Детско шампанско - мнения

• 4 967
  • 23
  •   1
Отговори
Момичета ,някой опитвал ли е това нещо и дали си струва?
След няколко дена детето ми има Рожден ден и искам да взема,препоръчайте ми какъв вкус да бъде Praynig
Предварително благодаря Hug

# 1
Според мен за детето ще е забавно,бутилките са тип шампанско само че са много цветни и с анимационни герой.Вкусовете на всеки са различни вземи това което предпочита детето ти ние сме купували праскова и ягода , за мен лично е като безалкохолна напитка , но детето беше доволно.

# 2
Момичета ,някой опитвал ли е това нещо и дали си струва?
Откъм хранителни стойности сигурно не си струва (подсладена, оцветена вода)  Wink но иначе си струва колкото всяка друга газирана, безалкохолна напитка+бонуса, че му се вика "шампанско" и децата се радват.
За вкуса питай детето ти какъв предпочита или просто грабни нещо- не си струва да му мислиш много Simple Smile

# 3
безалкохолно в бутилка от шампанско-това е моето мнение.

# 4
Благодаря ви Момичета Hug
Детето много се зарадва на идеята,така че ще се взима   bouquet

# 5
Каква безумна идея. А защо не и детска водка, детско уиски, детски цигарки и детски махорки.

# 6
На мен всички вкусове, които се предлагат не ми харесват - много са напарфюмирани. Но децата се кефят главно заради ритуала, а не заради вкуса. Каквото и да вземеш, ще се радват. Но не се надявай да го изпият на екс. Нито пък да си поискат допълнително. На рождените дни на моите деца винаги тортата /каквато и да е тя/ остава неизядена и шампанското - недопито.

# 7
Аз не го харесвам, но децата го харесват...
Вкусът е като на добре газирано безалкохолно.

# 8

Подкрепям. Детето ще се радва, че ще "гръмне шампанското". Иначе - газиран сок. Аз бих препоръчала малинка, прасковата не ми хареса. Днес видях, че има и ягода.

Стига да позволяваш да пи газирано - няма какво да те притеснява. Ще му досавиш малко шик и радост на дечкото.  Peace

# 9
Преди няколко години купих някакво с вкус на ягода.Не повторих повече. Confused
На децата също не им хареса.

# 10
Децата се радват.
На вкус не ми харесва.

# 11
  • София
Синът ми го харесва, дъщеря ми - не. Но и двамата много държат на ритуала. Купуваме за РД и Нова година.

# 12
и аз съм на същото мнение!!!с тази разлика че дори е по-зле и от безалкохолно!!!децата ,които пият газирано сигурно го харесват ,но моите-НЕ!защо продължаваме да тъпчем децата си със всевъзможни боклуци,които са красиви и шарени и толкова вредни!а на рожден ден или нова година има толкова други неща, на които децата се радват!със или без детско шампанско пак ще са най-щастливи и най-усмихнати!!!

# 13
  • Стара Загора
Синът ми го харесва .Има 2 вкуса - ягода и праскова.

# 14
  • София
Слава богу, че засега моите виждания съвпадат с вкусовете на дъщеря ми и тя не консумира сладки напитки и газирани такива.
Като ви чета явно след някоя и друга година ще трябва и аз да привиквам с изискването за "ритуала на детското шампанско".

Общи условия

Активация на акаунт