Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 65 527
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Е, ЕЕЕЕ ПРЕКРАСНА НОВИНА Hug

Жив и здрав да бъде принца  Heart Eyes

Ще се напаснете и още как. Хайде ще чакаме снимки на гранде фамилия.

# 181
  • Gabrowo->Sofia
Кукле, да ти е жив и здрав Момчил и цяяяялото голямо и хубаво семейство!
Очаквах разказ за поредно раждане във вода, но .... нейсе, живота е това, което ни се случва. Важен е крайният резултат  Simple Smile

# 182
  • София
Честито, Кукла!!!!!
Много бих искала да ви видя на живо! Сигурна съм, че сте прекрасни.

# 183
Ехааа.. Кукла, честит син и от мен! Все по-прекрасен и здрав да расте!
Предполагам Чико идва от МомЧИл?!

# 184
Благодаря за поздравленията!  bouquet

Да, Чико е на галено от Момчил. Детенцето засега е ...пу-пу!
Само дето Галка започна да заеква. Това стана няколко дни преди раждането. Вчера заекваше много и страшно се сдухах. Днес като че ли е по-добре. Казвам и да говори бавно, забранила съм да и се противоречи, филмчетата са ограничени, особено снамек за отрицателен герой, куклен театър скоро няма да види (бг арта е доста грозен и страшен), на ДГ няма да тръгва (там варицела избухнала).

Ето една снимка от изписването, скоро и по-добри:http://www.flickr.com/photos/26331149@N03/4347665689/

# 185
  • София
Кукла, гуш...и за Галка!

# 186
лелеее, много сте готини! мина прилича натеб, галка сякаш на татито, а дребсъна на кой?
а галка ще спре със заекването - нетипично е за девойките по принцип  Peace

# 187
  • София
Добро утро!
И един поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=_qic2tSIIr4&NR=1

# 188
Момичета, мерси за подкрепата!
Галка днес заеква доста по-малко. Когато се опита да говори бързо, аз я моля да го повтори като и отмервам, клатейки показалеца ми бавно (така задавам по-бавен ритъм на речта и). Сега и тя като се усети, че започва да заеква си отмерва сама с показалец и говори нормално.
маик, Мина прилича в някои черти на мен, в очите пък на баща си; Галка прилича на моя баща и на баба ми и по боя, и по черти и физиономии, очите и пак са дръпнати като на баща и. Чико прилича на бебе Мина, обаче е по-хубав. Нали е роден със секцио - главата му не е деформирана. Един чип нос, брадичка с трапчинка - свеки така си го беше поръчала. Бе, грозно циганче! Като го извадиха имах дежа-вю все едно Мина виждам, а тя страхотно приличаше на баща си като новородено.

Как са Ноемврийчетата? Тренират ли стихчета за празника на мама?

# 189
туй не, ама с децата правихме (месихме, точихме, изрязвахме и рисувахме) медени сърчица, сърчища и сърчиценца, за да ги пълним в медени кошнички, които после да подаряваме на близки и далечни приятелчета. а туй цялото нещо се случва понеже маймуните много се впечатлиха от книжката за франклин и деня на приятелството (14.02).
а за деня на мама и думичка от стихче не съм чула дори  Rolling Eyes

# 190
кукла, честит да ви е прекрасен малък Чико! Здраве, умен и достоен мъж да порасне, а сега да е послушно, спинкащо и нахилено бебе и да радва мама, татко и сестричките с много нови муцунки скоро bouquet Hug
Неприятно е било това необичайно развитие, но пък важното е, че имате happy end! Как си ти след цялото мътене и раждане? Надявам се не се радваш на следродилни депресии и тн- все пак ти си стара пушка вече в бебеотглеждането  Wink

майче, аз днес ще обясня на Яна що е то св. Валентин- не от любов по тъпия празник, а от чисто желание да спре да дудне за този Халуин, че ще се гръмна вече  Sick Ама до медени сърца в медени кошници няма шанс да го докарам....Нещо картичка, кексче и стига толкоз  Whistling

# 191
пък майката на Бианка е фотограф, та всяко дете от групата получи от Бианка розова картичка със замечтани снимки на Бианка от двете страни, от едната старана пише "Happy St.Valentine", от другата "Be mine"  Sick това виси на розова панделка за врат. И дискретно в долния десен ъгъл изписан с розови букви сайтът на мама-фотографка.
Имаше и големи червени сърца на дълга клечка, с които Деян и приятелчето Адам се дуелираха в автобуса на връщане от училище Simple Smile

14 февруари е Family day в канадската провинция Алберта, затова нашето училище почива на този светъл ден.

# 192
  • София
Днес в градината на Калина правили валентинки, от децата към цялото семейство, обяснение в любов. Закачили валентинката на Калина на таблото. Докато прибирам картичката, тя ми казва, че е направила още една. За кого е питам аз, как за кого, за тати.

Репетират усилено за тържеството на 8ми март. Песни, танци, хора със специална хореография. На нея много и харесва, защото там е в силата си. Спомням си, че тези занятия бяха страшно отегчителни за Боян.

Също новото при мен е, че ме повишиха, толкова чакано 3 години и половина. И ще ходя да ме обучават във Виена. Аз там не съм ходила и ми е едно вълнуващо.

Приятен уикенд ви пожелавам. Да се пързаляте в снега и да си починете!

# 193
  • Пловдив
Кукла, честито! Да ти е здрав малкия Момчил  bouquet
Ние днес бяхме за пореден път на лекар, че роската е оказа с много секрет в дробовете, та в сряда се сдобихме с втори АБ, но днес док каза, че се подобрява, то и аз го усещам по дишането; поне нямаше Т;жалкото е, че не можа да се наиграе на снега;Иначе милият е нещастен, че не ходи на градина, има страхотен апетит;  не знае какво е 14.02., но пък с желание си повтаря стихотворението за тържеството, което ще е на 10.03; сега треска го тресе за Баба Марта - стихчето му е на тази тема и ме кара да правим мартеници Mr. Green
хубави почивни дни Simple Smile

Милейди, радвам се, че се появи Heart Eyes
Поля ми се струва, че не е писала скоро Thinking

# 194
ееехххх, виена! хубаво място за разходки е. дано идеш по великденско време - тогава е почти толкова одухотворено, колкото по коледа. е, коледата бие, разбира се Peace

тити - звучи ми ужасно. ние у дома не го тачим тоя ден. тая седмица беше, когато изведнъж се сепнах, че иде 14ти, а не ми е хрумнало дори, че е съвсем, съвсем близо тоя ден. по традиция за 14ти купувам бутилка-две някакво спешъл вино за стефан, дарявам го, надписвам ги и после го прибирам във винарната със строга забрана да се пие докато не дойде денят за някое мое вино-парти. и така вече 10тина години. имаме къме 20тина и повече бутилки доста ценни вина, съхранявани под определен ъгъл (но не и Т) уж за да запазят там каквото трябва да пазят - не знам какво, че изобщо не го разбирам това изкуство. та така де, след като се сепнах тия дни, че иде подобен свещен празник, днес купих 2 бутилки испанско червено вино - едното с дъх на боровинки, а другото с дъх на пушек, пак каквото и да значи това  Wink

и понеже току-що получих някакъв много спешен текст по скайпа, оставям раздумките иотивам да погледна за какво иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт