Отговори
# 675
ilik123,страхотно е това,че ще си имаш две бебчета и то момченце и момиченце.Пожелавам на всеки твоето щастие.

# 676
  • Варна
ilik123,  Hug браво и все така до термина! (и после, разбира се, всички живи и здрави Simple Smile)
EliK  Flowers Four Leaf Clover preggo

# 677
Благодаря ви момичета - MALINA M,ILIK 123,ELIK за пожеланията и стиснатите палци.
  Закъснява ми 2 дена и утре съм решила да направя тест,така че ще стане ясно какво е положението при мен много скоро.
  Лека вечер на всички.

# 678
kup74, стискам силно палци!!!  Hug

# 679
  • The QC to be!!!
  Закъснява ми 2 дена и утре съм решила да направя тест,така че ще стане ясно какво е положението при мен много скоро.
  Лека вечер на всички.
  Praynig Praynig Praynig да не дойде поне до Нова Година, а тогава да получиш един страхотен ревлив и пухкав подарък  Praynig

# 680
Момичета, аз много рядко влизма тук напоследык, обаче пък като влезнах сега какви новини само newsm44 newsm44 newsm44

Илик - много се радвам, че ще си имаш две рожбички!!!!!  Hug Hug Hug

куп - много ама много стиснати палци !!!!! и чакам тестааааа!!!!

Елик - и от мен честито. Всичко ще бъде наред, още малко и ще ти се отпусне душичката! Hug

# 681
Привет момечета.
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЛАГОВЕЩЕНИЕ НА ВСИЧКИ!
  Пожелавам ви много здраве,сбъднати мечти.Дано в нашата тема има още много"Благи вести!''
  Днес по  традиция се яде риба,приготвя се пита.
  Моят брат има имен ден,но за съжаление никак не ме бива във виртуалните почерпки.
  Направих си тест преди малко,но уви имаше само една самотна червена чертичка.Цикъл още нямам.
  Дали е още рано,за да отчете тестът?Благодаря ви за стиснатите палчета-ИЛЧЕ,BABY*,SPASDIDI.
  Слънчев и успешен,лек и топъл ден ви желая. 

# 682
Купче разбира се че може би още е рано, всичко зависи от овулацията, ако е закъсняла с ден два е възможно и нарастването на хормона да закъснее. Стискам палци за добър резултат, миналата година около това време имахме в темата благи вести дано и тази година е така.

# 683
  • София
Момичета, честит празник! Дано скоро всички чуем благата вест!  Praynig

Куп, дано е още рано за уринарен тест.  Hug

Честито на успелите и лека бременност!  Heart Eyes

# 684
Честит празник на всички и дано всяка една от нас чуе благата вест  Hug
Илик честити ти шарени гащи  Hug Лека и безпроблемна бременност до края  Hug
Кюпче, а дано  Praynig

# 685
Кюп - аз няма да пускам палците още поне няколко дни!  Hug Praynig Praynig

# 686
Купче, стискам палци! Щом лелката я няма - надеждата я има  Peace
Ще чакам да се похвалиш Hug
Чистит празник Благовещение, на всички чакащи мами пожелавам в най-скоро време да чуе благата вест!

# 687
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета ,
ако може да се присъединя към вас.
Искам първо да ви честитя праЗника и да ви пожелая Здраве и много Щастие и да си похапнем рибка.
До скоро.  bouquet

# 688
  • The QC to be!!!
А Angeli777 ти се появи  Hug къде се покри такава  Thinking мерси за сьонгата, супер изглежда  Peace
Кюп палците са на панделка  Praynig Praynig Praynig Коя дата ти беше цикъла миналият месец  newsm78

# 689
Момичета много ви благодаря за стиснатите палчета,но е време да ги пускате.
 За съжаление тази вечер цъфнах и надеждите ми рухнаха,а бях сигурна,че се е случило чудото.
MALINA M,ILIK 123,ELIK,ИЛЧЕ,SPASDIDI,BABY*,RE-GE,ZAZZY,ROSLEM прегръщам ви.

Общи условия

Активация на акаунт