Историята на една кураторка

• 23 191
  • 386
  •   1
Отговори
# 30
Честно казано, познавайки Гергов и всичките му предни любовници, тази определено е различна..И предполагам, точно това го е впечатлило..
точно класика в ''жанра''  е - 50 годишен мъж с ок.25 години по-млада любовница ,
понеже той е едра риба , да не кажа кит , та и нейното ''хоби'' и инвестиция е по-скъпо от салон на красота и подобните , и таргетът са най-богатите , които винаги ще имат пари ...

# 31
Хм, работата отива към поредните баджаначки, открили се във форума.  Whistling

# 32
Бижу, дори не познавам това създание..
Тъкмо четох "Ева", на чиято корица е.. Sunglasses
Добре тогава, но това, което е известно за нея по медиите, никак не е достойно за възхвала или за подобна защита. Затова не те разбирам! Не я познаваш, а това което виждаш ти, виждаме и всички ние, а то е просто поведение на Златка, което никой нормален човек не одобрява. Защо тогава се радва на подобна защита? Заради това да си на по-различно мнение от общото? Доводите ти за подобна защита какви ли са? Thinking

# 33
dmaria - да не би твоята специалност да е изкуствознание ?
Имам приятелка докторант сега стана в НХА, наистина е много талантлива, но ..... Тя кандидатства в тази галерия, естествено без особен смисъл ... Та разбирам болката на хората занимаващи се с изкуство и науките покрай него, това е призвание и страст, често нереализирани за съжаление у нас или по-точно без възможност да се реализираш в професията си, а виждаш, че други хора успяват и без кой знае какъв бекграунд ....
Но всяко нещо си има цената и тя си е избрала да я плати, така, че наистина не можем да я съдим  Hug
Проблемът отново е как се представят нещата в медиите и кои са "героите" на нашето полувреме и съответно за подрастващите ...

# 34
  • София
Хм, работата отива към поредните баджаначки, открили се във форума.  Whistling
Joyтова кефи

# 35
Та разбирам болката на хората занимаващи се с изкуство и науките покрай него, това е призвание и страст, често нереализирани за съжаление у нас или по-точно без възможност да се реализираш в професията си, а виждаш, че други хора успяват и без кой знае какъв бекграунд ....

Това е така..за съжаление..
Но е навсякъде..също за съжаление..
И понякога ако някой случайно успее - задължително е некадърен и спуснат отгоре.. (по принцип)

# 36
  • София
dmaria - да не би твоята специалност да е изкуствознание ?
Имам приятелка докторант сега стана в НХА, наистина е много талантлива, но ..... Тя кандидатства в тази галерия, естествено без особен смисъл ... Та разбирам болката на хората занимаващи се с изкуство и науките покрай него, това е призвание и страст, често нереализирани за съжаление у нас или по-точно без възможност да се реализираш в професията си, а виждаш, че други хора успяват и без кой знае какъв бекграунд ....
Но всяко нещо си има цената и тя си е избрала да я плати, така, че наистина не можем да я съдим  Hug
Проблемът отново е как се представят нещата в медиите и кои са "героите" на нашето полувреме и съответно за подрастващите ...
Не но покрай моите интереси  познавам доста  хора заниващи се с това и учили това, но  поради  недобре подбран к..р,  бедстващи над  книгите си с репродукции, вместо  те да са куратори/ки  защото имат и знанията  и уменията. обаче  пък са тъпи и ограничени изглежда щом други за 3м  се научават

# 37
  • София
Та разбирам болката на хората занимаващи се с изкуство и науките покрай него, това е призвание и страст, често нереализирани за съжаление у нас или по-точно без възможност да се реализираш в професията си, а виждаш, че други хора успяват и без кой знае какъв бекграунд ....

Това е така..за съжаление..
Но е навсякъде..също за съжаление..
И понякога ако някой случайно успее - задължително е некадърен и спуснат отгоре.. (по принцип)
уф никой не е в състояние да ме убеди, че  за 3МЕСЕЦА се става изкуствовед.

# 38
Магаренце, аз й желая успех, но дълбоко се съмнявам в него.
За разлика от теб обаче, аз познавам съпругата на Гергов. И пак не плюя Деничка. Зная, че понякога сърцето не избира. Но хората няма да повярват в любовта, а ще решат, че детето дои поредния чичко-паричко.
Не можем да се сърдим на никого, защото има мнение.
Тя е знаела в какъв филм се вкарва в минутата, в която са се "взели" с батю й Краси. Wink

# 39
Магаренце, аз й желая успех, но дълбоко се съмнявам в него.
За разлика от теб обаче, аз познавам съпругата на Гергов. И пак не плюя Деничка. Зная, че понякога сърцето не избира. Но хората няма да повярват в любовта, а ще решат, че детето дои поредния чичко-паричко.
Не можем да се сърдим на никого, защото има мнение.
Тя е знаела в какъв филм се вкарва в минутата, в която са се "взели" с батю й Краси. Wink

Именно..
Приключвам.. Sunglasses

# 40
Извинявам се много, но защо трябва да е изкуствовед, за да управлява галерия? Може да си наема изкуствоведи за всяка изложба и т.н. Нейната работа е да продава работите от галерията, а за това ми се струва изключително подходяща.

# 41
Толкова злоба не бях виждала на едно место напоследък.

# 42
Нищо против нямам момичето - да е жива и здрава барабар с детето и мъжа си. Не вярвам никой от пишещите тук да е с по - различни чувства от моите. Просто е някак......нагло, не знам дали това е точната дума, но май е най - близка до това, което имам предвид. За три месеца, при положение, че никога не си се занимавал с изкуство, не можеш да научиш почти нищо. Много добре знам какво говоря. Шест палата, три лимузини и ако щеш остров да и беше купил, никой нямаше да се възмути. Ама да се обличаме в чужди одежди и вече хептен да се правим на това, което не сме - няма как да не предизвика насмешливи, та дори леко злобни коментари.

# 43
Толкова злоба не бях виждала на едно место напоследък.
айде , стига и вие с тия превземки  Stop , човек да не си каже мнението , и на холивудските звезди ще честитим като се заженят или им се народят бебета ...

# 44
Предполагам, че познаваш въпросното момиче и за това имаш компетентно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт