Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Споко, и да не намериш източника, не е фатално. Аз вече си запазих информацията в база данните.  Mr. Green

# 91
Споко, и да не намериш източника, не е фатално. Аз вече си запазих информацията в база данните.  Mr. Green
    coolcool

Но все-пак продължавам да търся. smile3529
    Засега намерих само това:http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=alergii&Number=19 … ollapsed&sb=5
    Но не това търсих.Искам да намеря обяснение точно за връзката на тимуса на бебето(плода),храненето на бременна и алергиите при онези "синеоките".....Ще питам и една позната,която е чела повече от мен. Peace

# 92
  • София

Кой пост този в който пише че е пила или този в който съм описала какво е
станало после?

Аз понеже четох набързо. Помислих, че педката ти е препоръчала да захраниш със сок от портокал  Shocked
После разбрах, че се е поправила, както и да е, предполагам и другите майчета са ти казали за това

Аз да си похваля момченцето. Днес изобщо не плака на ваксината и много добре си наддава  Heart Eyes. Нашата педи каза да си продължаваме на кърма само до 6-ия месец.
Приятна вечер от мен  Hug

# 93

Кой пост този в който пише че е пила или този в който съм описала какво е
станало после?

Аз понеже четох набързо. Помислих, че педката ти е препоръчала да захраниш със сок от портокал  Shocked
После разбрах, че се е поправила, както и да е, предполагам и другите майчета са ти казали за това

Аз да си похваля момченцето. Днес изобщо не плака на ваксината и много добре си наддава  Heart Eyes. Нашата педи каза да си продължаваме на кърма само до 6-ия месец.
Приятна вечер от мен  Hug

Здравейте от мен

Няма нищо Hug Аз просто питах  bouquet
Радвам се за вас ние сме на 12.01 и ще видим как е Praynig

Аз пак да се пооплача
Днес паднах Joy
Бях с малката до магазина тя в кенгоро и аз като се изтърсъх естествено назад
И направо си полегна. Та сега ме боли кръста и дупето hahaha
На малката нищо и няма тя така и не разбра какво стана и по добре Praynig

Друго което да ви споделя е че днес си купихме Фризолак1, защото
от един два дни забелязах че май не и стига яденето. Но не се притесних, виках си
абе сигорно си въобразявам  Thinking. Да ама не! Rolling Eyes
И днес реших да се изцедя преди хранене за да видя горе долу колко яде.
Знам че аз не мога да се изцедя така хубаво но все пак. Peace
И така от цялата работа излезе че от тези окло 150 грама които малката трябва да изяжда
(150 понеже яде по 6 пъти) аз успешно изцедих само 50 #Crazy
А и да кажа че тя аде само от едната и така ги редувам Naughty
И сега ще продължавам да се цедя преди ядене да видим какво ще стане Praynig

Стискайте палци момичета Hug

# 94
  • ул. "Мечтание"
Срамежливке, ако искаш да кърмиш, не си парви такива експерименти, пътя по който тръгваш обикновено само един край има.
Има консултантки по кърмене в кърмаческия, могат да ти дадат добри съвети. Не съм врачка и не мога да кажа със сигурност колко яде дедето, но това, което цедиш като количество нищо не означава. Възможно е също да има криза на растежа - нуждите на бебето да се увеличават и съответно има нужда от време гърдите да се нагодят. Варианти много, не се хвърляй веднага на цедене и на даване на АМ.

# 95
  Срамежливке,беж в кърмаческия! Naughty Не бързай с Фризолака!
  От мен само няколко съвета:
  1.включи в храната си повече орехи,лешници,бадеми,овесени ядки,жито,булгур,елда
  2.поемай повече течности
  3.слагай малката на гърдите по-често

Само от тези 3 неща може да усетиш прилив на кърма!
   А защо изобщо си решила,че не си въобразяваш относно недостатъка на кърмата?Има ли някакви категорични признаци(освен цеденето,за мен това е много несигурен показател)?

# 96
  • ул. "Мечтание"
Днес синковеца също е именник!

Скромна почерпка от мен за негово здраве и да му е сладък живота!

Честито и на всички останали празнуващи!   bouquet Hug Да сте живи и здрави и само с хубаво да споменават имената ви!

# 97
  • София
Ние пък ставаме на 6-месеца днес.Ето и почерпката от нас

# 98
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА  smile3525

Божидар на мама Lady Frost  

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА  newsm51

Дария на мама NellyR

От вчера се изцеждам преди ядене и после и давам да суче след това я дохранвам с изцедената кърма и добавката от АМ .Вчера от дясната изцедих 50гр а от лявата 20гр. Днес от дясната изцедих пак 50гр и от лявата 50гр. Вчера е яла един път добавка след ядене на храненето в 22.00ч тогава яде от лявата. Днес е яла добавката само на яденето в 07.00ч и в 10.00ч . Н храненето в 13.00 ми я отказа. Така че май имам някакъв резултат.
Дохранваме се. Слагам и в 60мл вода 2 лъжички сухо мляко.
Аз си пиша и с една консултантка.
Дала ми е някой съвети и ще видим какво ще стане Praynig

Благодаря на всички за милите думи по повод моето падане Hug

# 99
Честит имен ден на патерици на Божидар!   bouquet
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bigdance2
Момичета, от 29.12. не пуша, пуша електронна цигара, ще видим докъде ще я докарам...нещо много ме болят гърдите и се чудя нормално ли е, но нямам време да се ровя задълбочено за инфо в нета, дано остане някакво време по-късно да потърся. Стискайте палци да удържа.  Heart Eyes

# 100
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!
Жени успех, мъжът ми има електронна пура, доволен е, но се никотинизира повече от нея, щото никога не свършва и не я вади от устата, затова си пуши и цигари.

# 101
sillsav а дали усеща нещо по-различно? Имам предвид, че мен ме наболяват гърдите, в момента съм с най-силните пълнители, не пуша по много, като се сетя дръпвам два-три пъти и това е, но ме притеснява тази болка, мъжът ми твърди, че организма се прочиства, но според мен няма логика  newsm78

# 102
  • София
не е от ел.цигара със сигурност Peace, мъжът ми нищо не го боли както и другите, които познавам, може да е прав мъжът ти, все пак не е минало много време.

# 103
Мерси за отговора, дано да е така.

# 104
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

Общи условия

Активация на акаунт