Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 65 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Мерси пак за комплиментите! Ех, добре е да се почувствам за момент красива! Simple Smile Дано един ден и да стана горе-долу пак убава или поне с намек за талия. Laughing

Мина и Галка много чупят стойки напоследък. Айде, Галка е в бебешкия пубертет. Мина е доста по-разбрана, но на моменти ме изнервя. Силно са привързани към бебето. Галка непрекъснато го целува и потупва по главата (гали), Мина седи на дивана по цял час с Чико в скута и не го дава: "Дай си ми бебето за 5 минутки! Дай го поне за 3 часа!"
Но най-много ме притеснява татито - преуморен и изнервен. Напоследък си даде отпуска и поостана вкъщи, което не му се отразява добре - няма възможност да си почине хич.
Чико е голям цицофил - кво да го правиш - мъж! Иначе - мълчалив и загадъчен - истински водолей! Simple Smile

# 211
Здравейте.
Кукла, да ти е жив и здрав Чико. Много сте хубави. Истинско семейство, с бебе. Laughing
Аз чета редовно, но не мога да пиша. Време за форума ми остава само, когато Жужа спи, а тя се стряска като чукам по клавиатурата. Ужас.
Вече започнаха безсънните нощи. Тази нощ беше първата. Ох, много е гадно. Но ще мине - остават само някакви си година и 8 месеца.

# 212
  • София
Здравейте!
Съсипали сте се да пишете докато ме нямаше  Mr. Green
Беше много хубаво във Виена - точно както всички ми казваха. Нямам много впечатления от забележителностите, защото ходих на работа и бях заета до 6, а както е известно повечето неща не работят след 5 и половина. Все пак вечерните разходки бяха приятни, ресторантите също. Това, което ми направи впечатление: аз бях сама и трябваше да ходя всеки ден на работа с градски транспорт и въобще се придвижвах самостоятелно. Всичко е толкова добре подредено, ясно написано и обяснено, все едно че цял живот съм живяла в този град. Никаквъв стрес не ми беше причинен. Възхитена съм.

На децата не им понасят обаче моите командировки, а то тепърва се започва. Хммм, ще видим как ще се оправяме.

# 213
mда - спор няма - виена е едно приятно местенце. всеки път се връщам с удоволствие  Peace
а на децата какво точно не им понася?

ние летим другата седмица. много време кротувахме и вече наистина нямам търпение  bowuu

ЧБМ!

# 214
къде летите?

# 215
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Да сме здрави и усмихнати!

Най - сетне раздвижване!
Елспет, и аз имам хубави впечатления от Виена Simple Smile

# 216
софия - мадрид - лисабон - мадрид - софия
португалия е отколешно наше желание. представям си го много шарено, различно, вълнуващо...

# 217
ох, колко съм разсеяна - забравих да се похваля с петра. за 2 неща иде реч:
1. в петък махнаха крилцата на урока по плуване. не възхитена бяха, а направо ми идеше да цвиля от гордост. за 5 урока х 45 минути детето преодоля страха си от водата и започна да прави нечувани неща - потапя главата си във водата (треньорът хвърля монети в басйна и децата трябва да ги съберат), прави 'звездичка' (поема въздух и се отпуска по корем във водата), плува с дъска по корем и гръб, скача от горното стъпало в басейна (8-90 см дълбочина) - толкова бях горда от моето страхливо предпазливо дете, че направо щях да се пръсна от вълнение  Laughing треньорката нареди от този петък натам вече да не се носят никакви надувки за ръцете. а жената е пич безподобен - имам чувството, че се вълнуваше повече и от нас за това, че е махнала крилцата. много ме кефи като за спортист
2. в събота се доразмазах с първия концерт на петра от детската вокална група - беше много прекрасна! от всички малки дечица на възраст до 5, тя отваряше най-широко уста и пееше много сигурно - нито веднъж не обърка текста, поклащаше се както трябва, гледаше си в точката на сената (диригентката беше залепила една огромна бяла точка, в която децата уж трябваше да гледат), не се движеше нагоре-надолу по сцената (и такива бръмбари имаше  Wink), не се разплака (и това се случи на един виктор), и освен това, беше прелестна в принцеската си дълга пола, която беше СИНЯ, а не розова, като дрехите на повечето девойки. ако не бях заета да щракам, щях да се разрева от умиление и кеф, честна дума! в чест на първата й сценична изява се събрахме 8 възрастни и 3 деца, които ръкопляскахме сякаш сме тълпа, гледаща тореадори. снимки ще покажа по-натам, като намеря кабел, че фотото не е наше - нашето се сдоби с протекли батерии преди месеци време и все още не можем да се организираме да купим ново.

# 218
ее, браво, много възхитително наистина Simple Smile
а ти ходиш ли още с желание да я водиш на тези занимания?

# 219
                                            ЧеСтИтА бАбА мАрТа и От НаС!

С пожелания за ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ!

# 220
тити - аз ИЗОБЩО не я водя с желание, а по задължение. в петък приключвам деня си в 2, за да могада приготвя чантите до 2.30, после се наемам, така че в 3 да съм в ДГ; там чакам 15 минути, за да я изкарат (току-що станали, сънена, яла-не-яла), после почва едно хайкане, за да успеем да стигнем до БСФС. аз с кола из центъра не се наемам да карам, хеле пък да паркирам, така че се движим пеша долу-горе от дънкин донатс на алабин до бсфс; едновременно с това пипа яде каквото съм й занесла (обикновено точно донат Wink), пък то мойто като яде, и забравя да мисли, хеле пък да се движи, и настава едно хайкане, едно припиране, пък тя се сърди, пък казва, че си движела крачетата колкото може, пък аз се карам, и така успяваме някак да стигнем в 4 без 15 до бсфс; тук е моментът да споделя, че аз нося себе си (70 кила), дрехите си, чантата си, сведена в тоя ден до незначителна, чантата на петра за плуване - голяма и пълна, чантата на петра от ДГ - малка, но пълна, понякога и шала й, ако времето е тошпло, както сега + пакетче от дънкина, защото, както казах, принцесата не може да прави друго нещо, совен да дъвче, когато яде - нито дори да си носи пликчето. та там, в бсфс-то, най-накрая започва великото преобличане - нейното, моето (аз също събувам ботуши, чорапи, слагам джапанки), пък после седя 45 минутида я чакам, пък се потя и вмирисвам (вътре е 30 градуса, велики изпарения), токуводя насам-натам до тоалетна насред урока; после настава пак великото преобличане, обаче комбинирано и със сушене (странно, някой път косата е суха, а друг път мокра), вече е станало 5+ часа, детето е изморено, обаче не, трябва да се ходи И на пеене.
така че настава следващото хайкане, за да се придвижим от бсфс-то до спирката на трамвая нa попа. това хайкане пак е комбинирано с прихапване, т.е. петра пак е заета само с дъвчене, докато аз мъкна, хайкам, организирам и насочвам; тя пак се сърди и фансонясва, но най-накрая, след 15мнути, стигаме до спирката. там, с все дисаги, успяваме да се качим и седнем (винаги ни правят място), после пътуваме 20 минути, стигаме до двореца на децата, където я оставям, и още 1 час време бия кучето но тоя път пред залата. понякога отивам до пазара за плодове и зеленчуци, което обаче значи, че мъкна към къщи още 4 кила в плюс към досегашния си багаж, а друг път сядам на детската пейчица пред самата зала, и в сумрачна обстановка, ухаеща на близката тоалетна, чета философските съждения на паулу коелю или друг гений на съвременната литература.
та, тити, не, не ми е приятна тая петъчна събитийност, ама нали съм родител, всичко правя в името на детето. почти де -отказах да я запиша на балет и модерни танци - да не съм хахо да удвоявам подобен род емоции. пеенето и плуването ок - това е хубаво, легото - ок, стефан ги води там, не е мой ангажимент; всичко друго в + обаче ще бъде спестено докато някой не ме убеди, че НАИСТИНА се налага да преживявам и други подобни подробности и че подобни неща НАИСТИНА са в благото на детето.

# 221
ммм, съвсем ме отказа Simple Smile

# 222
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! НЕКА ВСИЧКИ ДА СА ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!

майче, ама какви неща разказваш само за Петра! Направо дете-чудо! Браво, браво, браво!!!  Hug

И аз да похваля Ади  Simple Smile
От седмица изговаря звучно и красиво буквата Р. Толкова много и харесва да казва тая буква, че дори в думи, в които има буквата Л, я заменя с Р. Много е смешно. Например нейната най-добра приятелка в градината се казва Алекс. Заменяйки Л с Р става Арекс  Joy

Иначе нищо ново при нас.

# 223
дам - това стана страст и у нас - както пипа казва, 'думата 'маРРРРтеничка' има къдРРРаво РРРР'; а също все така 'водата е вълнуваща' (за басейна иде реч)  Wink

# 224

Общи условия

Активация на акаунт