Отговори
# 645
Нали си знаете, че бебетата си вървят по три. Бъни..... на теб кога ти беше термина?
Пожелавам ти леко и запомнящо се преживяване с толкова чакания завършек - Бебо!

# 646
Здравейте, момичета!
Много съм развълнувана - току що си направих тест - на 27-я ден и ми отчете втора чертичка - по-светла е от контролната, но си я има. Не смея да се радвам още - истина ли е, не е ли? При всеки случай не мога да се зарадвам напълно, да ми се отпусне сърцето докато не отида на лекар и да ми каже че всичко е наред, особено след кухото яйце....
На всичко отгоре май съм прихванала вирусче от малкия, гърлото ме боли, ушите, снощи бях с 37 гр., а и утре не мога да ида на лекар, защото ще пътувам извън града по работа. Пия само прополки за гърлото, друго не смея. Ох, дано да не сбъркам с нещо. Praynig
Съжалявам, че пиша объркано, но такова ми е и в душата, милички - радост и притеснение на едно.

Честито бебче на мама Поли!    bouquet

# 647
Честит наследник на мама Поли!!!

EliK , стискам палци да е добра новината!!

Аз ще се върна да почета малко, че нещо съм изостанала.

# 648
Честито бебче на мама Поли! Да е живо и здраво,щастливо и послушно момченце.Много да радва мама и татко.
   ELIK тихичко  честито.Не се притеснявай,всичко ще бъде наред.Нищо няма да сбъркаш.Направи си един плодов коктейл-лимон,портокал,мед.Той съдържа много витамин "C".Стискам палци всичко да е наред.

# 649
  • The QC to be!!!
Честити момък на мама Поли, здраво и щастливо да расте и от обич да не се оттърве  Praynig
spasdidi мерси  Hug аз рекох леко да се промъкна, да ви наглеждам, че сега вече имам пълно право да се запиша тук  ooooh!
EliK Честито ти положително тестче, всичко ще е наред и да ни се похвалиш  Praynig след прегледа

# 650
Поли честито бебче   bouquet  bouquet  bouquet
Да расте малкия мъж силен и голям, късметлия да бъде в живота.
Да донесе много радост на мама и тати Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ех, че хубави новини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
отчете втора чертичка - по-светла е от контролната, но си я има. Не смея да се радвам още - истина ли е, не е ли?
Истина е и още как Hug.
Да ни държиш в течение като видят малката точица в коремчето ти.
А за настинката и при мен в началото беше така - все едно съм болна.Не знам дали има нещо вярно, но при бременност рязко пада имунитета и при почти всичките ми приятелки така е било - лека настинка с ниска температура в началото.
Дано да мине бързо.Пази се и ударна доза витамин C от плодове  Peace
Мишанке има още време.Викам да поизчака това бебе още малко.Да хапна козунаци дето се вика Joyтоя път направени от някой друг hahaha

# 651
Зайко тиииии козунаците остави за нас!!!  Wink Wink Wink
Чакаме си ние вече малкия дългоух приятел и това е  Hug Hug Hug
И гледай поне ти да докараш едно Овне в темата  Flutter bowuu

Елииииии честитоооооооооо ( тихичкоооооооо )  Hug Hug Hug Можеш да пиеш витамин С, също така можеш да пиеш хомеопатични лекарства - Осцилококцинум няма да ти навреди.  Peace Повечко течности, плодове и почивка  Peace

# 652
Ах, ах!  smile3508 От кога потривам ръце аз за хубави новини!

EliK, честито! Нормални са притесненията! Мисли позитивно и вярвай, че този път всичко ще е наред! Ще пребориш и настинката! То не е лошо, че си оплетена в работа, та по-бързо да дочакаш деня до прегледа! Стискам палци! Ще чакаме да кажеш официално хубавата новина!  Laughing

Честита радост на мама Поли! Да расте в радост и любов малкото юначе! Да бъде много гушкан и слушкан!  Laughing

# 653
  • Варна
Честито бебче на мама Поли! Здравичко и весело да порасне голям юнак!
EliK, хубава новина, пролетта ти е донесла прекрасен подарък! А зимата да ти донесе едно сладко бебоче (или колкото има в коремчето) !

# 654
  • Видин
Привет, момичета!

Гледам пак има хубави новини Grinning

Чесито бебче на Поли!
Да расте здрав и умен юнака!
  bouquet  bouquet  bouquet

Ели, много се радвам за резултата.Все повече ще потъмнява вторта чертичка. Hug
Лени ти е казала какво може да пиеш Peace и без притеснения, чу ли? Peace

Зайче, стискай още малко Hug

Хубав и слънчев ден на всички!

# 655
Привет слънчеви момичета!
 ХЪНИ -БЪНИ ще дочакаш козунаците,ще стискам палци да имаме както е казала ЛЕНИ едно здраво и щастливо овенче.
  ЖАКЛИН благодаря за кафето,което си приготвила.Точно си пия от него.
  SPASDIDI сигурна съм,че ще има още" благи вести" и пак ще потриваш доволно ръце.
  ELIK стискам ти палци.
  Моето зайче е болно и ще я водя на лекар.
  Желая ви един топъл,слънчев и успешен ден!

# 656
Елик, честито!
Пожелавам ти здрава и щастлива бременност до Бебе-звършек!
Бъни, не ти знаех точния термин, извинявай  Hug. Ще си го чакаме скокливко, когато му дойде времето. Тъкмо ще си имате слънце за разходките  Heart Eyes.

# 657
Благодаря ви, момичета!  Hug
Вече започвам да свиквам с новината, по-точно тя не ми излиза от главата  Laughing
Смятам да отида на преглед като станат 7 дни закъснение, не е рано нали?
Така ми се иска и лекар да ми потвърди, че всичко е наред, но ще изчакам колкото е необходимо. Миналия месец така се бях вглъбила в себе си и евентуалните признаци за бременност и толкова се разочаровах когато лелката дойде на бял кон, че този път бях решила да не мисля толкова. Бременните признаци обаче вече ги имам - гади ми се /най-сигурния признак за мен/, по никое време посред нощ съм гладна, спи ми се през деня, дори днес навръщане от София по магистралата съм заспала Laughing

Пожелавам на всички вас, които искате детенце в най-скоро време да успеете!  Hug

# 658
EliK, тихичко честито и от мен   bouquet
Успокой се и не го мисли толкова много.
Знам, че е невъзможно, но всичко ще е наред и само спокойствие ти е нужно оттук насетне.

# 659
Елик, много тихичко честито и от мен Hug И при двете ми забременявания отначало минавах някаква ниска температура, дращене в гърлото, хрема и под. симптоми. Втория път само по това се досетих, че може да е станало Simple Smile Така че лапай прополките и смело и спокойно напред!

Общи условия

Активация на акаунт