Отговори
# 660
Честито на мама Поли и татко Миро. Синът им да расте здрав и да се радва на щастливо детство.
Елик тихичко честито и от мен и чакаме потвърждение на хубавата новина  Hug

# 661
Quasimodo, аз пък искам снимки  Crossing Arms

# 662
 smile3534 Днес като ни изпишат, тогава ще има снимки Mr. Green

# 663
Как сте момичета? Ниамам изобщо време сега да чета назад, но минавам да се разпиша.Надиавам се всички да сте добре.
Пожелавам ви успешна следваща седмица т.к. ниама да ме има.Бъдете слънчеви като времето навън! newsm51

# 664
Здравейте .
  Днес е астрономическа пролет.Слънцето вече по-често ще се усмихва и ще сгрява сърцата ни.
  Виждам,че е голямо затишие пак в темата ни.Дано да има още много"Благи вести".
   При мен нищо ново.Радостното е,че дъщеря ми оздравя и не се наложи да гълта пак антибиотик.
   А иначe този месец се потрудихме с момчето ми и не чакам на 23.03.Нямам никакви симптоми само ,че ме боли коремът, като че ще ми идва.
   Приятна вечер  ви желая.

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 11:34 от kup74

# 665
Да е честита новата темичка!!! Hug
Миле, благодаря!!! bowuu
Некая е най-късметлийската!!! Praynig Praynig Praynig
mnogo hubava temi4ka dajavascript:void(0);

# 666
  • Варна
kup74, дано се похвалиш април с 2 чертички!  Hug

# 667
Чак сега откривам темичката! Embarassed
Миналата година след бебеправене една година и с мисълта,че няма да забременея на 5.08.09 се роди моята дъщеричка Виктория!
Родих я на 35г!Така,че успех на всички с бебеправенето,никога не е късно Praynig Hug

# 668
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!
 Нека имаме повече поводи за усмивки и радост!Много сбъднати мечти!
  Желая на всички лека и слънчева седмица!

# 669
  • Пловдив
 Здравейте мами newsm51 !
Да се отчета и аз:
Днес бях на втора ФМ на 4D ! Първо, растем, живи и здрави сме   Praynig !!! Момченце и момиченце  stork-boy stork-girl   !!! Почти равни се развиваме-182грама и 189грама. Отговаряме си за седмиците, дори малко по-напред се движим Simple Smile) Пожелавам ви моето настроение и ентусиазъм на всички 
Подредили са се в корема, отляво девойчето, отдасно малчугана, но са един срещу друг, сякаш играят карти, направо картинка...
Честито на тати   Quasimodo и от мен!!!  Честито и на мама Поли !!!
Да са ви живи и здрави бебоците!!!И много, много да ви радват!!!
А може ли някой да ми прати паролка за албумчето, та да се включа и аз в разглеждането и качването на снимки Simple Smile
На всички пожелавам прекрасен ден и много пролетни настроения !Без слънце, днес, навсякъде около мен е слънчево    Nature Sunny

# 670
ILIK 123 чудесни новини .Радвам се,че всичко е наред.Пожелавам ти все такива хубави неща да споделяш до финала и срещата си с бебчовците.

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 09:59 от kup74

# 671
  • The QC to be!!!
ilik123 ЧЕСТИТО за шарените шортички   bouquet е каква по хубава от тази новина днес  Hug Лека и безпроблемна до края  Praynig

# 672
ilik123 , страхотни новини, радвам се че всичко е наред при вас  Hug
kup74 , надявам се че детенце е здравичко вече, а и чакам да се похвалиш с магистралка  Peace
При мен нищо ново - не съм ходила още на лекар, а нямам тъпрение вече. Имам 8 дневно закъснение и смятам идващата седмица да отивам за потвърждение на бременността. Толкова ме е страх, дано всичко да е ок Praynig

# 673
  • Пловдив
Благодаря ви  newsm51 !
kup74, много силно стискам палци  Peace  Praynig  Peace  Praynig  Peace  Praynig !!!
EliK и от мен тихичко честито! Всичко ще е наред  Peace!!!Но наистина, с  радостта върви и страха! Но не се оставай страха да е по-голям от радостта Simple Smile!
Хубав и слънчев пролетен ден на всички   Nature Sunny

# 674
Ilik123, честити шарени гащи!
Elik, и от мен тихичко честито Hug Изтрай още няколко дни и после смело при доки!

Общи условия

Активация на акаунт