Жената Лъв - 14-та част!

• 20 576
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
                                                                                   Пожелавам на всички най-вече здраве, любов,
                                        късмет и щастие през новата година. Дано тя ви донесе това,
                                        което старата не е успяла и дано успеете да свършите нещата,
                                         които не сте успели да свършите през изминалата година.
                                                          Честита Нова 2010 Година  Drunk!
                               Нека я посрещнем с радост, да я изживем с любов и да я изпратим с успехи!

# 631
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА 2010 ВИ ДОНЕСЕ ЗДРАВЕ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ.

ЖУ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАСКО! МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ, МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.

# 632
Честито на всички именници,празнуващи днес!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 12:45 от чочо-сан 1

# 633
За много години! Много здраве, късмет и любов! Повече усмивки и поводи за радост!

Да е живо името на именниците! За бъдат здрави и щастливи!

# 634
Минавам да завърша моята серия от черпене.
Малкото ми момченце вече е на 2 годинки! Party
Почерпете се за негово здраве и бъдете много щастливи през Новата Година!
  Hug  bouquet

# 635
Здравейте!
Вчера без малко да ни се провали посрещането на Новата година  Sad ! Към 16.30ч. нашите дойдоха да вземат децата,за да можем ние с мъжо да идем да празнуваме у кръстниците.В 19ч. майка ми се обажда,че Дани не е спряла да пляче вече 2 часа-какво да правят?Решихме да върнат децата вкъщи и майка да остане да спи у дома!Като пристигнаха,Дани като грейна,като почна да раздава едни усмивки......и аз се успокоих!С мъжо и кръстниците спокойно посрещнахме 2010-та година!

# 636
Джули, да ти е живо и здраво и малкото момченце   bouquet! Да расте силен и здрав и да има прекрасно детство му желая   bouquet!
Честит имен ден и на Васи   bouquet! Да си носи името със здраве и само с добро да го споменават   bouquet!
Чочи, та сигурно щото е сменила обстановката, а и вас ви няма, та се е изплашила  Peace.

# 637
Джулиииииии, големи празненства голямо нещо у вас, как сте ги изчислили да се раждат все покрай НГ. Дребосъка да здрав и много да те слуша.

# 638
айде за много години и от мен Hug! пожелавам на всички една по-здрава, по-щастлива, по-мирна и по-благодатна нова година!

честит рожден ден на най-малкото слънчице на джулка Heart Eyes! нека да е много здраво и щастливо дете Hug!

честит имен ден на васко на жу  bouquet! да ти е честито името, момченце Hug!

# 639
  • София
За много години, момичета! Да сте ми живи и здрави и вие, и вашите семейства!

На дечицата на Джули и Жу пожелавам щастливо детство, весели игри, успешно учение и много безгрижни дни, озарени с най-прекрасното нещо - детската усмивка!!!

# 640
Ехоооооооо ей ме и мен , свежа като репичка  Heart Eyes Hug  bouquet

За много години, живи, здрави и усмихнати да сме всички ние и всички около нас .   bouquet

party006  party006  party006  party006  party006  party006 Джуличка Честити ти Рожденник   bouquet Пожелавам на детенцето ти само здраве, само весело детство, само добри прители, и здраво семейство   party006  party006  party006  party006  party006  party006 
Какви подаръци получи? Flutter

Жу да е живо и здраво именячето ти, ( да не забравиш да го изкъпеш с една чаша вода  Peace )

# 641
Как изкарахте, мацуранки Heart Eyes?
Ние нормално. Добре, че са децата, иначе умряла работа. Но покрай тях настроението беше на 6. Танцувахме си, пихме шампанско, даже и Ник стоя до 2 часа, с една лека дрямка от 23.20 до малко преди полунощ. Нямаше как да изпусне фойерверките просто hahaha. Сурвакаха ни, смяхме се, и така.
Днес преди обед вече се оциклих, та мирясах - и с ядене, и с тъпо настроение, супер съм. Подарък си имам, какво друго да искам Crazy. Сега остава да смъкна две кила, и равна няма да имам.
Казвайте сега за вас.
Норче, държа да видя роклята Flutter.

# 642
  • Пловдив
Честита ни Нова 2010 Година!  Hug

На всички празнуващи: Честито!   bouquet

Много сте писали, писали...не мога да ви изчета.

Ние бяхме у сестра ми, децата  - у свекърва ми.
Много весело, домашен купон, малка компания, десетина човека, ядене и пиене, по много... Simple Smile

Какво ви се падна от баницата с късмети?  Wink

# 643
  • София
Ние продължаваме... вече трети ден сме в сестра ми  ooooh!! Само четиримата сме си, ама ни е мнооооого добре, обаче ще се пръснем от ядене и смях  Mr. Green!

# 644
Венче, ми няма кой да ви сурвака, душа Rolling Eyes.
Да не сте се осурвакали сами hahaha.

Албенче, ша имам Мерцедес bowuu. Няма да се говори с мен просто Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт