Историята на една кураторка

• 23 201
  • 386
  •   1
Отговори
# 15
Да, статията е написано злобничко, но пък в случая сарказмът е съвсем уместен. Преди, въпросната Деница се подвизаваше за кратко в ''Ние жените'' на Марта Вачкова, като интервюираше разни родни звезди и после усмихнато коментираше материалът си - рубриката бързо отпадна. После беше водеща на странното предаване ''Цветно'', пак по БНТ, в което четеше ''избрани'' и много полезни  за зрителките пасажи от списания - това явно за младите жени, които не могат да четат и само разглеждат снимките. От симпатично/празноглава кифла, до куратор в галерия за съвременно изкуство - направо лъвски скок, конкуриращ се с този на апостола за има няма три месеца. Изкарала курсове в Ню Йорк и вече е съвсем на мястото си и на ''ти'' с професията си. Вие това вярвате ли го?

# 16

Да кажем, друга гледна точка  Peace .

А иначе е нормално, когато някоя личност получи необичайна медийна експозиция, да привлече и негативни реакции  Peace. Двете неща вървят заедно обикновено .... но всяко нещо си има "цена", включително социалното положение, професионална реализация, известност  и всеки избира дали да я плати  Peace

# 17
Stop Супер злобно, супер...Какво са хванали да се занимават с личен живот и избор - нещастници....
Верно много злобно! А трябваше да свирят фанфари за една от... "Златките". Mr. Green И да се възхвалява всяка мишка, която с толкова "труд" е сбъднала мечтата си да хване олигарх за оная работа и да си организира собствен и много хай бизнес!

# 18
За Деница изобщо не ми пука, лошото е , че у момиченцата се насажда усещане , че чрез леглата на женени богати мъже се преуспява.Слушам вчера дъщерята на  приятелката ми на 14г / хубаво момиче/, което  казва, че защо да уча и мъжа ми може да ме издържа, ще внимавам при избора. Детето учи в елитна  гимназия в Сф Simple SmileЕй от такива Деници и Златки идва , това мнение

Аз не виждам къде тук е сравнението между Златка и Деница?

Tess d`Urberville, от времето когато беше водеща до откриването на галерията - минаха 2 г..
Не е малко, особено в съчетание на всичко преживяно и майчинството..

# 19
Интересното е, че другите и ''посестрими'' поне отварят фризьорски салони и разкрасителни центрове, неща от които поне малко разбират.

magarence, всичко преживяно и майчинството са и помогнали да разбира от съвременно изкуство?! А, стига бе!

# 20
  • София
Stop Супер злобно, супер...Какво са хванали да се занимават с личен живот и избор - нещастници....
Верно много злобно! А трябваше да свирят фанфари за една от... "Златките". Mr. Green И да се възхвалява всяка мишка, която с толкова "труд" е сбъднала мечтата си да хване олигарх за оная работа и да си организира собствен и много хай бизнес!
и най-гадното е , че това е Златка  но под прикритие. В Златка има нещо по приятно тя поне си признава, че  мъжете и трябват като портмонета, не  говори  възвишено за любовта си към женен мъж Simple Smile и не се прави на много образована

# 21
Абе аз не казвам, че това е правилно...просто в статията има излишна злоба, която аз не толерирам.

А ценностите много отдавна са ни объркани. Аз лично какви коментари чух от моето обкръжение преди няколко години на тая тема...изкривено мислене, изкривено! А тия подрастващите не мога и да ги мисля.

# 22
Девойката изобщо не съм я чувала, за да злобея или да й завиждам, но признавам, много ми хареса стилът на 'жълтурчото' (и на този сайт попадам за първи път)... Имам чувството, че материалът е писан от някой съфорумец или съфорумка... Добре че е завистта, та да оправдаваме всичко, което не ни харесва, с нея... Аз пък се разсмях искрено. Сигурно е от завист...

# 23

и най-гадното е , че това е Златка  но под прикритие. В Златка има нещо по приятно тя поне си признава, че  мъжете и трябват като портмонета, не  говори  възвишено за любовта си към женен мъж Simple Smile и не се прави на много образована

Като казах, че другите и ''посестрими'' поне отварят фризьорски салони, точно това имах предвид Peace

# 24
  • София
Подозирам, че сега ще се отвори нова  мода, всяка мутреса с галерия, КУРторка, до КУРаторка Grinning.

# 25
Нека си поиграе малко на галерист детето, ще й омръзне скоро.
А за Краси Гергов или добро, или нищо. Twisted Evil

# 26

magarence, всичко преживяно и майчинството са и помогнали да разбира от съвременно изкуство?! А, стига бе!

Тес, не е толкова трудно да се научиш, стига да имаш желание..
Нямаш идея  какви неща съм съм се изучила, щото съм имала шанс..

Дмария, от темата и от постовете ти личи крайна злоба лично към това момиче..
Адски ограничено е да я сравняваш със Златка и тн..
Честно казано, познавайки Гергов и всичките му предни любовници, тази определено е различна..И предполагам, точно това го е впечатлило..

# 27
  • София

Тес, не е толкова трудно да се научиш, стига да имаш желание..
Нямаш идея  какви неща съм съм се изучила, щото съм имала шанс..

Дмария, от темата и от постовете ти личи крайна злоба лично към това момиче..
Адски ограничено е да я сравняваш със Златка и тн..
Честно казано, познавайки Гергов и всичките му предни любовници, тази определено е различна..И предполагам, точно това го е впечатлило..
Крайно погрешен извод си направила. Но пък е типично  тук всеки , които не харесва някого е ограничен и злобен Grinning

# 28
magarence, изненадана съм от страстта, с която защитаваш това никому неизвестно създание, докато не прилапа Гергов! newsm78

# 29
[Крайно погрешен извод си направила. Но пък е типично  тук всеки , които не харесва някого е ограничен и злобен Grinning

Съжалявам, но ключовата дума тук е "не харесвам"..Чак пък токова, че да пуснеш тема?
Щото и аз не харесвам доста народ, ама ми през..
Ако на човек всичко му е наред, не виждам причина да се оглежда в чуждото канче.. newsm78

Бижу, дори не познавам това създание..
Тъкмо четох "Ева", на чиято корица е.. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт