На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 667
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Искам да питам кога бих могла да очаквам майчинството си, ако на 21.07.2010г. ми изтича последния болничен лист от педиатъра?
Сумата до 21.07.2010г. я получих на 03.08.2010г., кога да очаквам остатъка и на коя дата вече ще си получавам пълната сума за месеца принципно?
Благодаря предварително!

# 106
  • Пловдив
кога да очаквам остатъка-края на август и на коя дата вече ще си получавам пълната сума за месеца принципно?-до 5 то число.до 5 септември ще получиш за целия август и така до края на 410  те дни
Благодаря предварително!

# 107
Здравейте! Имам един въпрос: на 2 септември ще ми преведат парите по последния болнични за срока 1-9 август. Дала съм документите за отпуска до 410 дни на работодателя и въпроса ми е, тъй като заплатите се превеждат на първо число, кога мога да очаквам парички от майчинството? Дано обясних правилно! Благодаря предваритело!

# 108
  • Пловдив
Здравейте! Имам един въпрос: на 2 септември ще ми преведат парите по последния болнични за срока 1-9 август. Дала съм документите за отпуска до 410 дни на работодателя и въпроса ми е, тъй като заплатите се превеждат на първо число, кога мога да очаквам парички от майчинството? Дано обясних правилно! Благодаря предваритело!

обезщетението от 10 до 30 август около 15 септември
парите за целия септември-до 5 октомври и така до края на 410 те дни

# 109

обезщетението от 10 до 30 август около 15 септември
парите за целия септември-до 5 октомври и така до края на 410 те дни

Много Ви благодаря за бързия отговор!

# 110
Здравейте, искам да се извиня предварително ако някъде има подобен въпрос и отговор,но досега се рових и вече мие каша главата.До сега винаги съм получавала майчинството м/у 1-5 число.Последно на 3.08 получих последните пари от първата г. на майчинството си сега за втората година на коя дата да ги чакам.Друг път в края на месеца като проверя в НОЙ и ги виждам кога ще ми е превода,а днес като проверих няма нищо.

# 111
  • Пловдив
Здравейте, искам да се извиня предварително ако някъде има подобен въпрос и отговор,но досега се рових и вече мие каша главата.До сега винаги съм получавала майчинството м/у 1-5 число.Последно на 3.08 получих последните пари от първата г. на майчинството си сега за втората година на коя дата да ги чакам.Друг път в края на месеца като проверя в НОЙ и ги виждам кога ще ми е превода,а днес като проверих няма нищо.

майчинството втората година зависи от работодателят ти
през юли ли ти свършиха 410 те дни
ако да,би трябвало края на август да получиш парите за юли и после около 15 число 240 те лв за целия август
но това при положение,че работодателят е коректен

# 112
Elfita много ти благодаря за бързия отговор.На 20.07 ми изтече майчинството и на 3.08 получих за целия юли паричките.Сега исках да зная дали пак ще получавам в началото на месеца парите

# 113
Здравейте . Искам да ви попитам - от 20.07 съм втора година по майчинство и работодателя е внесъл осигуровките ми и за август , но не е внесъл своите си .
Това ще се отрази ли на получаването ми на майчинството ? И тази "декларация 1 " , която се подава всеки месец мога ли да я видя някъде в интернет какво точно представлява ?  Hug

# 114
  • Пловдив
Здравейте . Искам да ви попитам - от 20.07 съм втора година по майчинство и работодателя е внесъл осигуровките ми и за август , но не е внесъл своите си .
Това ще се отрази ли на получаването ми на майчинството ?-не,няма да се отрази И тази "декларация 1 " , която се подава всеки месец мога ли да я видя някъде в интернет какво точно представлява ?-трябва да го има някъде,но нямам линкHug

# 115
Благодаря ти , Elfita   bouquet

# 116
Аз може и да съм питала вече,но ще извините бременния ми мозък,че само забравям.На 24,05,2010 излезах в 45-дневния болничен,кога горе долу трябва да си получа първите парички newsm78

# 117
  • Пловдив
Аз може и да съм питала вече,но ще извините бременния ми мозък,че само забравям.На 24,05,2010 излезах в 45-дневния болничен,кога горе долу трябва да си получа първите парички newsm78

всички бременни мозъци са извинени по призумпция

излезнала си в 45 дневен на 24 май-явно си объркала месеца
предполагам че става въпрос за септември-парите за септември ще получиш края на октомври.дните от октомври-средата на ноември

# 118
ох,объркала съм се.На 24,08,2010 излезах в 45 дневния болничен Hug

# 119
  • Пловдив
ох,объркала съм се.На 24,08,2010 излезах в 45 дневния болничен Hug

парите за август ще получиш края на септември.дните от сепетмври-средата на октомври и така

Общи условия

Активация на акаунт