Звездни компромати - 55 част

• 84 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
# 181

Може да я има в списанието от джоба й  Joy

# 182
А мен някак си ме кефи такъв подход - не е нужно нещо да се вързва с друго, за да тръгнеш с него по улицата. Дразни ме, ако това е винаги и навсякъде, но ако е просто понякога, особено на улицата, без повод, защото такова ти е било настроението е супер!  Simple Smile  Жалко, че в България не се приема добре, може би е характерно само за много големите градове - над 5- 10млн души население.

# 183
pina ,имам наблюдения само за финландките от малките градчета Simple Smile на тях въобще не им пука как си съчетават дрехите-цветово и стилово.

# 184
  • София - град
Аз много обичам през уикенда примерно да нося неща без да ги съчетавам. Примерно - гердан от перли с кецове. Раздърпани дънки с велурени черни ботуши и тениска. Клин с дълъг потник и примерно пак велурени ботушки .  Grinning Общо взето дрехите с които ни е удобно без да ги съчетаваме. Сещам се за първата част на филма Секса и града, как Кари отиде до Миранда на Нова година, беше супер яко  Simple Smile

# 185
Хайди и Сийл
Джей Ло
Джен с децата
Дейвид Бекъм с Виктория

# 186
Момченцето на ДжЛо много прилича на таткото Simple Smile, не се бях заглеждала досега.

# 187
Момченцето на ДжЛо много прилича на таткото Simple Smile, не се бях заглеждала досега.

И аз установих същото. То как и да се загледам преди това като до сега не бях виждала снимки на децата по-пораснали и в такъв хубав близък план  Wink

# 188
На предишната страница Хю Дакман е невероятен  Heart Eyes

# 189

Боже,така ли изглежда Macaulay Culkin към днешна дата?  Rolling Eyes

А беше толкова сладко дете

# 190
Боже,така ли изглежда Macaulay Culkin към днешна дата?  Rolling Eyes
Да

# 191
# 192
Той е.
"Майкъл Джексън и Маколи Кълкин се сприятелиха през 1991 година, след като последният се появи в клипа към култовото парче на музикалната икона - "Black and White"."
Още тук .

Шарън Стоун

# 193
# 194
  • София
На мис Силикон много и е остроъгълна цицката Crazy

Общи условия

Активация на акаунт