На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 677
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Здравей Elfita,
На 16 май ми изтичат 410-те дни, като съм подала документи на счетоводството за гледане на дете до 2 г. Зная от тях, че внасят документите до 10 число на месеца. Винаги са били повече от изрядни. Може ли да ми кажеш горе долу към кое число на месеца мога да очаквам пари по сметката?
Благодаря предварително!
Нем

Здравей отново Elfita,
Утре ще имам превод за парите от 16-ти до края на месец май.
Имам ПИК и си проверявам редовно и внесени документи и сметки.
Интересуваме 240 лв за месец юни кога ще получа?
Откъм документация всичко е внесено и е изрядно.

# 91
Интересуваме 240 лв за месец юни кога ще получа?
Откъм документация всичко е внесено и е изрядно.
След като работодателя ти на 10-ти внася осигуровките и декларация 1, това означава, че около 20-25 юли ще имаш превод на парите за юни месец.

# 92
Да попитам нещо Rolling Eyes как стои въпросът с предостъпване на майчинстото?Искам да го предостъпя на майка ми,а аз да продължа да си работя.Възможно ли е newsm78.И през този период майка ми ще бъде ли осигурявана или трябва да и плащаме осигуровки.

# 93
  • Пловдив
Да попитам нещо Rolling Eyes как стои въпросът с предостъпване на майчинстото?Искам да го предостъпя на майка ми,а аз да продължа да си работя.Възможно ли е newsm78.И през този период майка ми ще бъде ли осигурявана или трябва да и плащаме осигуровки.

да,възможно е
майката ти трябва да работи или ако е безработна да я наемеш по сациалните прогпрами
не й плащата осигуровките вие и тя ще е осигурена на МРЗ

# 94
Elfita,на предишната страница ми поясни някои неща и се надявам,че отново ще ми помогнеш.Получих превод за втората половина на май,но сумата ми се вижда много голяма-114лв.Възможно ли е да има някаква грешка?

# 95
  • Пловдив
mamadesita ,ако това са 50 те процента от 12 до 30 май,са много да.Сигурна ли си,че нямаш  и някакъв друг превод.

# 96
На тази сметка получавам само майчинство и детски надбавки,като последните са ми преведени днес.Случвало ми се е да ми преведат едно и също майчинство 2 пъти в един и същи ден,ако е така сумата която е трябвало да получа е 57лв-тази сума по реална ли е?

# 97
  • Пловдив
за периода от 13 до 31 май би трябвало да получиш 72 лв
извади си ПИК код и провери на страницата на НОИ

# 98
Много ти благодаря!  bouquet

# 99
iskam da popitam ;tai kato na24 05 10 se navarshi 1 godina ot rajdaneto sega mi se preizchislqva na otpusk.i za mai poluchih samo za 15 dni.i do dnes ne mi sa  prevedeni ostanalite .ako nqkoi znae koga moga da gi ochakvam sam blagodarna

# 100
  • Пловдив
eli_2705 ,какво означава,че ти се преизчислява на отпуск?

за май са ти прели обезщетение за 14 дни-за май нямаш повече обезщетение
от 24 до 31 май си в отпуск за гледане на дете,ако си подала документи.ще ти преведат за 5 дни 60 лв
но трябва работодателят да е представил документите и да е коректен със сроковете.а явно не е,защото трябваше тези 60 лв да ги получиш накрая на юни

# 101
Здравейте,
на 3.08. получих превод от 240лв. за месец 06.10г.
За 07.10г. кога ще ги получа? Не трбва ли да вземам майчински за предходен месец?
Откакто детето направи 1г. преводите и плащанията ми се объркаха много.
Имам пик за НОЙ , но там не е отбелязано нищо за м.07...
Нормално ли е това или да търся виновен... Rolling Eyes

# 102
  • у дома
И аз на 08.07.получих за май,сега чакам за юни
Виновни са работодателите,че не внасят навреме здравните и следователно обр.1

# 103
  • Пловдив

За 07.10г. кога ще ги получа? Не трбва ли да вземам майчински за предходен месец?
ll:

много бързаш за юли-около 15 август ще ги получиш
след първата година преводите са около 15 число и това при положения,че работодателят спазва сроковете

# 104

ll:

много бързаш за юли-около 15 август ще ги получиш
след първата година преводите са около 15 число и това при положения,че работодателят спазва сроковете
Аха,ясно Simple Smile
Благодаря Elfita   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт