Историята на една кураторка

• 23 195
  • 386
  •   1
Отговори
  • София
 Simple SmileГледам  широко натрапваната ни като кураторка девойка Деница, доскоро известна като любовница на  един богат мъж. Та  възникна питане у мен, кога се образова това девойче и кога  започна да  разбира кой е Дали,  художник ли  марка  парфюм, що ли? Grinning

# 1
  • Galaxy 13197853088
На кой к..р е  кураторка тази девойка?

# 2
Simple SmileГледам  широко натрапваната ни като кураторка девойка Деница, доскоро известна като любовница на  един богат мъж. Та  възникна питане у мен, кога се образова това девойче и кога  започна да  разбира кой е Дали,  художник ли  марка  парфюм, що ли? Grinning

На мен пък ми е доста симпатично девойчето..
Те бяха близо 3  месеца в обучение в Париж и Ню Йорк..

Не разбирам злостният ти тон.. newsm78

# 3
  • Германия
Коя е тая Деница  newsm78

# 4
Цялата мила история подробно тук: http://frognews.bg/news_18139/Denitsa_i_Kr_Gergov_v_art_sapunka/   Heart Eyes

Няма да казвам как в бързината прочетох първоначално заглавието  Mr. Green

# 5
  • Пловдив
Това ми звучи като Американската мечта.... hahaha    Joy

# 6
  • София
На кой к..р е  кураторка тази девойка?
GrinningК....а,  тя си го знае,  но беше забегнала  в Париж да ражда, че жена му  я  търсеше за обяснения LaughingочевАдно докато е раждала се е обучавала Grinning. А хората учат по 5 години изкуствознание

# 7
  • София
Това ми звучи като Американската мечта.... hahaha    Joy
Анджък де, за  3м  завършена  курАТОРКА Laughing

# 8
# 9
# 10
Защо не оставите момичето на мира? Сигурна съм, че не ви е искала пари, за да открие галерия.

# 11
това е заради останалия бизнес на гергов , който е събрал доста негативи

# 12

Stop Супер злобно, супер...Какво са хванали да се занимават с личен живот и избор - нещастници....

# 13
  • София
За Деница изобщо не ми пука, лошото е , че у момиченцата се насажда усещане , че чрез леглата на женени богати мъже се преуспява.Слушам вчера дъщерята на  приятелката ми на 14г / хубаво момиче/, което  казва, че защо да уча и мъжа ми може да ме издържа, ще внимавам при избора. Детето учи в елитна  гимназия в Сф Simple SmileЕй от такива Деници и Златки идва , това мнение

# 14
  • София

Stop Супер злобно, супер...Какво са хванали да се занимават с личен живот и избор - нещастници....
Какво има в този сайт, че не ми се зарежда, само виждам , че е ФрогА

Общи условия

Активация на акаунт