Отговори
# 720
Добро утро !
 DANITO много съжалявам за загубата.Каквото и да ти кажа сега не ще изтрия болката ти.Напълно разбирам как се чувстваш.Мисли си само,че той винаги ще е с теб и повярвай ми ще усещаш неговото присъствие,че там където е сега е също на хубаво място.Прегръщам те.

# 721
  • The QC to be!!!
Елик ЧЕСТИТА точица   bouquet да наминеш да се похвалиш с тикърчето като го чуете след 2 сед.  Praynig
Danito мойте съболезнования.  spoko

# 722
Добро утро дами....

Спорна работа ,за тези които днес ще боядисват яйчицата...и да не забравите първото да в червено и на Великден да го занесете в църквата до някоя икона...

Елик, честита ти точица...лека и безпроблемна бременност ти желая  Peace
Куб74, имала си преживявания този месец...очаквания...не унивай изобщо...ще се случи и твоето чудо...дай боже да е скоро! Hug
На да, къде се изгуби миличка...работа ,работа...но и ти душа носиш...пък и докторите не са толкова страшни...само ще помогнат  bouquet
Анджели 777, добре дошла при нас! Изобщо не ни притесняваш...щом ти тежи споделяй...и не унивай от един неуспешен опит...когато сте готови ...опитайте отново, но защо пък да е след 2 години...дългичък срок сте си определили...вярно е за парите...трябват...дано скъсите срока и скоро да ни запознаеш как го правят германците... Heart Eyes
Хъни Бъни, миличка появи се от някъде ...да разберем ако има вече малко зайче???
Регенце, слънце...липсват ни твоите постове...и ти! Hug
Малина, Дуденце,Петенце,Рослемче,Фиорче,Мишанке.,Бeйби...(да не пропусна някой)... newsm51...хубав ден на всички!

# 723
Здравейте.
 ELIK чудесна новина.Пожелавам ти да чуеш едно прекрасно сърчице.Убедена съм,че всичко ще е наред.Стискам ти палци.
 ДАНИ благодаря ти!
  Аз ще боядисвам яйцата в събота.На тези от вас,които ще боядисват днес да им е спорна работата и да нашарят много красиво яйчицата.
  Мисля,че трябва да помислим кой ще оформи и пусне нова темичка?

# 724
  • Видин
Данито, много съжалявам за загубата ти!Светла му памет на твоя татко! Flowers Rose Flowers Rose
Такива точно червени яйца много харесвам Peace
Аз ще боядисвам в събота.

Мисля,че трябва да помислим кой ще оформи и пусне нова темичка?

Кубче, аз се пробвах... Flutter
Надявам се че няма да имате нищо против...Не е като на Милето, но се надявам да ви хареса

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487290.msg14707372#msg14707372

# 725
  • Варна
Danito, много съжалявам...

Желая на всички ви, момичета, почивка, спокойствие и много сили за едно ново начало - такова, каквото всеки търси в тази темичка!

# 726
Зайкооооооо, тук ли сииииии?  Hug покажи сееее  Hug

Общи условия

Активация на акаунт