Аз нещо се разсополявих напоследък, Галка - и тя. За Галчето се отоври място в близката ЧДГ и ще я пускам. МНооого напечен момент! Ще стискам колкото мога, за да адаптирам възможно повече Галка - ще я водя отначало на половин ден и ще стоя с нея.
Раждането не било близо. само дето главичката на бебето е вече доста ниско и ми пречи да ходя. Видях се с лекарката, при която ще раждам - допадна ми. Въпреки, че имам 1 проблемче тя е оптимист, че ще раждам във ваната и всичко ще е ОК. Не спря да повтаря колко красиво било бебето, присъстващият тати се размаза при което. Явно Чико наистина ще му прилича - голяма глава (вече 10 см, д*пе да ми е яко!), късо бедро, завиден тумбак, плътни устни, само носът е малко по-умерен. Мъж ми нали е художник и физиономист- мн. добре се ориентира в ехографиите, та после ми нарисува портрет на бебето
.Мина е на ДГ, вчера изяви желание да я записвам и на футбол, да бъдела "вратларка", но категорически отказах.
Светът е голям - пепоръчвам горещо филма, книгата е задължителна!
Правихме опит да гледаме Дзифт тия дни с мъж ми - първите 10 мин. не можах да го приема на сериозно тоя филм, после окончателно стана торба с екскременти. Явно младият бг кинематографски елит има сексуални проблеми, но що трябва да става филм от това?!?...
маик, браво за диетата! То при толкоз нови рокли- нормално е!

Сиси ♥♥ , чудна фотосесия! Калина е станала спец! Мини искаше специално да клика на балеринката, която върви и която скача

отивам да взема кейти и госпожата ме посреща с думите: ама трябва да я научиш как се рисува момиче. аз й казвам, че кейти отдавна рисува момичета и момчета вкъщи. при което отговорът е: тя рисува, ама не по правилата. момиче се рисува задължително с краката под формата на буквата Л, с триъгълник за рокля, ръцете да са разперени и да не завършват с пръсти, защото е грозно, а с кръгче. косата трябва да е от двете страни, никакви опашки
и още подобни такива глупости...при което аз я питам госпожата- нали рисуването е да развиват фантазията си, как така по схема да рисува? а тя ми каза- ще береш ядове, ще стане първи клас и няма да може да рисува момиче по правилата. какво ще правиш тогава