Жената Лъв - 14-та част!

• 20 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Какво ви се падна от баницата с късмети?  Wink
Joy и от Коледната баница и вчера от новогодишната баница ми се падна .............бебе  , дори днес една прителка на майка ми ми пожела 3-то дете  Mr. Green  Ще се смея , друго не ми остава  Heart Eyes Laughing

Как изкарахте, мацуранки Heart Eyes?

Норче, държа да видя роклята Flutter.

Пол, ще покажа роклята обещавам.

Иначе ние мн хубаво се отпразнувахме говата година. Преди да отидем на заведението ( малко ресторантче) , минахме с моят любил през центъра, че тази година не съм виждала Варненските светлини. Ще пусна снимки утре и на роклята и на светлините, на всичко.
Бяхме до около 1ч там и после на диско до към 5ч , станахме сутринта рано, щото нас все сън не ни хваща, взехме си децата, кучето и бяхме на един детски кът в морската градина. То тук едно слънце, едно топличко.
Утре ще ми идват на кръсник, ще правя агнешо с ориз , торта и др. неща утре ще реша............

Вени поздрави сестър си. Как е тя? Еххх да не преяжда, че бебо..........да има място да плува ......... Wink  baby_neutral

# 646
  • София
Да не сте се осурвакали сами hahaha.
Абе ние, женките, не! Ама мъжовете трети ден се сурвакат, бъзикам ги, че ще се спиртосат и ще се съхранят вечно млади  Joy! Всъщност всичко е горе-долу нормално... Хем не сме сами, хем не сме голяма и шумна компания и си цъкаме лафчета, храница и алкохолец баааавно и напоително вече трети ден  Blush! Станала съм 54 килограма  bowuu, естествено всичките са ми се лепнали на гъзеца, нЕма и два грама на циците, да му се невиди  ooooh!!

Реа, добре е, благодаря, че попита  Hug! Гледа да не преяжда, защото и става тежко. Пък вчера се побърка от киселини, но като цяло - бива. Разбрах как ще се казва бебката. Не исках да ми казва, исках да ми е изненада, ама тя вчера ми изпорти - ще я нарекат София  Heart Eyes.

# 647
Вени много хубаво име, и малката дама като се роди ще се гордее с името си  Peace

Ай де да ме видите кръв змей съм станала  Blush :е:
Сложих малко снимки в снимка.бег
Пол, Денка си ела да гледаш  :Lil:

http://www.snimka.bg/

и после
парола : 1111 ( четири единици)
потребител : reanora2

# 648
И ние прекарахме чудесно - ядохме до 23 часа, до 24 - мъжете опукаха 200-300 пиратки и подобни, а после танци до 3 часа. Малкия беше пръв купонджия, само някой да седне - ходи и го дърпа за ръкава, да става да танцува  hahaha Баткото отиде на пуберски купон, та ми беше притеснено - трима 14-годишни с 20-ина каки на по 16-17 години... Особено като се обади едната мацка (дъщерята на кумовете) да пита къде има леген, че повръщат на поразия  Mr. Green Но всичко минало нормално, малко пукотевица и много чат за младежите. Поне така казват.  Rolling Eyes

Реа, страхотна роля! И прическата много ти отива!  Peace

# 649
M_Nik боже, боже разсмя ме.......това ли ще ме очаква след някоя и др. година - купони, легени и т.н............
Благодаря за това ,че ме одобри.

# 650
  • София
Ууу, наборе, веднага си личи реколта 77-ми набор  Wink! Страхотна мацка си, роклята е супер и русото ти тича много!

Миленски, важното е, че е имало кой да им подава легените  hahaha!

# 651
   Малииииииии, аз на 13-14 тепърва почвах да се усещам и да проявявам интерес към момчетата, а за алкохол и други такива хич не ми е минавало през ума  ooooh!! Потресаващо  Confused! Чак ме хваща страх какво ще ми дойде до главата след 3 години  Rolling Eyes Tired!
   Реа, ма много си Убава така! Как можа да кажеш, че си безобразно офъкана? Супер ти е прическата, а с роклето си страшна мацка  Peace! Много е готино!
   Ние снощи бяхме у приятели /съседи/. Апна'ме, пийна'ме, гърмя'ме конфети, децата палиха бенгалски огън и така. Мойто мъж прекали с червеното винце и днес му се върна /буквално/ всичко  Rolling Eyes. Баницата ми стана супер, а късмета ми беше здраве. На мъжО се падна нова кола, на баткото - късмет, а на дребното - успешна нова работа  Joy. Не е съвсем лишен от смисъл последния късмет, щото дребното от тая година ще е в нова ДГ  Laughing. Днес на обяд открих, че нямаме хляб, та ядохме макарони Simple Smile. Сега за вечеря спретнах една чудна питка. Сложих и сурови семки и сусам и стана многоо вкусна. Децата хич и не погледнаха мръвката, а само питка ядоха  Laughing.
  Айде, лека! Мен утре ме чака голямото готвене  ooooh!!

# 652
София - браво Heart Eyes! Само да се роди бебонка Hug.

Венче, аз съм 53 кила, ама на 160 см ми е множко. Пък и твърде ми се заоблиха формите. Цици - да, ама само като съм пред кърмене hahaha. Иначе - тц. На дупе и крака ФЪрлАм аз ooooh!. А, и на шкембе нещо напоследък Rolling Eyes. Лошо, много лошо....

Норче, нъл знайш, че по туй време приспивам Mr. Green. Все по-трудно напоследък Thinking.
Иначе ти разгледах и роклята, и прическата, и украсите на Варна, и компанията ви от снощи, и разходката ви от днес, и децата, всичко Laughing. И всичко одобрих bowuu. Супер изглеждаш Peace! И времето супер, и въобще - всичко супер Laughing.

Миленка, радвам се, че и вие сте изкарали добре Hug. Пък това за младежите - аз, за разлика от Рени си мисля, че по-рано ще ме споходи, ама дано не позная ooooh!...С право се притесняваш, ама не можем да избягаме от пустия пубертет ooooh!...

Ренка, три години са твърде много, душа Mr. Green. Очаквай включване по-скоро Rolling Eyes. И вие сте изкарали страхотно, браво Hug! Аз най-вече се радвам заради децата, защото искам най-много от всичко да останат с хубави спомени от детството и от тези хубави празници Heart Eyes. По-ценно от това няма Peace.
Питката що не снима?
Аз да ви кажа к'ва съм патка #2gunfire. Тръгнах тая вечер да свалям снимки от снощи, и да взема да изтрия случайно точно снимките на питката, пък тъй си я харесах, пуууу, много ме е яд значи Sad. Ще има повторение май скоро. И въобще мисля, че това е новата ми страст bowuu.
 newsm24

# 653
Хайде кой е следващият който ще пусне малко снимки, все пак Нова Година, беше не може да нямате нито една снимка  Grinning

Да споделя ли ,че роклето струва 37,99лв  Mr. Green как да не го купя, то без пари.......

Айде на всичкииииииииии  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 654
  • Пловдив
Щях да пусна снимки, ама чакам сестра ми да ги качи във фейсбука...
Тя снима с хубав апарат, та аз хич и не носих нашто малко фото...

На мен също ми се падна бебето... Mr. Green
Всички останали нямаха деца, само ние с две....
Написахме два късмета с бебета  - и то едното взе, че на мен се падна...  Rolling Eyes

# 655
Албенче, аз затова не написах такъв късмет. Ми няма на кой да се падат повече бебета Rolling Eyes.

Снимки няма да пускам, щото нямам свястни Mr. Green.

# 656
Пол не ми отговори за пресата, за маникенката.....................  Joy

# 657
Пол не ми отговори за пресата, за маникенката.....................  Joy

Ти ша кажиш Mr. Green...

# 658
# 659
Пол  Joy видях.........сега...........
Пресата ти е супер и маНкенката също  Peace
Нещото интересно, найстина е интересно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт