Звездни компромати - 55 част

• 83 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Аз им викам ританки. Mr. Green

# 676
Да може и така да се каже само са в различни цветове,явно си ги шие някъде ,че такова чудо по магазините не съм видяла ,а живея в столицата на модата.Сега тръпна в очакване да видя Нколетка  Grinning ,че нали и тя за тук се изнасяше

# 677
как точно се казва на това не е клин защото е по цялото тяло.

Трико?

# 678
# 679
 Grinning Grinning Grinning Ама и аз каква тема захванах с този мой въпрос.Трико не беше ли на гимнастичките,те обаче са с голи крачета ,но Лиана откакто я показват по медийте все си е с това облекло има дори и цикламено ,с това съм я запомнила, но беше преди доста време.

# 680
Да може и така да се каже само са в различни цветове,явно си ги шие някъде ,че такова чудо по магазините не съм видяла ,а живея в столицата на модата.Сега тръпна в очакване да видя Нколетка  Grinning ,че нали и тя за тук се изнасяше

Вие в столицата на модата не разбирате. Mr. Green
Безкрайно ме дразни начинът й на обличане. Наистина нон-стоп е с такива "ританки". Аз разбирам, че явно си харесва тялото, ама чак пък такова показване.... Sick Наскоро  коментирахме облеклото й, пак в тая тема. Лошото при нея не е че е чалгаджийка, а че няма развитие, а си седи такава каквато беше и в първите си песни.

# 681

Но не живееш в столицата на чалгата. Намират се такива дрешки в едни по-различни магазини. 

# 682
# 683
Да може и така да се каже само са в различни цветове,явно си ги шие някъде ,че такова чудо по магазините не съм видяла ,а живея в столицата на модата.Сега тръпна в очакване да видя Нколетка  Grinning ,че нали и тя за тук се изнасяше

Безкрайно ме дразни начинът й на обличане. Наистина нон-стоп е с такива "ританки". Аз разбирам, че явно си харесва тялото, ама чак пък такова показване.... Sick Наскоро  коментирахме облеклото й, пак в тая тема. Лошото при нея не е че е чалгаджийка, а че няма развитие, а си седи такава каквато беше и в първите си песни.

А той да не е по-добре - гледам в ресторант, механа...нещо подобно са, той с анцуг. Бива, бива спортист, ама единия с анцуг, другия с ританки-трико със сигнални прашки...лично аз не го разбирам  Peace Да не говорим, че пак е с вечната прическа...

# 684
Да може и така да се каже само са в различни цветове,явно си ги шие някъде ,че такова чудо по магазините не съм видяла ,а живея в столицата на модата.Сега тръпна в очакване да видя Нколетка  Grinning ,че нали и тя за тук се изнасяше

Безкрайно ме дразни начинът й на обличане. Наистина нон-стоп е с такива "ританки". Аз разбирам, че явно си харесва тялото, ама чак пък такова показване.... Sick Наскоро  коментирахме облеклото й, пак в тая тема. Лошото при нея не е че е чалгаджийка, а че няма развитие, а си седи такава каквато беше и в първите си песни.

А той да не е по-добре - гледам в ресторант, механа...нещо подобно са, той с анцуг. Бива, бива спортист, ама единия с анцуг, другия с ританки-трико със сигнални прашки...лично аз не го разбирам  Peace Да не говорим, че пак е с вечната прическа...
Никак даже не е по-добре. Той даже ми е по-противен от нея. Laughing

# 685
Точно на cup.bg някой ще отговаря, че и с въздишка " Ще се оправя". В тази статийка има 0% истина, или тези 'звезди' не са наред.

# 686
Загрозила се е до безумие Confused

Най-малкото можеше да поизчака да не е толкова отекла и подпухнала...явно скоро е била интервенцията

Хич не е скоро!
Многократно е обсъждано "шарановидното" нововъведение върху фейса й.
Така ли?! Не съм я забелязала, кога се е "разкрасила"?

# 687
Ани Владимирова отдавна е така. Сигурно има две години, ако не и повече.

Между другото Софи Маринова си била сложила силокон в джуките скоро, някой да е мяркал снимки? Thinking

# 688

Но не живееш в столицата на чалгата. Намират се такива дрешки в едни по-различни магазини.  

Хахахаха, права си! Laughing Ето ви дума за дрешката: body stocking. Laughing

# 689
Аз знам, че това гащеризонче се нарича "Майо"

Общи условия

Активация на акаунт