Говориш объркано, предубедено и неинформирано. Смесваш понятия. Няма как да се води разговор по тема, в която френетично и безидейно подскачат ковачи на бъдеще, характери, здрав разум и планетарни влияния. Съветвам те да спазваш древния принцип за информиран коментар и подплатено наблюдение, че инак става смеховито. Довиждане.
witer_wolf, успешно слезе на ниво седми клас, особено с дървесния пример. Астрологията не казва дали нещо ще стане или няма да стане. Казва кога то би могло да стане лесно и кога - трудно. Посочва моменти, в които един ковач на характер и бъдеще трябва и може да кове по-усърдно, и кога може да захвърли чук и наковалня, и да зарипа възведро.
P.S. И изобщо, като сипете таз пламенна възмута и докато стъквате клада за окултната ерес, на какво точно се опирате? На несбъднат хороскоп във вестник Шок или Труд? На двата реда с описание на всяка зодия, поместени в шарени брошурки с кино-програми?
А как трябва да говоря, за да бъде информирано и непреднамерено? Кои понятия са смесени??? Дали ще кажем че градим бъдещето си, че го ковем или че изграждаме неговия фундамент-това не е ли едно и също? Явно не си прочела или не си осмислила дългия ми пост от снощи, както и други по-назад, достатъчно подплатени с научни факти. Аз пък ще те попитам защо така фанатично защитаваш тази "наука" и какви сериозни доводи за нея можеш да предложиш? Какви фундаментални проблеми засяга астрологията, а човекът тръгнал да говори за отсечено дърво!
В допълнение мога да кажа, че вие ми приличате на тези, които продават "Рейнбоу", "Цептер", "Лъчисто отопление", "Инфрачервено отопление" и всякакви други неща. Научили са ги да бъдат "агресивни на пазара", тоест нахални и безочливи до безобразие! Не разбират доста от нещата, за които говорят, липсват им елементарни научни познания, обаче разчитат на нахалство и на празни приказки!
Най-сетне нещо по темата.