Жената Лъв - 14-та част!

• 20 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Подготвила съм си продукти за пита /джуджи, ти си виновна Mr. Green/.

Ай сега аз съм ти виновна пък.  smile3534 smile3534 smile3534

Аз току що омесих тестото, оставих го да втаса, да видим дал ще стане нещо. И късметите за баницата подготвих и след малко отивам нея да спретна. Ние така хубаво се разходихме навън, седяхме до 3 ч., аз барабар Петко с мъжете, упс с децата се люлях с дребното  1swing ми и майка му обича да се люлее ,нищо че е на нам-колко-си-години. Хапнахме на бързо, мъжа ми приспа дребното, аз месих. Нашите ще правят пуйка с кисело зеле  Sick. Обаче поне е домашна, свекърва ми я донесе от селото на нейната свекърва (дали ще раберете нещо незнам).

До после, че има още работа.

# 616
И аз ще почвам баницата, че то време не остана. И една салата с царевица съм намислила, и сини сиренца с грозде и афъски - на клечки. Иначе и картофки трябва да варя, ама се чудя с толкоз мръвки...
И ние седяхме на люлките и пързалките 2 часа, ми то тука като пролет. И слънце грее, и един топъл вятър.

Айде, до догодина! И весело посрещане на празника!

# 617
Момичета, весело посрещане на Новата 2010 Година   bouquet Да има мн здраве , усмивки и радости   bouquet
Аз скоро ще се стягам с моят мъж да заминаваме..............с една приятелка ходихме до центъра за мъничко уж колан да си взема ........обаче се върнах с мн яка рокля...........ако я облека  Mr. Green тази вечер, ще ви пратя утре фотоси. Wink
Хайде до година , до амина, нал' заете че ви любя?  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 618
Здравейте!
Децата вече са на "бабин дом",а на мин ми е едно такова мъчно.... smile3518-прекалено е тихо у дома сега!Толкова ми липсват и двамата  Cry!

# 619
И аз да се включа може би за последно тази година.
Чудни менюта сте спретнали всички Peace. Забелязвате ли как този форум ни влияе много благоприятно и производително Laughing? Аз само до баницата не можах да стигна. Проблем newsm78? Ще ядем у наште и там ще има пак късметчета. Иначе ще си хапнем мойте манджи и по-късно ще ходим у тях да доизкараме с децата. Мъжа ми на работа, ама сигурно го казах вече амнайсе пъти ooooh!.
Сега отивам да се лъскам и да си изправям после косата с новата ми преса Mr. Green.
Ремингтън моля bowuu. С големи препоръки от вас и от манекенка от световна величина. При интерес ще ви светна коя е Laughing.
Обичам ви! Весело изпращане и посрещане на Новата година! До догодина живи и здрави пак ще си пишем Hug!
  bouquet Heart Eyes Hug

# 620
Пол, честит ти подарък, когато имаш време фотни и покажи, то Ремингтън илядУ модела. Я кажи коя е маНкенката  Mr. Green оназо от ТВ-то ли  newsm78

До догодина живи и здрави пак ще си пишем Hug!
  bouquet Heart Eyes Hug

Ще пишем, разбира се.........тук сме , много сме, силни смееееее Heart Eyes

# 621
  • София
И аз наминавам да ви пожелая весело посрещане на новата година!  Hug

# 622
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2672351
Ще си имаме "синя луна" тази вечер  Peace

# 623
Това е Peace.

Супер подаръче Laughing. А манекенката е тази http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-11-20&article=211768 Laughing.

# 624

# 625
НЕКА НЕ БРОИМ ДНИТЕ И МНОГО  ДА  СА НИ ПАРИТЕ!
НЕКА ДА ЖИВЕЕМ ЛУДО И ВСЕКИ ДЕН ДА БЪДЕ ЧУДО!
НЕКА ЗЛО ПОД КАМЪК СПИ И ПО ВОДА ДА НИ ВЪРВИ!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 626
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 627
За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!!

Честита 2010-та!

Момичета,да ви почерпя за здравето на моя Васко-слънчицето на мама . Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 01:11 от Juuuu

# 628
http://www.youtube.com/watch?v=XIbVBjoA64o&feature=PlayList& … m=PL&index=16

иииииииииии специалнооооооо за ваааааааааааассссссссс, една моя много любима Лъвицааааааааааааааа  Party Party Party Party

# 629

Общи условия

Активация на акаунт