САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 828
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте ще ми кажете ли реф. номер на подарак MP3 от кода 57185
Честита Нова Година
Той не е с реф. номер. Като сложиш кода и ти се добавя.

# 151
4естита Нова Година.може ли някой да ми каже новият код има ли бд [57592- ./color]

# 152
  • София
4естита Нова Година.може ли някой да ми каже новият код има ли бд [57592- ./color]
Няма.

# 153
  • София
честита нова година на всички .
Може ли някой да ми каже дали има действащ код за 20/33 или 20/29
А ти защо не пробваш наред?
Не са толкова много.

Този например при мен работи...при теб-не знам.

# 154
Здравейте ще ми кажете ли реф. номер на подарак MP3 от кода 57185
Честита Нова Година
Той не е с реф. номер. Като сложиш кода и ти се добавя.
При мен нищо не се добавя. Изобщо не приема кода. Както и този, който ми пратиха лично за чек. Може би има някакво условие какво да има в кошницата, но нямам идея какво...

# 155
  • София
Да,условието е да си спазила всички стъпки по поканването,и най-вече,ако си канила
себе си,да си се регистрирала от линка в мейла,като преди това си излязла от акаунта си.

На мен код 57185 ми даде МР3-ката и часовника на акаунт,който е регистриран именно по този начин.

# 156
Не, поканих приятелка, която искаше да се регистрира. Не знам кои са всички стъпки, но в сайта излезе, че приятелката се е регистрирала и имам подарък за това. На мейла получих това, което публикувах на предната страница... Кода изобщо не се хваща. Изписва, че Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous. newsm78

# 157
  • София
Не, поканих приятелка, която искаше да се регистрира. Не знам кои са всички стъпки, но в сайта излезе, че приятелката се е регистрирала и имам подарък за това. На мейла получих това, което публикувах на предната страница... Кода изобщо не се хваща. Изписва, че Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous. newsm78
Другото,което ми хрумва е,че кода е за поканения,а не за канещия.
При мен е така,а и при досегашните кодове за спонсорство,на канещия дава едни кодове и намаления,а на поканения- други.
Попитай приятелката си дали на нея се хваща кода за МР3-ката. Peace

# 158
Часовникът, който дават като втори подарък всички кодове за спонсорство, трябва да е този. Лично на мен най-много ми хареса намалението 30/55 евро от ПЛ 2010.

# 159
  • Пловдив
На мен кода ми дава само МП3 без часовника  newsm78  Да не би да има значение какво имам в кошницата?

# 160
Трябва да имаш нещо от пролет лято 2010.

# 161
може ли да ми кажете какъв е този код за 4асаовника. newsm78

# 162
  • София
може ли да ми кажете какъв е този код за 4асаовника. newsm78
Напъни се поне тази страница да прегледаш. ooooh!

# 163
Часовникът, който дават като втори подарък всички кодове за спонсорство, трябва да е този. Лично на мен най-много ми хареса намалението 30/55 евро от ПЛ 2010.

Здравей, Impala!ЧНГ и много късмет! EmbarassedИзвинявай, но пробвах всички кодове от пост1 за 30/55, но не ми се хванаха. Би ли могла да ми кажеш точно за кое кодче говориш, въпреки че те не са много и вече ги изпробвах. Отдавна не съм следила форума, сигурно съм пропуснала нещо.БЛАГОДАРЯ ТИ предварително! Heart Eyes Peace

# 164
  • Sofia
Ето този код ми се хваща на мен:

57592-  -30/55 евро,за к-я П/Л 2010.
Намалява и При верт,без при мини,при руж и т.н.
Подарак-SET COCKTAIL-bleu, rose
Валиден до 30.04.2010

Общи условия

Активация на акаунт