На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 510
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ти Ала-Бала, за бързия отговор Simple Smile

# 541
От репортажа по новините преди 2-3 дни, ми стана ясно, че болничните вече няма да са обвързани с осигуровките, но все още не съм проверила дали има публикувана новата наредба.
Знаете ли дали след 1ви Януари, вече ще почнат да превеждат майчинството след 410тия ден, независимо от декларация 1?
Да, от 01.01.2013 работодателя е длъжен да представи болничният до 15-то число на месеца, следващ получаването му, независимо дали са платени заплати или осигуровки. Изплащането пък ще е до края на месеца.
А при обезщетенията, за които вече е подадена декларация, пак ли до края на месеца ще се изплащат?

# 542
добро утро мили мой пиша ви с един въпрос .Надявам се някой да ми даде отговор вчера ми вкараха декларацията в нап .И по принцип на 8мия ден  ми превеждат майчинството за втората година сега  осмия или десетия ден за празници могат ли да не ми ги преведът тази година? Rolling Eyes

# 543
  • Пловдив
добро утро мили мой пиша ви с един въпрос .Надявам се някой да ми даде отговор вчера ми вкараха декларацията в нап .И по принцип на 8мия ден  ми превеждат майчинството за втората година сега  осмия или десетия ден за празници могат ли да не ми ги преведът тази година? Rolling Eyes

Да,има такава възможност
Но има и голяма вероятност да ти го преведат на 27 ми

# 544
ох дано ми ги преведът преди коледа или поне преди нова година че как ще празнувам Simple Smile

# 545
От репортажа по новините преди 2-3 дни, ми стана ясно, че болничните вече няма да са обвързани с осигуровките, но все още не съм проверила дали има публикувана новата наредба.
Знаете ли дали след 1ви Януари, вече ще почнат да превеждат майчинството след 410тия ден, независимо от декларация 1?
Да, от 01.01.2013 работодателя е длъжен да представи болничният до 15-то число на месеца, следващ получаването му, независимо дали са платени заплати или осигуровки. Изплащането пък ще е до края на месеца.

Супер  newsm10

# 546
  • варна
Здравейте и от мен. Искам да попитам къде в страницата на ной мога да проверя дали ми са изплатени майчинските и детските.

# 547
  • София-Младост
Здравейте и от мен. Искам да попитам къде в страницата на ной мога да проверя дали ми са изплатени майчинските и детските.
http://www.noi.bg/eservicesbg/reports/reportsegn

# 548
http://www.noi.bg/eservicesbg/reports/reportsegn

Детските не са ли от социално подпомагане не от НОИ?
Доколкото съм запозната са от соц.подпомагане в НОИ можеш да следиш само майчинството.

# 549
Да, детските са от СО... На 080088001 ( безплатен) може да провериш дали са ти пуснати...

# 550
Само мен ли ме оставиха без майчинство за празниците? Sad Последният работен ден на декември е, а още за ноември не са ми превели.

# 551
  • Пловдив
Само мен ли ме оставиха без майчинство за празниците? Sad Последният работен ден на декември е, а още за ноември не са ми превели.

Последния ден за преводи беше 19 ти декември.Знаеш,че не зависи от НОИ.Явно фирмата ти са внесли късно документите

# 552
на мен още не са ми пуснали майчинството .Направо ми идва да отида в ной и да ги разстрелям

# 553
И на мен още не са  smile3515 Нали уж във вторник или четвъртък до 6то число. Щон днес не са - трябва да чакам до вторник ли!?

# 554
  • Пловдив
И на мен още не са  smile3515 Нали уж във вторник или четвъртък до 6то число. Щон днес не са - трябва да чакам до вторник ли!?

Вторник беше почивен ден,знаеш добре.Ако днес не получиш,чакаш другата седмица

Общи условия

Активация на акаунт