аз да го похваля
.
Иначе, в събота и неделя поне го взема в хола сутрин, докато аз си доспивам, затова мога и аз да го похваля
.
но понякога,когато стане преди нас,взима мъника и го гледа по час-два.Е,връща ми го оакан и гладен,ама и това е нещо.

. Иначе баща му също все ми повтаря, че трябва да го оставя, ще пореве, пореве, пък ще се научи. Сега чета книгата на Елизабет Пантли за заспиването без плач - The No cry sleep solution, та общо взето, извода е, че всяка майка познава най-добре детето си и трябва сама да прецени кое ще е най-доброто средство, за да спи бебето по-качествено. Повечето от съветите й се препокриват с тези на Д-р Сиърс, имаше такава статия във форума, вече е пускана като линк няколко пъти. И сега на метода проба-грешка изпитвам върху мъника съветите
. Определено ритуалите вечер и по-ранното слагане за сън при нас помагат за по-лесно заспиване, макар и пак на ръце
.