Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 65 525
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Gabrowo->Sofia
Уф, Юка, вашата госпожа е повече от странна и със сигурност много неприятна. На стената съм си закачила няколко Ваньови рисунки. Нито една не е по правилата. Предлагам да ги запишем в един и същи първи клас, за да си правят компания в неправилничененто  Joy

# 166
  • Димитровград
Във връзка с "неправилното" рисуване,аз преди време пък се ядосвах много с това,дето ги карат насила да оцветяват.Нямало да е подготвена за първи клас като си драскала както и падне.След известно време разбрах,че Едита им прави протест.Много добре знае те какво искат и точно затова прави обратното.Не искала да влиза във формата,много излизала и т.н.Аз тогава я контрирах госпожата(тя е от моето детство),как ние без да оцветяваме по шаблон,оцеляхме и повече нищо не ми каза.

# 167
По повод вкарването в рамки, ето какво ми каза вчера госпожата на Ники на въпроса за поведеинето и в градината. "Ники се отличава с характер, отстоява своето. Вече подготвяме децата за следващият етап - да внимават, да вдигат ръка и т.н. Ники не се справя с това, но впредвид че е в края на годината е нормално. Разликата между нея и децата родени в нач. на годината е все още осезаема. Ще влезе в рамки. Не се притеснявайте." Притеснявам се че вероятно още няколко години разликата мужду децата от един набор ще е очевидна и това не е на добре, ако влезе в сила на есен да са в предучилищна, но както казахте вярвам, че ще оцеле...
Юка   - върховна глупост ooooh! разбирам, да искат децата да покрият някакъв норматив, доказваш адекватното развитие за възрастта им разбирам, но да убиват детското  е  Sick

# 168
Това като нашето оцветяване. Смешна работа.

# 169
Здравейте.
Кити днес е на градина. Да видим до кога ще устискаме.
Юка, луда работа. Едната от госпожите е много добра. Търси талант в детето и гледа да го развие. Като разбра, че Кити обича да оцветява и рисува започна да я учи. Ама я оставя да влага творчество и после слага рисунката на таблото - за най-хубава рисунка. Има всякакви рисунки. Напоследък човечетата са с пръсти 5 броя и различни по големина. А дрехите ги прави различно. аз се опитвам да и показвам как да рисува тяло, но все още не успява да заобли раменете. И ги рисува с един цвят. Все показвам как да направи главата и раменете, дрехите и косата, но не. Какъвто цвят и е в ръката това е човека.
Сисе, то разлика ще е осезаема да. И на мен това не ми харесва. Имаме едно момиченце, което  е на  януари. Сравнено с Кити това си е почти цяла година - много е умно и разбрано детето. Кити е като бебе пред нея. Едно време  затова ни деляха на полугодия. Явно е имало защо.

# 170
Dominiка, Честит Рожден Ден!!  bouquet Здраве и усмивки! Весел празник! Hug

# 171
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Dominiка   bouquet

# 172
  • Пловдив
Честит празник и от мен на Доминика!
Роската е с бронхит - много продължи кашлянето и вчера след градината беше ужасно просто - ще му изхвръкнат очите; съответно сме на АБ; направо свири като локомотив като диша;
но пък за сметка на това апетитът му е на ниво Simple Smile
та се гледат с татко си вкъщи;

# 173
Доминика, честит рд и от мен! Бъди  здрава  и винаги усмихната като на снимките!

# 174
Здравейте Simple Smile

Много благодаря за поздравите, страхотни сте  Hug

Адито и тя е с кашлица, аман вече  Twisted Evil Втора седмица кашля, а сополите като пълноводна река текат! Засега отново се опитваме без АБ да я оправим, както предния път. Ще видим обаче дали няма да ни излязат криви сметките и да не се размине АБ-то този път  Confused

Иначе всичко друго е по старому. Чакаме с нетърпение да се махне зимата! Много ни се ходи по разходки, липсва ни вече слънцето, птичките, зеленината ....

Приятна неделна вечер от мен   bouquet

# 175
Доминика, дано се оправи Ади бързо!

И Юлиана беше малко болна, оздравя, но реших да не я пускам този месец на градина. Сама пожела да отиде в Казанлък малко и сега там се радва на снега, много е щастлива. Ще пропусне и груповите ски в градината, но в понеделник пък ще се качим на вилата и там ще кара и ще се учи с учител на спокойствие. Ще останем две седмици, ще ни идват и приятели с дечица на гости, надявам се, че ще е приятно.
Кофти само, че вероятно изпуска разни неща от градината, примерно подготовка в някакъв момент за Баба Марта, 8 март.. Но ще гледам да компенсирам. Чудя се и дали да не питам учителките какви стихчета, песнички ще учат и да ги подготвим и ние, че да не й е терсене на тържествата, ако има.
От сряда сме само с Влади и ми е много странно и празно.. А в петък го оставихме Влади със свекърва ми и ходихме в La Pastaria, много добре ми се отрази, приятно и вкусно.. В събота имахме гости, въобще различна е организацията само с бебе..
А и той едно бебе - чудесен е.. и все пак да се оплача - не е възхитен от захранването, вече втора седмица стиска устни и повече от 1-2 л. не съм успяла да му пробутам, с Юлиана всичко вървеше по мед и масло. Отделно явно ще пропусне пълзенето и иска направо да ходи господина, все прав и да крачи..

Хубава седмица!

# 176
Представям ви моя син Момчил или принца на мойте мечти!
Роди се на 5.2. с 11 дни по-рано. Размери стандартни 3500/51, но хубост - огромна.
Имах интересно раждане, завършило със секцио по спешност. Водите изтекоха, а родов п-с нямаше в продължение на 24 часа, което е опасно за бебето. (може би заради грип, може би, че бях на антибиотик, заради инфекция).
Възстанових се доста бързо.
Сега най-голямата ми грижа е да се напаснем всички членове на голямата фамилия.

# 177
  • Димитровград
Кукла,честит ви Момчил!!!
Да е жив и здрав!!!

# 178
хубаво! прекрасно! фантастично!

# 179
Честит Момчил! Да е голям и здрав! Не се съмнявам, че се справяте завидно и скоро ще покажеш и снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт