На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 869
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте !!! Имам едно питане ако някои може да помогне че се обърках вече.
Моя последен болничен свърши на 09.11.11г. Работодателя ми каза че е внесъл декларацията на 30.12.12г. Засега обаче няма отразено в сайта на нои че докоментите са там. Та въпроса ми е до кога трябва да ми изплатят майчинството и за кой месец?

# 331
  • София-Младост
Здравейте !!! Имам едно питане ако някои може да помогне че се обърках вече.
Моя последен болничен свърши на 09.11.11г. Работодателя ми каза че е внесъл декларацията на 30.12.12г. Засега обаче няма отразено в сайта на нои че докоментите са там. Та въпроса ми е до кога трябва да ми изплатят майчинството и за кой месец?

А болничният занесен ли е? До 15 работни дни трябва да го изплатят.

# 332
Болничният е занесен и изплатен!!! Моят въпрос е за след него а той приключи на 09.11.2011г. Нали след това работодателя подава декларация за останалите дни, та счетоводителката твърди че е подала тази декларация на 30.12.2011г. когато са внесли и осигуровките за месец ноември. Затова си мисля че досега трябваше да е отразено в Нои, а когато влезна в системата там е отразен само последния болничен.

# 333
  • София-Младост
Болничният е занесен и изплатен!!! Моят въпрос е за след него а той приключи на 09.11.2011г. Нали след това работодателя подава декларация за останалите дни, та счетоводителката твърди че е подала тази декларация на 30.12.2011г. когато са внесли и осигуровките за месец ноември. Затова си мисля че досега трябваше да е отразено в Нои, а когато влезна в системата там е отразен само последния болничен.
Хайде дай пояснение, какви са тези останали дни?! Болничният ти е приключил на 9-ти...изобщо не става ясно този болничен какъв е и какво е следвало за теб след девети ноември...

# 334
Така болничният е последния който издава педиатъра на детето, след него се подава заявления - декларации по чл. 50 и 51 за остатъка от 410-те дни майчинство или грубо казано до навършване на 1 година на детето. 
Извинявам се ако нещо не съм обясниля както трябва.

# 335
  • София-Младост
Така болничният е последния който издава педиатъра на детето, след него се подава заявления - декларации по чл. 50 и 51 за остатъка от 410-те дни майчинство или грубо казано до навършване на 1 година на детето. 
Извинявам се ако нещо не съм обясниля както трябва.
Приемам, че ти тази декларация си я попълнила и предала на работодателя. Счетоводителката я е подала в НОИ на 30.12...би трябвало след 15 работни дни да получиш пари.

# 336
Благодаря за отговора!!! Значи просто да почакам още малко.

# 337
  • на Земята
Аз пак да попитам.Колко дни се преизчислява декларация по член 53?
Внесени осигуровки на 22,12,2011г. Още нямам превод.

# 338
  • София-Младост
Аз пак да попитам.Колко дни се преизчислява декларация по член 53?
Внесени осигуровки на 22,12,2011г. Още нямам превод.
А декларацията кога е подадена в НОИ?

# 339
  • на Земята
Предполагам заедно са подадени.Горе на справката пише -дата на последно представяне на банкова сметка-29.12
А в самото поле на декларацията пише вх.номер ..../ 22.12

# 340
  • София-Младост
Предполагам заедно са подадени.Горе на справката пише -дата на последно представяне на банкова сметка-29.12
А в самото поле на декларацията пише вх.номер ..../ 22.12
Брой 15 работни дни от 29-ти декември за превод.

# 341
  • на Земята
Blagodarq Peace

# 342
  • на Земята
Минаха 15 раб.дни и нищо.Нито превод,нито нареждане.Документа още е със статус- обработва се.
Писах им мейл,получих потвърждение ,че  е доставен,но отговор няма. Rolling Eyes

# 343
  • Пловдив

нали говорихме че изтичат на 21 ви януари.как реши,че вече са минали?

# 344
  • на Земята
Кога сме говорили,не си спомням newsm78
Както и да е .Ами подадена декларация от дата 22.12.2011

Общи условия

Активация на акаунт