Отговори
# 255
Лени поревах доволно.Изчетох всичко.Не съм знаела....не съм предполагала дори.
Това е за теб   bouquet  bouquet  bouquet .Прегръщам те Hug
Честито на всички именници днес.Забравих да пиша по рано Embarassed

# 256
Лени .... smile3525
Потресена съм! И също толкова очарована!
Дано да има повече такива хора като теб!
Пиша отскоро в темата,но не мога да се сдържа и те нагушквам силно....
Дано скоро на всички нас се случи чудото и да имаме щастието да гушнем по едно(или повече) бебче(та).....

Аз съм оптимист...Винаги съм била.....Може би точно това ме е спасявало досега....

Подсъзнанието може всичко!!! Използвайте силата му!

# 257
 Hug
Монстер, трябва да си и силен характер като ти гледам подписа - Дюкяяян - бррррррррррррр!
Щом си успяла да го издържиш него, няма начин да не го докараш до бебе в края на краищата тази процедура е поне далеч по-приятна  Flutter Laughing
Ще те тормозя чат пат за съвети по тази така болезнена за мен тема  Tired Embarassed Twisted Evil
Бънко  Hug аз затова ти казвах кака, да не си слагаш излишни страхове на заешката душица, щото то недай боже и реални има бая. Спи сега, че да не те подплаша пак с мойте страховити сказки Hug Отивам и аз да положа морно телце, че нещо ... много се изморявам напоследък, дали пък не ми е от годинките  Wink Wink Wink Joy

# 258
Лениnewsm20...

Здравейте момичета! Да поздравя с малко закъснение именника на Дуденце да ти е здрав и да те уважава и цени...
Сега минавам на бързо ,че съм работничка в момента , но ще ви следя изкъсо... Naughty
Хубав ден!!!
Някой да сложи едно кафенцееее...

# 259
  • София
Лени  newsm51
Не бях го чела... Confused

# 260
  • София
Ленка, не знаех цялата ти история... Сега я прочетох и откровено казано и аз си поревах... Благодаря ти, че си я написала, дава толкова много надежда!  Hug

Щурче, страхотна почерпка си спретнала! Надявам се, че празника е бил на ниво! Да ти е живо и здраво момчето!   bouquet

Добре дошли на новите мами в темата!  Hug

Успешна седмица, момичета!

# 261
Мили момичета чета ви от скоро но и аз съм вече на 36 години и много ми се иска да имаме още едно дете но засега не се получава.Много се радвам че ви има вас да ме обнадеждите .БЛАГОДАРЯ

# 262
Добър вечер.
Преди да приспя малката реших да ви понагледам.
ДАНИ утре сутринта обезателно сложи кафе,защото днес никой не предложи.И да ти кажа липсваше ми.
Добре дошла на Зорница Иванова.Надявам се тук да намериш нужната ти подкрепа.Успех ти желая.
Прегръщам ви всички и спокойна вечер.

# 263
  • На планетата Земя
Добре дошла, Зорница! Желая ти скоро, скоро да се зарадваш с още едно детенце!  Peace

# 264
Добро утро  Hug

Днес почерпката е от мен - преди няколко години на този ден станах мама на прекрасен син. Пожелавам му да бъде здрав, все така добър, да порастне достоен човек, да постигне мечтите си и скоро се надяваме батко да го направим!

# 265
Добро утро момичета.
РОСЛЕМ честит празник.Да е жив и здрав синът ти.Желая му много късмет и успех,да сбъдне мечтите си,и да стане скоро батко.Весел празник.
Лек ден на всички.

# 266
  • София
roslem, да ти е жив и здрав младият мъж!!! Много късмет да има!!!   bouquet

# 267
roslem , честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав!И сбъдване на твоите желание!

# 268
Рослем, Чести Рожден Ден на сина ти!!!Нека бъде здрав,много щастлив и  голям късметлия!!!
А на теб ти желая да се сбъдне твоето желание и той да стане достоен батко!!!
Весел празник!!!  bigdance2

За теб!!!

# 269
Благодаря ви от сърце за пожеланията момичета  Heart Eyes Фиорка страхотен букет си ми подарила  Hug
Много  Hug  Hug  Hug за всички вас!

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 12:58 от roslem

Общи условия

Активация на акаунт