Кюретаж и забременяване след това - 8

• 28 353
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ех, биби, на 27 г. бях преди две години. Сега съм на 29 г. и съм тотално застаряла. Иначе репликите не са само от работата, някои от тях са на познати и приятелки. Ще ти стискаме палци на 27.01, а ти после да пишеш как е минал прегледа.

# 661
  • София
Amalleira, здрасти!Това с репликите ми е до болка познато.Не позволявай да те сломят.Аз доживях оня ден най-добрата ми приятелка,която е уж интелигентно момиче да ми разправя за някакви масажи дето премахвали отрицателната енергия,при положение,че още изследвания не съм правила и може и да има медицински проблем.Ние ли сме чувствителни, хората ли не ни разбират и аз не знам вече.Тъй че горе главата,аз не очаквам вече някой, който не го е преживял да ме разбере.
Момичета,аз не съм писала скоро, понеже усилено си търся работа и търча по интервюта тия дни. Стискайте палци да намеря нещо, че съвсем ще изперкам.Иначе наминавах да ви чета редовно Simple Smile
Честито на една от нас! Да ви е жива и здрава рожбата и много да слушка!
Нюклиърче,мерси за съвета,и аз ще искам хормонални,пък да видим какво ще излезе.В четвъртък съм при нов препоръчан док, стискайте ми палци.И аз стискам на всички ,които имат нужда! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Бобинка 85,и аз да потвърдя,че имах болки в яйчниците и двата пъти и макар с не добър край,бременностите бяха маточни!
Момичета,кажете как се справяте с психическата страна.Аз миналия път си изплаках очите,пък сега на друга вълна ме избива-усещам,че не искам да говоря на бебешки теми. От вътре ми идва и не мога да го контролирам...Изведнъж ме обзема огромната болка и предпочитам да се заровя в някаква работа,като така се изолирам от хората,понеже повечето ми приятелки или бебеправят, или имат бебета Confused Знам,че не е хубаво така,ама..не го правя нарочно.Казах си мъката,дайте някой съет Hug

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 00:44 от nimfi4ka

# 662
Amalleira  и ние сме в подобна ситуация, образование, апартамент да стегнем и сега няма бебе.Това си е Божа работа, за нищо няма гаранция.
Подмятания съм слушала на корем.Всеки отговаря за себе си.Аз напуснах работа точно заради подобно отношение.На никого не казах, всички много се очудиха, но и да се бях опитала да обясня, нямаше да има смисъл.
И да не чувам че на 28-29 сме дърти.

# 663
Айде бе 27-28 стари ooooh! вие сега сте в ръзцвета си.Аз съм на 25,но повечето ми приятелки са над 30 и нямат бебета все още.Всичко е Божа работа,ще стане.Аз днес пуснах кръвен тест и в сряда пак ще пусна,както каза Биби да видим.Успешна седмица и все хубавки новини

# 664
   Нуклиърче стискам палци всичко да се нареди и аз съм с 2 ръце ЗА  д-р Тодорова , мног омного съм доволна от нея ! Чакаме да кажеш повече  Hug Heart Eyes Моите хормони бяха нормални и затова не съм ги дала да ги видиш , но въпреки това си имах възпаление на щитовидната !  Hug

Еййй , ще ви пляскам стари били , глупости , я малко се стегнете , като гледам лапетата по на 18 години кви са , ние определено сме им конкуренция !  И не ние избераме кога да ни се случи чудото , а бебечетата изберат кога да дойдат при нас ! Така че здрав кекс и лиБоф че иначе няма бебета !  Hug

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 11:28 от mmmshushy80

# 665
  • Bulgaria
Amalleira  Hug  Heart Eyes мила, радвам се, че засега всичко са развива нормално при теб. Дано на цветната снимка всичко е перфектно и в най-скоро време да си отново на бебеправещия фронт  Hug А относно колежките и "бисерите" им направо съм втрещена - не знам да се смея ли, да плача ли или най-добре  #2gunfire Тегли им по една благословия и изобщо да не ти пука  Hug И съм сигурна, че в най-скоро време ще пазаруваш за твоето бебче, ще ти стискам палци всекиден за това  Praynig А за годините - аз ще стана на 31 след 3 месеца  Sad И ние все отлагахме, все се притеснявахме за пари, за работа и за всякакви тривиални неща и накрая какво стана.... Дано лошото да е вече зад гърба ни, на всички нас тук  Praynig  Praynig  Praynig
П.П. Аз за сега съм добре, даже ме притеснява много това, защото нямам никакви симптоми на бременност, само гърдите ме болят от време на време и рядко корема  Tired Уморих се да рева всеки ден и да се притеснявам, след една седмица съм на преглед, ще видим тогава какво става.
nimfi4ka мила, и аз все още не мога да се справя с психическата страна, и аз нямам сили да говоря за бебета, като видя жена в напреднала бременност ми се насълзяват очите, даже стикерите дето ги слагат по колите "Бебе в колата" ме разплакват  Tired Знам какво ти е, дано един ден да стане поносимо  Hug Мила, чудех се, след първия аборт ти прави ли някакви изследвания?

# 666
Здравейте, момичета!
Аз днес съм в ужасно настроение и тъй като няма с кой друг да споделя мъката си и да поискам съвет се обръщам към вас. Добре, че ви има!!!
Вече ви писах, че след 10 месечно прекъсване решихме този месец да подновим опитите за бебе. Та аз от няколко дни почнах толкова ентусиазирана да си меря овулацията. Беше ме страх да не би след аборта нещо да се е променило и да нямам овулация или пък да се е изместила ... За моя радост снощи видях двете чертички и с нетърпение зачаках днескашния ден. Но със самото събуждане мъжът ми ми стовари новината, че цяла нощ не могъл да спи и имал разстройство и т.н. Толкова криво ми стана.... чак очите ми се насълзиха. Казах му, че ми е криво и той започна да ми обяснява, че не искал да прави секс по часовник и защо съм се била разочаровала толкова и т.н. Как да му обясня как се чувствам. Имам чувството, че никога няма да ме разбере. При вас как е момичета?
И още нещо да ви попитам-ако това разтройство е нещо вирусно мислите ли, че трябва да пропуснем този месец?

# 667
JennyAta , ще ти кажа нещо, което моята баба ми казваше : " Мъжа , чедо да те знае от кръста надолу " ! С две думи не му казвай кво мериш и кога ти е ову то и прочие , просто си прави тестовете и когато усетиш момента го съблазнявай по начина по които знаеш, че най му харесва! Просто мъжете са слаби това е истината и ако им кажем колко е сложно да стане едно бебе  ooooh! ще решат, че света свършва !
Успех ти желая   bouquet

# 668
 Hug Hug Hug Горе главата момичета!Хич не сте стари,хайде вече в отчетните  Praynig !

# 669
  • София
Цитат
Мила, чудех се, след първия аборт ти прави ли някакви изследвания?
Не,не сме правили никакви изследвания.Сега ще почнем с всичко каквото трябва.
kittykat,как така си бременна и ревеш всеки ден.Недей така,моля ти се.Като реве човек се напряга много,най-много сама да си докараш най-лошото.Успокой се и си мисли хубави неща-за морето,за някакви хубави моменти,аз поне така правех,макар че също ме хващаше шубето,но не си позволявах да мисля лоши неща Hug
JennyAta, мъжете,че няма да ни разберат това е ясно,или поне не напълно Hug Горе главата и не му се ядосвай много.Иначе за грипа не знам,нека другите да кажат,гледай ти да не се заразиш и успешно оздравяване на мъжо Heart Eyes

# 670
  • София
здравей абе бях при Начев, имам хашимото-да 100%,освен това и малък възел-който не го притесни и каза че не е за махане,даже въобще не му обърна внимание; април месец пускам контролно ТСХ и при него пак и имам схема за действие:преди,по време и след бременност,схемата е с Л тироксин;
не ми хареса,след като ме попита на колко години съм- каза,дано това ти е проблема а не да имаш изчерпам яйчников резерв,започна да ми обяснява как ако климактериума идва на 40г то 13години преди това жената започва да се уврежда Tired
сега нямам назначена терапия,защото хормона все пак е в норма...а под 4 ТСХ терапия не правят,моето е 3.69....това е в общи линий

а за помощ за разичтане на едни резултати? Simple Smile
Рубеола IgG (Rubeolla) 93.6 IU/ml       при рефер. <10 отр.; > 10 пол.

Рубеола IgM (Rubeolla) <10  Au/ml     при рефер. < 20 отр.; 20 - 25 граничен; > 25 пол.

Цитомегаловирус IgG (CMV IgG) <0.2 IU/ml  при рефер < 0.4 отр.; 0.4 - 0.6 граничен; > 0.6 пол.

Цитомегаловирус IgM (CMV IgM) <8 Au/ml    при рефер. < 15 отр.; 15 - 30 граничен; > 

# 671
magnet_for_happiness , съжалявам за Хашимотото , ехх как така ще се увреждаме , та жените в чуждлинско раждат масово над 35 ... много кофти това !
 Според мен всички стойности от изследванията са ти добре , само това първото нещо не го разбирам  newsm78

Рубеола IgG (Rubeolla) 93.6 IU/ml       при рефер. <10 отр.; > 10 пол.   , а другите са наред !  Hug Дано доки да не е прави и освен това да няма друго нищо  Praynig Praynig Praynig

# 672
  • София
magnet_for_happiness , съжалявам за Хашимотото , ехх как така ще се увреждаме , та жените в чуждлинско раждат масово над 35 ... много кофти това !
 Според мен всички стойности от изследванията са ти добре , само това първото нещо не го разбирам  newsm78

Рубеола IgG (Rubeolla) 93.6 IU/ml       при рефер. <10 отр.; > 10 пол.   , а другите са наред !  Hug Дано доки да не е прави и освен това да няма друго нищо  Praynig Praynig Praynig

Рубеола IgG това май означава че имам антитела и не е необходимо да се ваксинирам..
Наличието на антителата IgG показва имунитет към тези инфекции, можете спокойно да планирате бременност. Наличието на IgM означава остър стадий на заболяването, отложете мисълта за дете до оздравяването ви. Ако към рубеола няма антитела IgG, необходимо е да се ваксинира жената и след нея да се предпазва още 3 месеца

а Шуши, за д-р Тодорова се чакам много, а при Начев ме праща Сигридов...

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:35 от magnet_for_happiness

# 673
 Нуклиърче , знам че се чака за нея ! Но се радвам че си намерила добър специалист и проблема е установен ! Успех напред  Hug  bouquet

# 674
  • София
Нуклиърче , знам че се чака за нея ! Но се радвам че си намерила добър специалист и проблема е установен ! Успех напред  Hug  bouquet

то проблема аз сама си го намерих всъщност и дано да е само това Praynig Praynig Praynig и после с добра терапия ще го докараме до успещна бременност, а междудругото ТСХ то може само да си падне до април Praynig просто сега тои изрази съмнение че е много достоверен резултата на ТСХ заради скорошния аборт/ тат и мат обаче са си така, т.е тъпото хашимото го имам Tired/ лелей божкей не съм мислила че ще ми дойде това до моята глава Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт