Детско шампанско - мнения

• 4 967
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • в края на града
В някои детски клубове го отварят при ритуала по поднасяне на тортата, ние го купуваме за Нова година. На вкус не струва, ама кои ли го и пие, децата се радват при отварянето, от шарената бутилка и т.н.

# 16
  • София
Мале, мале... какво пък толкова вредно има в малко подсладена, оцветена газирана вода?  newsm78
Едва ли е нещо повече от всички останали храни, които децата консумират - в това число плодове и зеленчуци, купени от пазара.

Аз разрешавам всякакви напитки, в това число газирано от хладилника - за това и децата ни не се хеърлят да пият такива неща много-много. Кока-кола може по една глътка и съм обяснила, че е като кафето - за това не се пие от малки деца.

Шампамското е много забавно за децата, а честно казано на мен също ми харесва на вкус онова, което е розово-червено и най-безсрамно си го пия.

# 17
  • София
Нищо особено вредно, дори аспартама. Но навика да консумираш сладки напитки ме отвращава, честно. После защо има развалени зъби и затлъстели деца. Повечето ми познати без кола не могат  ooooh! Мъжът ми също, после защо има шкембе.  Whistling Поне от бира да беше, по-мъжко е някак си.  Twisted Evil
Малката пие от хладилника спокойно мляко и вода, от чешмата и т.н. Хич и не се нахвърля на боклуци като сокче от кутийка, кола, мляко с нескуик и т.н. Засега.  Mr. Green

# 18
  • София
... После защо има развалени зъби и затлъстели деца. Повечето ми познати без кола не могат  ooooh! Мъжът ми също, после защо има шкембе.  Whistling Поне от бира да беше, по-мъжко е някак си.  Twisted Evil

Не е по темата, но: Аз съм пристрастена към кока-колата. Тежа 45 килограма на 164 см. и съм човекът с най-здрави зъби, който познавам.  Mr. Green Та не тормози човекът, че му е от това шкембето  Twisted Evil

# 19
  • София
Съгласна съм, че в детското шампанско няма нищо полезно, но мисля, че става въпрос инцидентна консумация, а не за включване в ежедневното меню.

# 20
  • до една звездичка
Повечето ми познати без кола не могат  ooooh! Мъжът ми също, после защо има шкембе.  Whistling Поне от бира да беше, по-мъжко е някак си.  Twisted Evil

Едва ли се дължи само на колата шкембето на мъжа ти... Laughing

А по темата - има дори дестко шампанско в бутилка, пълна с бонбони... Аз не съм нито от привържениците, нито от противниците на идеята. Слава Богу, дъщеря ми е още твърде малка за да си поиска сама. Но не мисля, че бих се противопоставила след време, ако пожелае да опита, при повод.

# 21
Според мен забранените неща са по-желани.Затова не прекалявам със забраните-може детско шампанко ,но само на Нова година.Чипс може ,но веднъж в месеца да речем.Така не се притеснявам, че детето ще гледа другите деца и ще се сърди ,че за нея все не може.Тя знае, че това не са неща за всеки ден.Не може цял живот да определяме какво може и какво не, ей така, защото накрая няма да зачитат мнението ни изобщо.Предпочитам  да обясня защо не може по няколко пъти на ден, ако се наложи.Не говорим разбира се за алкохол кафе и тем подобни.Не ме разбирайте погрешно.Когато порастне достатъчно ще й дам да опита-майка ми запали първата цигара и аз определено не бях очарована.Не пробвах от любопитство.Не пуша и сега, нито употребявам алкохол.Никога обаче не ми е забранявано.Сигурно я няма тръпката  Laughing

# 22
Сватбата ми беше с детско шампанско .. розово  Mr. Green Laughing

# 23
  • София

Ей, чудесна идея!
Чудех се малко как ще го отклоня от желанието и той да отпие тържествено от шампанското на НГ - а то хората си предвидили... само да не забравя - непременно ще взема!

Само дето ми е трудно да проумея що за безумна глава е направила шампанско с вкус на праскова, примерно...  Sick хайде - малини, къпини, ягоди, ама прасковено вино ми идва в повечко...

Общи условия

Активация на акаунт