На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 214
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дано е вярно всичко това........
Току що проверих-нямам инфо за превод утре,все още... Thinking

Te утре ще направят превода, така че утре ще получиш тази информация, а в зависимост от банката пари ще имаш вероятно в понеделник  Hug

# 691
  • Варна
  Thinking много странно съобщение. 12-ти е петък, нали само вторник и четвъртък се извършват плащания. Нещо не ми вдъхват доверие.

violenzaa, ако си вземеш ПИК, в справката се вижда датата на превода поне от предния ден. А ако ще превеждат във вторник, виждам датата най-късно в петък. Така че до 17.00 днес, ако не ги видя във ведомостта, вероятността да ги преведат утре е почти нулева.

# 692
violenzaa, ако си вземеш ПИК, в справката се вижда датата на превода поне от предния ден. А ако ще превеждат във вторник, виждам датата най-късно в петък. Така че до 17.00 днес, ако не ги видя във ведомостта, вероятността да ги преведат утре е почти нулева.

Тъкмо това щях да напиша....Имам ПИК и винаги имам инфо предния ден,не по-рано обаче Naughty
Наистина,ако ги няма във ведомостта утре няма смисъл да ходим до банкомата.А ако ще има чак във вторник ще получа инфо понеделник,никога не съм имала от петък.....винаги понеделник Peace

# 693
Това бързо се забрави,да.Майките стояха с месеци без пари и нищо не можеше да се направи.Сега ще има редовно преводи,всеки месец,което преди беше лукс и пак няма доволство

Момичета,легитимирайте се,че сте от форума.С Ала-Бала ще бъдем по-любезни  Laughing

Сега попаднах на тази тема, прочетох набързо последните страници.  Приемам подобно изказване като подигравка към всички, които чакат парите си  Peace Не знам дали правилно разбрах, че сте служител в НОИ ... Ако аз бях на такава позиция, в подобни моменти щеше да ме е срам да се легитимирам. Или като представител на тази институция, щях да се извиня и да благодаря за търпението. Така отговарят по телефона в другите държави, после благодарят за обждането  Peace
Това са пари, които държавата дължи и хората към които има напълно законни задължения, най-малкото имат право да знаят кога ще бадат погасени. И силно се надявам, че това го осъзнавате.  Ако не ви се отговаря по телефона, просто го напишете на сайта си като информация. Как така, всички звънели на нои да питат!? Ами къде да звъннат - на главния мюфтия ли? Няма да е излишно да си  помислите за бюджетните възнаграждения, които получавате всеки месец, на едно и също число, и да си представите за момент че сте от обратната страна.  и бъдете любезни не само с момичетата "от форума", а с всички, които изобщо си правят труда да ви звънят и да се унижават заради нещо, което им се полага по право
Хубав ден   bouquet
И дано това наистина да е дъното на тази държава и хората в нея...защото по-надолу няма накъде

# 694
  • София-Младост
inka2001
Следващият път чети по-внимателно, а не избирателно.
И двете нямаме нищо общо с НОИ, това първо... не смятам, че трябва да се извинявам за нещо. Спокойно можеш да прегледаш профила ми и да видиш в кои теми отговарям и на какви въпроси.
Последното ти изречение няма да коментирам, защото ще трябва модератор да ме трие после!

# 695
  • Пловдив
inka2001,май с кафето си прекалила или си снощна ?  Joy

# 696
  • Отвъд алеята зад шкафа
При проверка с ПИК не излиза изобщо информация за обработка на обезщетението за април, досега тази информация винаги е излизала преди получаването на парите по сметка. Така че аз лично не очаквам да получа сумата преди другата седмица.

# 697
  • София

Ами нали и аз това казвам. Що не ме разбирате?  Embarassed Щом го няма отразено вчера, значи днес няма как да имаме пари по сметките. Като го видиш утре, то ще е с дата в понеделник, когато ще ги видиш по сметката си.
Поне при мен е така. Например отварям на 10ти и виждам, че пише за 11ти или 12ти.
+1 gadamer и аз това имам предвид

# 698
Не може повече от половин месец да оставят семейството ти без ТВОИТЕ си пари и после да ти кажат: "Ама не помните ли как беше?"  Ми не, не помня, а и не мисля, че съм длъжна! Когато едно нещо не е достатъчно добре направено, обществото трябва да се стреми да го подобри, а не да се задоволяваме с положението към момента!
Нищо лично нямам към никого и не искам да се заяждам, но все отнякъде трябва да се започне!
Това с "не помните ли " излезе от  мен и от Елфита, а не от НОИ Simple Smile
Както и да е, надявам се скоро поне да има яснота за изплащането. Хубав ден на всички!

Добре, извинявам се ако съм била груба, не искам да засягам никого, но лично аз разчитам на тези пари в огромна степен и не мисля, че е редно така да постъпват с майките! Защото както споменаха някои от момичетата по-горе, ако ти дължиш пари и се забавиш, после ще ти ги искат с лихвите (точно както ще стане с мен този месец поради забавените майчински, само дето в банката няма да искат да слушат обяснения защо така е станало).
Между другото в медиите вече има инфо за случая, за съжаление не го чух лично, но и по радиото, и по ТВ са казали, че утре ще ги преведат!
Желая хубав ден на всички, с повече положителни емоции!   bouquet

# 699
Silno se nadqvam i se molq.....no vse Pak iskam da znam Dali ve4e ot dr mesec 6te gi prevejdat do 10 to 4islo a ne sled 9 tia raboten den

# 700
Ами щом така пише,че ще се изплащат до 10-то число значи така ще е ....явно са си сменили решението хахахах!

# 701
# 702
beb4e_87,всички искаме да знаем дали вече ще изплащат до 10-то число или след деветия работен ден,но както виждаш гаранции няма....Решават си в последния момент и никой нищо не може да направи-щом сме станали майки трябва да търпим това безобразие,иначе пак ние губим Rolling Eyes

# 703
inka2001,май с кафето си прекалила или си снощна ?  Joy

Да, прекалила съм. С децата  Grinning

# 704
  • Варна
Момичета, вече съм сигурна, че днес ще има пари. Още ги няма в банките, но във справката излизат като изплатени на 12.04.2013. Да си призная, до последно не ми се вярваше.Добре че има майки, които не се примиряват с положението, а си търсят правата. Ако не беше се вдигнала патардия, нямаше да превеждат пари извънредно в петък, след като официално е обявено че дните за преводи са вторник и четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт