САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 605
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Къде мога да видя подаръка колие с код 48461

# 616
  • София
Момичета кода за мп4 ми се приема и часовник дава,  имам   и 2 неща от новата колекция, но ми пише това..Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier?
Какво иска? 
Иска да се идентифицираш.
Чудя се ако пусна поръчка с ютия за 10Е , дали няма да я откажат . Както правеха с хлебопекарната . Как мислите?

# 617
# 618
100 пъти се каза, ама айде пак - като сложиш нещичко от най-новата колекция ще ти даде и часовника

Змейче- Мерси   bouquet
Пак съм спала права явно  Sick Whistling не  ми е за сефте

Сега пробвах-и се хвана
ама искам да взема този подарък-комплекта от 16 прибори Laguile
не ми приема вообще кода Sick 59358

# 619
Освен 57185 има ли и друг код за МР4-ката?

# 620
Когато излезе подаръка какво ви пише прз или нещо друго на мен ми се хваща кода обаче излиза Cadeau noir и това.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 17:05 от tani83

# 621
dtmiteva, кодът за раничката изтече отдавна. Най-сигурно е да пробваш на твоя акаунт кодовете, които те интересуват, и да видиш дали нещо няма да се хване.

# 622
мерси мейси   bouquet ще пробвам

# 623
  • София
Не можах да изчета цялата тема, затова да ви питам (начинаеща съм)

Някой позвал ли е този код и хубава ли е завивката:
48453 - 60% намаление, БД, подарък двойна олекотена завивка - зелено-бежова / с връзките/
валиден до 31.03.2010

С 2 думи- колебая се между завивката и плейърчето.

# 624
irim, отделно идват олекотените завивки, които се поръчват от сайта, тези, които са подарък са тънички и леки, едва ли са повече от 400 гр
anny   bouquet и аз четох че са тънички, но ако ги опаковат поотделно ще трябва няколко пъти x2 да ходя да си прибирам нещата  Laughing
Ирим, не ги опаковат отделно, те са  newsm78 да кажем колкото дебела блузка, в подписа на Ева трябва да ги има на снимка
addrianna, погледни ги и ти, определено плеъра е по-добре, ама той си има изисквания какви да са нещата в кошницата и май няма безплатна доставка, не помня условията  Blush

# 625
  • Варна
За МП 4 купих микро СД карта 2 ГБ (това е  макс.), която може да чете за 13 лв. За да чете МП 4 трябва да се преобразува в друг формат със спец.програма от СД-то. Сега пробвам дали ще стане.  Peace
На часовника му махнах предпазителите, но не иска да тръгне. Утре ще сменя батерията му, дано да тръгне.  Peace
И последно платих с пейпал тази поръчка, дръпнали са си парите.

# 626
Момичета, при мен кода за МП4 -ката от албумчето на Ева се закачи. Чакам да обработят поръчката

# 627
  • Стара Загора
Уж чета всичко,  Rolling Eyes а за ютия не сьм разбрала.  Blush  В новите кодове за спонсорство има отново хлебопекарна, но не и ютия, нали?  newsm78

я прочети пак стр.30  Peace Mr. Green
\уф, пусти мозък кат` кумпютър   bowuu Mr. Green\

Eй, изхващахте ме,  Mr. Green три дена ме нямаше и после прочетох само 2 от 10 тина стр  Embarassed

П.П. Поиграх си малко с кода за ютията, дава намаление 15/30Е.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 19:35 от SAMI&kokiMAMI

# 628
и аз имам сега едно въпросче като си взема нещо за 10 евро и ползвам кода за мр4-ката маха ли ми доставката или само мр4 подарък ми дава и като взема някой подарък отделно ли трябва да плащам доставка за него само това не ми е ясно
а това фото апартче което гледах в албума с подараци как е кода
бихте ли отговорили

# 629
28738
момичета,този код работи,но има ли снимка на саковете някъде  Hug да видя какво представляват всъщност.благодаря вии   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт