Историята на една кураторка

• 23 191
  • 386
  •   1
Отговори
# 45
За първи път чувам за тази Деница, но статията е много свежа. Злоба не видях, но се изкефих на стила. Laughing

# 46
 Joy Съвсем като в приказките, че и с поука. Да не говорим, че научих една нова дума. Хвала!

# 47
Видяла жабата , че подковават коня...
 Май копира Дарья Жукова...

# 48
  • София
Галериите, особено частните, отдавна са начинание с цел печалба. Печалбите са малки, галериите също. Мога само да се радвам, че Деница отваря галерия, а не фризьорски салон, защото е възможно благодарение на това начинание да видим по- често нещо ценно на стената в някоя галерия без да се налага да пътуваме  дълго със самолет.

Не разбирам проблема ви с момичето. Честно. Дори да я подозирате в брак по сметка, например, по какъв начин това ви въздейства емоционално? И защо ви ядосва намерението на една млада и богата жена, макар да няма образование в тази област /на нейната възраст трудно би била специалист в каквато и да е област/ да открие именно галерия. Нима не е време вместо от модата на поп фолка младите и богати девойки да бъдат запленени от модата на заниманията с изкуство? На мен не ми пречи. Макар злобата в статията да ми е до болка позната и тя не ми пречи.

Апропо, кой е авторът на статията? Струва ми се, че е забравил да се подпише...

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 22:54 от Бояна Ламбер

# 49
Лично аз не я подозирам в брак по сметка, не я подозирам и в брак по любов, подозирам я в поза и щях да напиша евтина пудра, но тук пудрата е ужасно скъпа. Действително лошо няма, само се чудя - поискала е галерия, защото обича изкуството и е решила, че това е нейно призвание, или защото в района има вече няколко фризьорски салона? Все едно - да са живи и здрави.

# 50
Абе Бояна е права. Метреси винаги е имало и ще има. Но по-добре метреса с галерия, отколкото поредната плеймейтка с разголен задник. Деница ми е симпатична. Оставете момичето да изживее мечтата си.

# 51
Тя си я изживява, не виждам с какво точно й пречим. Дано след седмица продължава да се показва всеки ден по тв, ще ми се да я види  един неин колега Simple Smile

# 52
Галериите, особено частните, отдавна са начинание с цел печалба. Печалбите са малки, галериите също. Мога само да се радвам, че Деница отваря галерия, а не фризьорски салон, защото е възможно благодарение на това начинание да видим по- често нещо ценно на стената в някоя галерия без да се налага да пътуваме  дълго със самолет.

Не разбирам проблема ви с момичето. Честно. Дори да я подозирате в брак по сметка, например, по какъв начин това ви въздейства емоционално? И защо ви ядосва намерението на една млада и богата жена, макар да няма образование в тази област /на нейната възраст трудно би била специалист в каквато и да е област/ да открие именно галерия. Нима не е време вместо от модата на поп фолка младите и богати девойки да бъдат запленени от модата на заниманията с изкуство? На мен не ми пречи. Макар злобата в статията да ми е до болка позната и тя не ми пречи.

Апропо, кой е авторът на статията? Струва ми се, че е забравил да се подпише...

Много ми хареса мнението ти.  bouquet
За автора също се поогледах, но така става, когато на някой не му стиска.

Пиша в темата и заради едно мнение в началото на темата, как Деница отишла да се крие в Щатите, защото видите ли жената на Гергов й искала сметка. Stop Айде моля ви, без глупости. Ако жената на Гергов иска сметка, то това трябва да е от съпруга си, не от Деница. Пък, ако е толкова проста, да иска от Деница, а не от мъжа си, значи съвсем резонно е останала без него.

# 53

Супер тъпа и злобна статия. Tired Нищо не разбрах... Обясняват ни за някаква любовна история, галерия, пари... И? Ми хората сами са си го избрали, щом така искат. Не са престъпили обществения ред, нали? Laughing
П.С. Мисля,че авторката е жена.... Доста е злобничка, по женски точно. Twisted Evil

# 54
За това става дума, нали: http://modernartgallery-bg.com/ ?
Видях банерите в нета и, като една голяма почитателка на Пикасо, кликнах.
Първо впечатление: WTF ще рече "музейна галерия"?!!? Тъпо и претенциозно. И, да, все пак - какво ще рече?
После разгледах целия сайт, прочетох текстовете (малко са) и си казах "май е поредната мутренска измишльотина на хора, които по принцип нямат навик да влизат в галерии"...
А три дена по-късно един познат ми разказа, че и той бил заинтригуван от рекламите и отишъл до 'музейната галерия', но ... не посмял да влезе. Каза: "едни момчета с дебели вратове на входа, червен килим и някакви огромни джипове отпред". Отказал се.
Сега прочитам темата тук и вече цялата картинка ми е ясна.

# 55
Метреси винаги е имало и ще има. Но по-добре метреса с галерия, отколкото поредната плеймейтка с разголен задник.
Не съм вярвала, че ще звуча като майка ми, но ще попитам: това ли са новите морал и ценности - може да си к*рва, ама ако се занимаваш с изкуство няма проблем  ooooh! Или може да продаваш дрога, ама нали даряваш всяка година пари на СОС детски селища и осиновил/а 3 деца, значи си пич...
Нищо лично против момичето, но прекалено много Златки ми се "навират" в очите и вече съм мнителна за всяка "високо интелигентна" "морална" девойка, срещнала "случайно" т.нар. олигарх (което в България е синоним на парвеню) и се влюбила безпаметно в него, богатата му история и опит с жени (разнасяни услужливо от жълти вестници) и нямаща никакъв афинитет към парите му. Бентлито/Мерцедеса, галерията/фризьорския салон идват като бонус към любовта.
Що ли някой олигарх не се залюби с чиновничка? И ще остане ли чиновничката такава, ако се залюби с олигарх? И каква е вероятността олигарх да срещне чиновничка?  

# 56

Що ли някой олигарх не се залюби с чиновничка? И ще остане ли чиновничката такава, ако се залюби с олигарх? И каква е вероятността олигарх да срещне чиновничка?  

По Коледа стават чудеса Mr. Green

# 57

Тъкмо прочетох в същия медиен източник, че Серьожка се залюбил безпаметно със секретарката си...
И ... момичета, не приемайте всичко така сериозно...

# 58
Ами ,ако това не е нейно желание- ами така и е наложено?За да изглежда независима, преуспяваща жена в очите на другите/на лъскав прием е по-престижно да се представи като собственик на галерия, отколкото като манекен , водещ или каквото и там да е правила преди това/;  или просто Гергов е решил да си "опита късмета" и в тази сфера и  каква по-голяма реклама от тази- чак тема си има и тук във форума.

# 59
за пръв път чувам за Деница и ми е трудно да се затръшкам, че има галерия, че учила 'нам колко си месеца, че 'фанала бай Краси Гергов... но пък статията във Фрогнюс ме изкефи много като стил, смеееех...

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 06:57 от ray

Общи условия

Активация на акаунт