Звездни компромати - 55 част

• 83 538
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Хайде, не си кривете душите сега Laughing Това, че Лиана е лошата в историята, не я прави грозна. Тя е по-красива от Христина, ако въобще Христина и красота могат да са в едно изречение. Момичето е дори грозновато и с мъжествено излъчване. Като е влагала пари в усти и цици, можеше и носа да си барне.

# 721
  • София
Обективно погледнато наистина смятам, че Лияна е по-красива  Peace
Но нали е лошата в сериала, все ще й се намерят една камара кусури  Mr. Green  Wink
Тази Лияна страшна реклама си направи покрай Благойчо. Толкова страници я дъвкаме вече.

# 722
Лияна е много красива ,но се облича кичозно и все ходи с една прическа. Tired
Христина е грозничка ,но има стил. Tired

Дълги са й краката на Лияна.Бивша лекоатлетка е.Дори издаде ДВД с упражнения преди време.
Цък
Пак

# 723
Снощи гледах "интервю" на въпросната Лиана в Шоуто на Азис.
Останах потресена... от умствения потенциал на това момиче... от визията... с каква прическа беше  ooooh! все едно не си беше мила косата с дни и беве на една вълга плитка... както винаги. Но корените й какви бяха...
не спря да се лигави, все едно говореше тийнейджърка. Никаква  сдържаност за жена на нейната възраст, акоято гледа дете и го възпитава съответно. Не симпатизирам и на хора, който са сковани, но чак толкова ми се стори леееко пресилено.
И още нещо ми направи впечетление - ( по памет ще разкажа ) на въпроса на Азис защо е решила точно въпросния Махмуд да е баща на детето й, тя каза, че е той "Избрания" за да може да я защити от бившите й гаджета  Crazy че много били я заплашвали  Rolling Eyes
Иначе нищо не каза за Благо
Изобщо не й симпатизирам... а Брагой ми е като някакъв мазен ром... само да не ме набедите за расист  Mr. Green Един такъв зализан... И да, както беше споменато до сега... уж набожен, а какви неща прави... ужас  Sick

# 724
Лиана аз я намирам за доста хубава, има запомнящо се лице с хубави черти, високо чело, големи очи, красиви скули - точно кукленски пропорции, което ще и позволи поне още 10-15 години да изглежда млада и привлекателна. Като прибавим и красива усмивка- има точно този тип фатална красота като Анджелина Джоли. Аз и преди съм я коментирала, че каквото е отвътре, то излиза отвънка. Но само веждите да оправи, ще смекчи чертите на лицето и ще изглежда много по-добре.

# 725
......Лияна.................................................има ...................................... дълги крака, ..................

Дълги, дълги, колко да са дълги при нейния ръст  newsm78

Не ми казвай, че е 1.55. Mr. Green

# 726
Аз не виждам защо е лошата Лияна?Единственият виновен е Благой,а и от край време се пише за изневерите му.

# 727
Така де, ама търкулнало се гърнето... Ако имаш син, не би искала такава да ти е снаха! Laughing

# 728
  • София
Не знам какво й е грозното на Христина, честно  ooooh! Аз отдавна следя за тях какво се пише, страшно много се зарадвах като разбрах, че е бременна, защото много ги харесвам като двойка. Ако трябва да съм честна и Лияна харесвам като външност, въпреки че тотално ми опротивя. Да обобщя - и тримата участници в сагата са красиви и очарователни  Twisted Evil

Мхм, май третия участник тук не е в много добра светлина:
http://www.ekrana.info/15281

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 20:51 от maidenly

# 729
# 730
Тези снимки трябва да са скорошни Thinking Къде са и "грейпфрутите" в деколтето? Rolling Eyes Новата мода сигурно е да си вадят имплантите.

# 731
Момичета,  някой може ли да пусне линк от  предаването на Гала "На кафе", когато тя била гост с приятеля си Стефан , че нещо не го намирам newsm78 newsm78 newsm78

# 732
Момичета,  някой може ли да пусне линк от  предаването на Гала "На кафе", когато тя била гост с приятеля си Стефан , че нещо не го намирам newsm78 newsm78 newsm78
http://www.vbox7.com/play:85c883f1

# 733
Тези снимки трябва да са скорошни Thinking Къде са и "грейпфрутите" в деколтето? Rolling Eyes Новата мода сигурно е да си вадят имплантите.

Не и отиват на тоалета   Rolling EyesPeace

# 734
  • Пловдив
Остана да се открие нова мода -  с ципчета и да си ги вадят и слагат според тоалета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт