Детските добавки- размисли и страсти

• 30 922
  • 463
  •   1
Отговори
# 75
Не ми бяха жизнено необходими доскоро! Сега разчитаме само на майчинството ми, тях и каквото доработвам малко на частно! Така, че настина ми трябват Naughty Този месец платих водата и купих малко храна за малкия!

# 76
за двамата ми са 70 лв с тях плащам тока

# 77
  • Кърджали
Първоначално си мислех да ги събирам и като се посъбере някаква по - голяма сума да купувам нещо, което в тоя момент ще е необходимо или интересно за малкта. Сега, обаче, се оказва че отиват в общия бюджет и запълват някоя дупка. Така че наистина са ми нужни, колкото и да са малко.

# 78
  • Mediterraneo
Шумен, ДСК вече има  Peace

Нана, мен лично в момента изобщо не ме спасяват. Така или иначе, по празниците съм ограничила до минимум разходите. Предполагам, че ще отидат за едно пазаруване тези пари, тъй като детето точно сега няма някакви неотложни нужди.

# 79
В Пловдив има на ПИБ и на ЦКБ!

# 80
И аз не получавам!

# 81
Събирам ги в картата , но само да добавя ,че сега трябва да получа за втори път.

# 82
  • София
Нана, мен лично в момента изобщо не ме спасяват. Така или иначе, по празниците съм ограничила до минимум разходите. Предполагам, че ще отидат за едно пазаруване тези пари, тъй като детето точно сега няма някакви неотложни нужди.

Да, ясно. Просто питах, защото наблюдавам как много майки едва ли не реагират така, сякаш тези пари ще им оправят генерално бюджета. А всъщност според мен те нищо не спасяват.

# 83
Не получавам.

# 84
Шумен, Райфайзенбанк - НЯМА.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Проверено преди минути.

# 85
Вързваме бюджета,от голяма полза са ми.

# 86
Защо трябва да има две еднакви теми тази в клюкарника не е ли достатъчна!?

# 87
Не получавам и пази Боже да разчитам на помощи за отглеждането на детето си.

# 88
не говорим че разчитаме само на тях за отглеждането си на децата , но както вече казах извинявам се ,че се повтарям, но 70лв са ми детските и 240лв майчинство общо 310лв но  преведени нямах нищо, ако за тем 310лв са нищо за мен са .Весели празници

# 89
не говорим че разчитаме само на тях за отглеждането си на децата , но както вече казах извинявам се ,че се повтарям, но 70лв са ми детските и 240лв майчинство общо 310лв но  преведени нямах нищо, ако за тем 310лв са нищо за мен са .Весели празници
Майчинството си е отделно .Темата е за детските добавки .

Общи условия

Активация на акаунт