На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 297
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • Mostly in my mind
15 работни дни, но по принцип по-бързо става. Обикновено втората година ги чакай около 20-то число.
Но доколкото разбрах вече срокът за внасяне на осигуровките не е до 10-то число, а до 25-то.

# 586
На мен 2рата година ми започва от 9.02.2013.Дните за февруари и март на куп през март ли ще ми ги изплатят?

# 587
  • Mostly in my mind
няма как март месец да получиш пари за март

# 588
ох извинявам се ...исках да кажа че парите от 1.02до 09.02 и парите от 09.02до 28.02 на куп ли ще ги получа и кой месец?

# 589
  • София
Някоя, от вас мами, получила ли е края на февруари майчински (за 2ра година)... така и не ми ги преведоха, а вече е 4ти март... Sad Проверявам го тоя баланс вече 100 пъти Sad newsm78

# 590
  • Пловдив
Някоя, от вас мами, получила ли е края на февруари майчински (за 2ра година)... така и не ми ги преведоха, а вече е 4ти март... Sad Проверявам го тоя баланс вече 100 пъти Sad newsm78

За кой месец чакаш?За февруари ли?

# 591
  • София
Да... така мисля Simple Smile

# 592
  • Пловдив

Имат целия март,за да ти ги преведат

# 593
  • София
Понеже до сега ги получавах в края на месеца и си помислих, че може да не са ми внесени осигуровки или да се е появил някакъв друг проблем от работа, за да не ги получа и затова попитах. Такава ситуация с объркани документи имах между 1 и 2 година от майчинството и ми се забавиха доста.  Rolling Eyes Дано няма проблем...

Мерси за отговора ♥Elfita♥

# 594
  • Пловдив
Понеже до сега ги получавах в края на месеца и си помислих, че може да не са ми внесени осигуровки или да се е появил някакъв друг проблем от работа, за да не ги получа и затова попитах. Такава ситуация с объркани документи имах между 1 и 2 година от майчинството и ми се забавиха доста.  Rolling Eyes Дано няма проблем...

Мерси за отговора ♥Elfita♥

Получават се месец за месец.Вече си го разбрала.

От последното написано разбирам,че си чакала превод края на февруари за януари.Така ли е?Странно е,че януари още не си го получила.Пиши мейл до НОИ да ти обяснят.Питай и във фирмата

# 595
Sujalqvam 4e pi6a na lat no telefona mi ne poddarja kirilica :)Imam slednia vupros otnovo tui Kato naistina silno me interesuva:ot 09.02.2013mi zapo4na 2rata god do Sega vinagi sam poly4avala pari do 6 to 4islo i sega li 6te e taka prez vtorata god.Ot noi mi kazaha 4e 6te bude taka no tuk 4eta drugi mnenia.Do momenta sa mi izplatili parite ot 01.02 do 09.02 za ostanalite be mi e zanesena daklaracia i ostanalite pari 6te poly4a kraq na meseca.Vqrno li e 4e posle 6te si gi polu4avam pak v na4aloto 4e pone taka mi kazaha

# 596
  • Пловдив
beb4e_87,след промените оставам с впечатление,че 240 те лв също ги пускат началото на месеца.Не е като преди.Изчакай и ще видиш как ще е .
Тези за февруари могат да се забавят повече.Зависи кога ти занесат декларацията

# 597
beb4e_87,след промените оставам с впечатление,че 240 те лв също ги пускат началото на месеца.Не е като преди.Изчакай и ще видиш как ще е .
Тези за февруари могат да се забавят повече.Зависи кога ти занесат декларацията
Така е. Вече ги превеждат в началото на месеца. Следих си предните два месеца, работодателят ми е подал декларация 1 на 26-то число от месеца, а парите ми бяха преведени още на първият вторник от месеца и предният месец беше така  Party

# 598
И аз това исках да напиша.....
За втората година ги получавах средата на месеца....даже към 20-то число,но от тая година,от февруари месец(януарските) вече ги получавам началото на месеца PeaceПървият вторник както каза anbibian .Сега знам,че през април превода ми ще е най-вероятно на 2.04. Thinking

# 599
Имам следния въпрос: Последния болничен ми изтече на 3.03.2013. Сега трябва счетоводителката да даде в НОИ приложение 2. Срокът за подаването бил 15.04. Оттам нататък срокът за получаването на майчинските е 15 раб.дни. Това означава ли че в началото на май, след като изтекат поредицата от почивни дни, аз ще получа майчинските за март?
Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт