Жената Лъв - 14-та част!

• 20 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Мили мои, окъснели птички, кака ви Джу минава само, за да продължи със серията от черпене, а после ляга и умира, щото вече очите ми се затварят, а как ще се празнува още два дни, идея си нямам.  ooooh!
Ама нека ми е зле де.  Joy
И така, да не се разсейваме - моята скъпа половинка днес остарява с още една година, за разлика от мен, дето винаги се подмладявам. hahaha
Та, по тоя повод минавам да ви почерпя с любимата му напитка и да ви целуна по лъвските нослета за лека нощ.
  Heart Eyes

# 601
Добро утро Hug!

честит рожден ден на твоя мил половинчо, джулке! пожелавам му много здраве, любов и семейно разбирателство! весело празнуване!

# 602
Добро утро на всички.   bouquet

Вени познай кво правя за закуска  Laughing Mr. Green

Джуличка честити му рожден ден, мн да те обича и да ти се радва   bouquet  newsm59

Бандата спи, мъжа отиде нейде по работа, аз чакам от кабелната ТВ да дойдат да ми видят кабеляка, че нещо се е...ва от извесно време.......аааааааа пия кафе.....

# 603
Джуличка, да ти е жив и здрав мъжа до теб, да е добър и любящ, и много работа да има!   bouquet

Поли, а ти що си така, има ли конкретна причина или от "периода"? То по принцип пред празник депресиите си хващат  newsm78
Айде на кафето, мойто тъкмо стана!

# 604
Миленка, явно периода ми е такъв - хем предцикълно, хем предпразнично, и като добавиш още някой и друг елемент, и съвсем се сдухах ooooh!. На всичкото отгоре вали дъжд, а мислех да изляза да се поразсея малко. И сега нъцки Confused. Поръчах на сестра ми да ми купи свинско и да ми го донесе, щото с или без настроение, ще си сготвя, и ще ми е богата трапезата, че дан' тегля после цяла година. Ей таквиз ти ми работи при мен. С Ник сме сами, щерката е на гости и ще се прибере по обяд, мъжа ми спи естествено и хич там не е, и картинката е пълна. Outta Joint

# 605
Малииии големи празници, Честито на всички празнуващи: Джуличка 2 пъти, на Теди момчето, годишнината на Джуджи.... май нямаше друго, ако има още някой да се чувства много поздравен, че четох малко през ред признавам  Crazy
Аз съм добре /да не ме мислите/ Сега ще ходим до Александрия да празнуваме Н.Г. на вилата. Пожелавам на всички весело изкарване и една прекрасна 2010 година. Гуш  Hug Hug Hug

# 606
И мойто мъж спи, поне до 12-13 ч., а кога ще пазаруваме!? Дооокато стане, да си изпие кафееето и идееем до магазина, може и да вземем огризки... А съм решила да правим капама. Че само за Нова година я правим и така - да е по-тържествено. Май накрая ще ходим у едни приятели на кумовете, и те ще са там. Ама на мене хич не ми се ходи при тях, децата на всички са големи (16 и нагоре) и не са вкъщи. Само възрастни ще са, а ние ще сме с малкия и баткото. Баткото го покани един приятел на купон у тях, но мъжа ми не го пуска. Че били големи беладжии, като са заедно. Та големия ще е вкиснат, че е сам там, малкия ще вършее и аз ще тичам след него, а мъж ми - ще си пие ракията и няма да му пука. Пък да видим... Добре, че поне мъжката част са пиромани, та ще има пукотевица, ама пък малкия се плаши, та... пак няма угодия.

# 607
Джули, да ти е жив и здрав любимият   bouquet! Много късмет да има и годината му да е безаварийна и доходна  Peace!

# 608
Добро утроооооо!
Излюпихме се, пихме кафе, закусихме и сега се стягам да правя баница и питка. Обаааачеееееее, имам само 1 тава  Whistling Ще трябва да отскоча до маминка да взема нейната. И на мен не ми е особено празнично, но ние няма да се вихрим много, тъй че не ми е необходимо. Малката чака бум бум - фойерверките демек. Над нас съседите от сега започнаха купона, та тая нощ няма да се спи май. Но тъй като са много готини хора и винаги са се съобразявали с нас и с детето не им се сърдя за нито един купон.

Пол, при вас вали, а тук духа ужасен вятър, а е топлооооооооо и как ми се излиза.

Ай решихме да излезем, до по-късно.

Оле, забравих половинката на Джули, да ти е жив и здрав и мнооого да те обича, слуша и глези.

# 609
Благодаря ви за хубавите пожелания, милички.  Hug
Ако случайно не успея да вляза по- късно, желая на всички вас весело посрещане на Новата Година.
Нека бъде по- добра и по- щастлива от предишната, и нека донесе на всички вас това, за което сте мечтали!
  Hug

# 610
Джуличка,да ти е жив и здрав рожденника!Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!

# 611
# 612
Аз се разготвих и взе да ми просветва bowuu.

Значи:

Варя в момента в тенджера пълнени чушки.
Поръчаното свинско вече е начукано, овкусено и отлежава в хладилника.
Подготвила съм си продукти за пита /джуджи, ти си виновна Mr. Green/.
Ще глася после салата с царевица, кисели краставички, майонеза и някакъв колбас, ако има кой да отиде да ми го купи.
Каня се да правя и кюфтета.
Десерт няма. Отвзехме си го последните дни на сладко, особено аз. Макар че сега се сещам, че в хладилника имам тиквеник от Коледа и малко кокосови бонбони. Тъй че я докарахме до десерта.
Имам ядки - лешник и шам фъстък, сурови, които не смятам да пека. На който не му харесват сурови, негов проблем.
Също имам кола, вино, бейлис.

Какво ще кажете? Достатъчно богато ли е менюто ми? И ако бедността почука на вратата ми през следващата година, ще я натиря с шутове Mr. Green.

Забравих да напиша и баницата с късметите. Само защото се чудя кога точно да я направя, защото със сигурност ще я ядем чак утре вечре сигурно Rolling Eyes.

Къде сте бре? Голямо готвене еййййййй ooooh!...

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 14:50 от polin_a

# 613
  • София
Джули, жив и здрав да е мъжът ти! Много да го слушаш... опаааа, много да те слуша  Mr. Green, да се обичате и уважавате!

Поли, много добре звучи менюто ти  Peace! Ние объркахме свински месца, нарязани на хапки, със сметана, вино, гъби, лук, топено сирене и нарязахме още малко моцарела, бри и гауда... Да видим какво ще излезе  Mr. Green. Салати имаме руска, тракийска, картофи с кисели краставички, майонеза и чесън, ще наприм зелена салата с риба тон и царевица. Ядки също сме подготвили, безалкохолни, ама мъжовете ще пият ракийка и май ще си поискат и тараторче.

Хайде весело изкарване, ако не успея да се намърдам пак по-късно!

# 614
Джулка,да е жив и здрав половинката ти.Да се обичате и подкрепяте винаги  Hug  bouquet

Алюююююю ,дзяк  Wink Как сте?
Аз наредих в гювеча пържоли,топено сирене,гъбки-мъпки............и го бумнах  във фурната на бавен огън.
По-късничко и баницата ще завъртя.
Не ми е много-много празнично ама може и да ми дойде настроението  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт