Отговори
# 705
  • Видин
Честит празник на всички с имена на цветя!
Roslem, на теб пожелавам най-скъпият подарък!

# 706
Честит празник мили момичета.

Много слънчево и цветно да е в душите ви  Hug, пожелайте си най хубавото нещо в този прекрасен ден.Идват светли празници.
Рослемче за теб специално

# 707
Благодаря ви много за пожеланията  Hug
Бъни как си миличка? Като ти гледам лентичката, ами то не останало. Още малко и ще гушнеш своето съкровище. Пожелавам ти леко раждане  Hug

# 708
Бънка,хайде бе мила,ти къде се загуби?Скоро е събитието-хайде от мен имаш стиснати палци и ти желая най-лекото и безпроблемно раждане! Hug Heart Eyes

# 709
Бъни, благодаря ти за хубавия поздрав! Пожелавам ти хубаво изкарване на празниците и всичко да мине леко и благополучно   bouquet!

# 710
Много ви благодаря момичета за пожеланията за леко раждане Hug Hug Hug.Дано да е такова, че както ме е страх.
От друга страна вече търпение нямам, тежи ми, едва се обръщам и т.н.
Фиорче аз съм си тука ама къде отидоха всички други......вече тука въобще не се вясват Sad.
А иначе темата е пълна с нови хора което е хубаво. Не е късно никога когато човек иска истински Hug и осъзнато.

# 711
  • София
Бъни, леко раждане, миличка!  Hug  С усмивка да родиш!  Hug

Не съм писала от известно време, но пък редовно чета и много се радвам за успехите на всички!   bouquet

# 712
 Привет на всички.
  Днес е прекрасен ден-слънчев и топъл.Надявам се и настроението ви  да е такова.
  РОСЛЕМ с малко закъснение честит празник.Бъди здрава,щастлива и успех във всичките начинания ти желая.
  ХЪНИ-БЪНИ на теб също пожелавам много успех и късмет.Леко раждане.

# 713
Привет момичета! Днес е щастлив ден за мен - потвърдиха ми бремеността. Не знам на кой свят се намирам в момента, как ще си събера мозъка да работя днес - хич не ми е ясно Laughing
Видя се ясно хубаво плодно сакче, а след две седмици ме вика да чуем сърчицето.
Хъни-Бъни пожелавам ти едно много леко раждане и бързо възстановяване след това Peace
На всички, които искат бебоче пожелавам в най-скоро време да изпитат радостта, която изпитвам аз в момента.

# 714
Зайко  Hug, още малко и ще се гушнете с малкото зайче.
И аз ти желая леко раждане. Не се шашкай и слушай лекарите като настъпи момента  Peace

Добре дошли на всички нови момичета   bouquet (то след това дълго неписане и аз аха да мина към новичките).
Момичета, не спирайте да вярвате и да мечтаете за срещата с вашите чудеса  Praynig

На мамите, които очакват- леко и спокойно бременеене  Hug

Елик, писали сме заедно  Wink ЧЕСТИТО, мила!
Наслаждавай се с лекота на прекрасните месеци, които те очакват  Hug

# 715
  • Варна
Браво, EliK! Стискам палци да изкараш една лека и приятна бременност!

# 716
Ели!
Честитооо   bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам за теб! Усмихвай се, пази се  Hug
Бънко, то верно не останало. Хайде хапвай го козунака и ....леви - левииии към РД-то  Mr. Green Laughing Hug
Така и не разбрах къде ще раждаш, но това не е важно. Надявам се си намерила лекар, на който да имаш доверие и да си вярвате. Няма по-прекрасно нещо от това да дадеш живот, ще видиш. От теб зависи да е лесно, слушай, не се панирай и ще стане.
Чакаме вече вести  Hug Hug Hug Hug Hug за малкото зайче!

Иначе силно вярвам, че в дните около Коледа и Великден желанията придобиват особен смисъл и шанса да станат реалност е много по-голям. От все сърце го желая на всички ви  Hug Hug Hug

# 717
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета прекрасно време е тук при нас в Германия и предпочитам малкото свободно време което имам да се раЗходя малко.Но Ви чета редовно.
След моят неуспеШен опит За бебче в БГ сега съм реШила да пробваме в Германия,но мъж ми е много раЗочарован от първият път,че сега неиска да чуе поне 2 години За следваЩ опит.НеЗнам какво да правя,а и парички са необходими. ooooh!
Съжалявам,че ви натоварвам с мойте проблеми,но Ви моля да ме иЗвините.

# 718
Добро утро!
EliK , много хубави новини. Лека и безпроблемна   bouquet и на финал един сладък пухкав бебок  Simple Smile
Angeli777, мъжете са странни птици и не могат да ни разберат нас в това отношение. Не се отчайвай, а преследвай мечтите си и само позитивни мисли допускай в главицата си  Hug
Хъни - Бъни, леко раждане и от мен. Дано всичко мине по най-лесния начин и гушнеш малката душичка  Hug

Аз от работа не стигам до доктори-ми те с моето работно време и няма как да се срещнем. Така ще е до края на май. Но сякаш само извинения си намирам, но не мога да преодолея нежеланието си да ходя по болници.
Дотолкова, че с първата си бременност се записах на ЖК в 6-ия месец. Няма да ви разправям как ме навикаха там  Simple Smile
Със сигурност м.юни ще посетя доФтора.
Лек ден на всички!

# 719
Добро утро момичета...отдавна не съм се явявала тук , за което моля да ме извините...но се случиха събития в живота ми ,които ме потресоха и сега ,когато отмина малко време и огледах нещата ще се идвам по често...татко ми почина на 15 март и ми беше много тежко...
Сега се връщам да ви изчета и ще пиша пак.
Хубав ден на всички и успешен!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт